inzerce, prodej, prodám, bazar

Borovicová skříň - dvoudveřová + prosklená

Kategorie: Skříně

Prodám dvě skříňě - borovice,
dvoudveřová (173 v. x 56 hl. x 84 š.) , ve spodní části velký vysouvací šuplík.
+
prosklená, (173 v. x 40 hl. x 84 š.)

Obě jsou stejného typu, tím jsou ideální v kombinaci do jednoho pokoje např. do dětského pokoje.

Důvod prodeje - stěhování.

Cena dohodou, nebo nabídněte. Nové skříně podobného typu se pohybují od 7000,- Kč. Věřím, že se domluvíme na super ceně, zvláště když si vezmete obě najednou.

Skříně jsou stále v perfektním stavu.

Neváhejte. Po domluvě lze si je odvézt ihned.


Borovicová skříň - dvoudveřová + prosklená
Podobné inzeráty
Kancelářská skříň dvoudvéřová
Kancelářská skříň D80(2x40) Š42 V195 cm, dvoudvéřová,4 police. Skříň je v celku, v případě potřeby je možné rozebrat.
PRODÁM  Vysoká prosklená skříň bílou /Komody
PRODÁM Vysoká prosklená skříň bílou /Komody 2 sestavy V 120 X š 40 x d 63 cm cm PRODÁM Vysoká prosklená skříň bílou V 60 X š 40 x d 63 cm cm cena 400 kč PAVEL Telefon: E-mail: stavby.sosn@ Osobní odběr 400 01 Ústí nad Labem
dvoudvéřová šatní skříň tmavý korpus a bílé dveře
dvoudvéřová šatní skříň tmavý korpus a bílé dveře 106 x 58 x 219cm vysoká
Vestavěná skříň
prodám vestavěnou skříň, která je konstrukčně udělaná jako samostatná skříň. Může tedy stát i jako nevestavěná skříň. Šířka 2005mm, hloubka 650mm, výška stropu min. 2450mm. Skřín má šoupací dveře a vestavěné 2 šuplíky. Skříň je jako nová. Skřín je šroubovaná, lze rozebrat na desky. Skřín je již rozmontovaná a připravena k přepravě. Osobní odběr. PC 30000CZK
Nová borovicová šatní skříň s policemi a tyčí na věšáky
Vyrobeno z borovicového dřeva v provedení : 1) nelakovaná, broušená připravená k lakování v ceně 7.300,-Kč 2) dvakrát lakováno ekologickým lakem na vodní bázi v ceně 7.900,-Kč ROZMĚRY: výška: 190 cm šířka: 80 cm hloubka: 53 cm tloušťka desky 2 cm V ceně: -skříň s tyčí a policí -sada kování pro montáž -manuál k sestavení Skříň je dodávána v demontu. K vidění v Králově Dvoře - Popovicích, ul.B.Hájka, vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Pro více info prosím piště, volejte . Dopravu výhodně zajistím po celé ČR, nebo osobní odběr.
NÁBYTEK PRO KANCELÁŘ - HOBIS
Prodám sestavu nábytku Hobis vhodného do kanceláře. Nábytek je použitý, ale málo používaný. Materiál laminátová dřevotříska barevná kombinace černá - třešeň. Sestava obsahuje 15 ks: -vysoká skříň prosklená se zásuvkami 2x -vysoká skříň plná 2x -prosklená skříň malá 2x -regálové malé skříně 4x -rohové skříně 2x -stolek 2x -kontejner na kolečkách 1x Nabytek je zachovalý, ve velmi pěkném stavu. Prodám pouze komplet. Osobní odběr nutný.