inzerce, prodej, prodám, bazar

=BONPRIX ŘASÍCÍ ROLETA KORALE/ ZÁVĚS MODERNÍ =

Kategorie: Doplňky

= BONPRIX ŘASÍCÍ ROLETA KORALE/ ZÁVĚS MODERNÍ /na záclonovou tyč.
Dekorativní závěs, s důmyslně vzorovaným panelem krásná=

P.C. 559,-

Stav zboží: nové, 2ks skl.

Popis od výrobce: šířka 120 délka 120
=BONPRIX ŘASÍCÍ ROLETA KORALE/ ZÁVĚS MODERNÍ =
Podobné inzeráty
=NÁDHERNÁ JEMNÁ TRANSPARENTNÍ ŘASÍCÍ ROLETA =
=BONPRIX NÁDHERNÁ TRANSPARENTNÍ ŘASÍCÍ ROLETA S PŘÍSLUŠENSTVÍM = Dekorativní závěs, s důmyslně vzorovaným panelem DEKORATIVNÍ MOTIV, průhledná, MNOHEM KRÁSNĚJŠÍ NEŽ NA FOTO, VELMI JEMNÁ, TYLOVÁ,ROMANTICKÁ s strojově vyšívaným motivem P.C. 459,- Stav zboží: nové, 1KS skl.. Popis od výrobce: šířka 100, délka 133 Kontakt: Markéta Marková Na zakoupené produkty z druhé ruky, bazarového charakteru jakožto soukromá osoba bohužel neposkytuji záruku, stav zboží se snažím vždy pečlivě popsat, případně nafotit aby jste věděli, co kupujete. V případě dotazů před nebo po zakoupení produktu mne kontaktujte, vždy ráda odpovím, samozřejmě i v případě situace, kdy může nastat nějaká komplikace z Vaší či mé strany. Komunikace je u mě samozřejmostí. Při doručení porušené zásilky (poškozený obal apod.), prosím na místě zkontrolovat a řádně zvážit její převzetí, případně nepřebírat od dopravní společnosti. Přeji Vám příjemné nakupování.
Řasící stuhy na závěsy,záclony
Nabízím dva balíčky nové nepoužité řasící stuhy na závěsy, záclony "Kronill" 8,5 x 310 cm. Výrobce Ikea Více zde v odkazu: Původní cena 79,-/ kus Nabízím za 50,-/kus Odesílám pouze po zaplacení předem na účet !!!
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva, se slevou, rozměr 2x rozměr 145x300cm (1pár), nové nepoužité v originál balení, upevnění závěsu: Závěsy můžete používat na tyčích nebo kolejnicích na závěsy. Řasící páska vám pomocí závěsových háčků RIKTIG usnadní nařasení. Závěs můžete pověsit na tyč na závěsy za skrytá poutka nebo pomocí kroužků a háčků. Řasící páska má stejnou barvu jako závěs a ten díky tomu vypadá pěkně z obou stran, provedení viz. poslané fotografie, nehodí se mám Praha 4 Pankrác, kontakt:
Dekorační závěs Gardena
Látka GARDENA MODRÁ SVĚTLÁ Boční závěs - 2x - šířka každého 140, výška 265 (+ 27 cm ještě založeno); 2x úchyt závěsu + řasící páska + nechám i jezdce na kolejničku Horní závěs na šířku okna 3m; upevnění na suchý zip
= BONPRIX 2 KS MODERNÍ DEKORATIVNÍ ZÁVĚSY =
2 KS sada MODERNÍ ZÁVĚSY Skl.posl.2ks sad P.C.: 1090,- CENA 400,-ŘASÍCÍ PÁSKA cca vel.š.135/d.145 Stav zboží: nové Popis od výrobce: Design je nadčasový a stále aktuální. Lesklý, decentní vzhled plátna Na zakoupené produkty z druhé ruky, bazarového charakteru jakožto soukromá osoba bohužel neposkytuji záruku, stav zboží se snažím vždy pečlivě popsat, případně nafotit aby jste věděli, co kupujete. V případě dotazů před nebo po zakoupení produktu mne kontaktujte, vždy ráda odpovím, samozřejmě i v případě situace, kdy může nastat nějaká komplikace z Vaší či mé strany. Komunikace je u mě samozřejmostí. Při doručení porušené zásilky (poškozený obal apod.), prosím na místě zkontrolovat a řádně zvážit její převzetí, případně nepřebírat od dopravní společnosti. Přeji Vám příjemné nakupování.
Záclona šíře 407 cm+ dva závěsy šíře 98 cm
Nabízím krásnou metrážovou záclonu se vzorem jemného modrého proužku, šitá na míru, všitá řasící stuha, nyní s nařasením 250 cm. Čistě bílá barva. Délka 91 cm, šíře 407 cm. Záclonu nabízím se dvěma závěsy, jemný průsvitný materiál, krásné na okně. Zakoupené přímo ke konkrétní zácloně jako ideální kombinace. Také s našitou řasící stuhou. Délka 146 cm, šíře 98 cm.