inzerce, prodej, prodám, bazar

Bolero taneční škola darkový poukaz (pro 2x)

Kategorie: Ostatní zimní

Prodám dárkový poukaz do taneční školy Bolero v Ostravě, který platí od 1.2.2023 do 31.01.2024. Poukaz je pro 2 osoby. Kurz se dá použít pro kurz začátečníků, který stojí pro jednu osobu 2700Kč (student) nebo pro kurz pokročilých, který stojí pro jednu osobu 2100Kč (student). Poukaz chci prodat za 3500Kč, ale při rychlé domluvě mohu dát menší slevu. Poukaz má hodnotu pro 2x začátečníky 5400Kč. Pro jakékoliv informace volejte na tel. číslo
Bolero taneční škola darkový poukaz (pro 2x)
Podobné inzeráty
Dárkový set RAŠKOVKA a rukavice v dárkovém balení M
Dárkový set RAŠKOVKA a rukavice v dárkovém limitovaném balení, velikost M, čepice a rukavice v dárkovém balení, nový, originál uzavřené balení, provedení viz. dodané fotografie, hezký dárek, předání Praha 4 Pankrác, kontakt:
Brusle - krasobluslařské nože MK Dance
Brusle, vyrobeny v Anglii, dance model, kvalitní sheffield steel, vel. 10 2/3, pro taneční šampióny, vrcholové tanečníky na ledu.
lyžařský vlek (ŠLEPR)
Prodám lyžařský vlek (ŠLEPR) vlastní výroby dle plánu z časopisu UROB SI SÁM s nekonečným lanem délky cca 300 m, délka vleku cca 150 m, pohon horní stanice elektromotorem 380 V. Vše profesionální zpracování – rolny - hliníkové odlitky na kuličkových ložiskách. K vleku je kompletní příslušenství – středová kladka včetně lanových úchytů, ocelové kolíky pro uchycení stanic do země, napínací lana pro horní i dolní stanici, žengle pro zaplétání lana, stojan pro lano a 5 kotev pro dopravu lyžařů. Vhodný pro základy lyžování dětí od 4 do 10 let ale i pro dospělé začátečníky, Cena – 19.000,- Kč. Odvoz je možný na káře V případě zájmu zašlu fotografie ve složeném stavu nebo je k shlédnutí v Horách – Horní Plané. Bližší informace – nebo email: info@
Carvingové boby ZIPFY 2 kusy
Prodám dvoje Zipfy boby, růžové jednou použité, bez poškození. Modré nepoužité. Cena za oba kusy. Nové stoji nyní 1490,-ks Mrknete na lyže známe. Ale boby? ZIPFY parádně zatáčejí!
Stačí se naklonit do zatáčky a rukou se držet kniplu
Boby s držákem pro snazší přenášení
VELMI LEHKÉ váží jen 1,6 kg
VELMI PEVNÉ nosnost až 113 kg
PRO MLADÉ od 6 do 106 let
Navrženy v Kanadě, vyrobeny v USA Boby - ovládání pomocí držadel, vyrobeno z plastu, nosnost 113 kg, hmotnost bobů 1,9 kg Zipfy Carvingový bob Classic jsou jedinečné carvingové boby pro dospělé i děti od 6 let věku. Tyto perfektní boby jsou ideálním zdrojem zábavy pro venkovní zimní radovánky. Jsou vyrobeny z kvalitního a vysoce odolného polyethylenu s vysokou hustotou, který zaručuje jejich nosnost až do 113 kg. Boby nabízejí snadné a bezpečné ovládání pomocí vestavěného manipulovatelného kniplu, který napomáhá k řízení i v zatáčkách a při brzdění. Tvar kapoty umožňuje pohodlné sezení i s nataženýma nohama, kterýma po sjezdu snadno zastavíte spolu s pomocí kniplu. Specifikace: Výrobek je vhodný pro dospělé a děti od 6 let věku. Materiál: Polyethylen Barevné provedení: Modrá a růžová Nosnost: 113 kg
Ochranné návleky Boll Ascent Gatier (M)
Ochranné návleky Boll Ascent Gatier pro radost z pohybu, ať už potkáte sníh, bláto, vodu nebo prašnou cestu. pro všechny horské a outdoorové aktivity. S páskem pod botou s maximální fixací a odolností. Anatomicky tvarované, prodyšné. Přednosti návleků Boll Ascent Gaiter (M):velikost M: 39 x 21 cmuzavírání na zip - snadno se nazouvajíodolný pásek pod botou pro správnou fixacina zadní straně prodyšný panel. Nové. Osobní odběr Liberec. Možnost zaslat po platbě předem Balíkovna 69,- Kč, Zásilkovna 79,- Kč, Česká pošta 70,- Kč. Pro rychlejší kontakt prosím pište do inzerátu do zprávy nebo na email.
Vyhřívané ponožky Alpenheat FIRE-SOCKS RC
Původní cena: 3850,- Vyhřívané ponožky jsou nové, pouze 1x zkoušené. Zakoupené 20.9.2022, součásti balení je i faktura, záruční list, návod. Důvod prodeje: nevhodný dárek Vyhřívané ponožky jsou nezbytným vybavením pro lov, lyžování, snowboardování, rybaření, jízdu na koni či kole nebo pro diváky ledního hokeje nebo fotbalového zápasu. Speciálně doporučujeme pro lidi na vozíčku a lidi pracující v chladných podmínkách. Charakteristika: vyhřívané ponožky model AJ26 RC teplý, měkký a prodyšný materiál doba vyhřívání v závislosti na zvoleném vyhřívacím stupni 4 až 8 hodin výkonné dobíjecí Li-Ion baterie 3,7V / 2,4 Ah / 8,9 Wh - malé, lehké (6 4g) a kompaktní (55x86x11 mm) 3 úrovně vyhřívání hřející prvek z karbonových vláken vložený pod prsty nohy dálkový ovladač baterie baterie umístěná v horní části ponožky nabíječka 100-240 V, 50 - 60 Hz doba nabíjení 4 hodiny výstupní napětí 5 V / 1000 mAh materiál: 80% bavlna, 10% spandex, 10% elastický Obsah balení: 1 pár vyhřívaných ponožek (AJ26 RC), 1 nabíječku (LG18), 2 akumulátory (BP18), 1 dálkový ovladač (AC18)