inzerce, prodej, prodám, bazar

Bojler Mora EOM 100 PKT

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám nový nevybalený bojler Mora o objemu 100L. Kupován v 10/2022 v elektroworldu. Záruka 2 roky. Dohoda možná.
Bojler Mora EOM 100 PKT
Podobné inzeráty
Bojler MORA EOM 100 PKT nové - poškozeno.
Bojler MORA EOM 100 PKT. Je nový ale při přepravě byl malinko poškozen a to mírně prohnutý plech. Na funkčnost nemá žádný vliv, je plně funkční. Běžná cena kolem 5.000 Kč. TEĎ JEN 3.800 KČ !!! SLEVA 1.200 KČ !!! Bojler, Typ bojleru: tlakový, Maximální výkon: 2000 W, Objem vodního zásobníku: 100000 ml, Maximální teplota: 65°C, Možnost nastavení teploty, Maximální provozní tlak: 6 Bar, Čas nahřátí: 196 min., Materiál nádržky na vodu: smalt a horčíková anóda, Ochrana proti zamrznutí, Šířka: 45,4 cm, Výška: 93,5 cm, Hloubka: 46,1 cm, Hmotnost: 33 kg.
Ohřívač vody Mora EOM 120 PKT
Ohřívač vody Mora EOM 120 PKT - stáří 6 měsíců, ještě v záruce - cena 3.000 Kč (původní 6.000 Kč) - osobní odběr Praha 6.
Bojler/Ohřívač vody Mora elektrický EOM 30 PK
Ohřívač vody Mora elektrický EOM 30 PK Původní cena 3 802 Kč nyní 4490 Kč. Zakoupeno 22.8.2022 s dvouletou zárukou v Datartu. Použitý sporadicky do konce února. Důvod prodeje, rekonstrukce domu. Předání Jílové u Prahy nebo Praha.
MORA KEOM 120 PKT L
Nový zabalený kombinovaný bojler MORA KEOM 120 PKT L
Plynový kotel Mora-Top 18 KT 5108.1002
- starší plynový kotel Nástěnný plynový kotel typ 5114-5117 Nástěnné plynové kotle MORA-TOP jsou vhodným řešením pro vytápění rodinných domků, bytů a nebytových prostorů a zároveň ideálním zdrojem teplé užitkové vody. Mora nabízí nespočet variant kotlů určené pro vytápění verze "SOLO" pod označení SK a ST, které jsou se zabudovaným měděným výměníkem s mokrou spalovací komorou, tak i kombinované kotle verze "KOMBI" s možností ohřevu TUV vestavěným hydroblokem, jehož hlavní část tvoří sekundární nerezový výměník a 3 stupňové oběhové čerpadlo Grundfos. Dále je kotel vybaven ovládacím panelem, kde je zabudovaný přehledný digitální displej, který je chráněn vysouvacím předním krytem před vnějšími vlivy a před zásahem dětí do ovládacích prvků. Nabízené varianty nástěnných plynových kotlů MORA-TOP jsou taktéž dle požadavku na jejich umístění a možností odvodu jejich spalin. Jsou to kotle verze "KOMÍN" s napojením na komínový průduch a jsou závislé na přisávání vzduchu z místnosti. Kotle verze "TURBO" lze instalovat bez nutnosti napojení na komín přímo přes obvodovou zeď nebo rovnou přes střechu a kotle jsou zpravidla nezávislé na přisávání vzduchu z místnosti. Odvod spalin a přívod vzduchu je řešen pomocí koaxiálních i dvoutrubkových odtahů. Při konstrukci kotlů MORA-TOP byl kladený důraz na bezpečný a hospodárný chod, a ten je zajištěn řadou bezpečnostních a regulačních prvků. Plynové kotle jsou po stránce technické a rozměrové naprosto odlišné od dříve vyráběných kotlů MORA. Z tohoto důvodu je k dispozici sada komponentů, které usnadní náhradu starších modelů. jednoduché a přesné ovládání elektronické zapalování s ionizační kontrolou plamene plynulá regulace a autodiagnostika standardní vybavení ekvitermní regulací - tepelná pohoda snadná instalace a záměna za starší typy kotlů MORA moderní design Ovládání kotle kotel pracuje bez zapalovacího plamínku, díky tomuto systému regulace spotřebovává jen tolik plynu, kolik je právě potřeba požadovaná funkce se nastavuje pomocí ovládacích tlačítek režimů na ovládacím panelu vestavěná autodiagnostika informuje o provozních stavech kotle teplotní čidla řídícího systému přesně měří teplotu na výstupech topné i užitkové vody a plynulá regulace řídí průtok plynu úměrně nastaveným teplotám integrovaná autodiagnostická funkce v případě poruchy zobrazuje na displeji kódy poruch Vytápění ohřev otopné vody probíhá v maloobjemovém,měděném, primárním výměníku možnost použití pro klasické i podlahové vytápění řízení kotle prostřednictvím ovládacího panelu, prostorového termostatu nebo venkovní sondy Ohřev užitkové vody ohřev užitkové vody probíhá v nerezovém deskovém výměníku tepla, který zajišťuje dokonalý přenos tepla a tím rychlý a efektivní ohřev užitkové vody s vysokou účinností nastavovaná teplota užitkové vody je zobrazována na zabudovaném displeji teplotu je možné nastavit na jednotlivé
Bojler s výměníkem do karavanu
Hledáte spolehlivý a úsporný zdroj teplé vody pro váš karavan? Pak právě pro vás máme ideální řešení – bojler do karavanu o objemu 10 litrů. Tento bojler se snadno instaluje do vašeho karavanu a poskytuje vám neustálý přísun teplé vody kdykoliv to potřebujete. Díky svému kompaktnímu designu se snadno vejde do každého prostoru a nepotřebuje žádné složité připojení. Bojler má rozměry 220x220x570mm, což z něj dělá kompaktní příslušenství. Díky tomuto malému rozměru se vejde do každého karavanu a nezabere příliš mnoho místa. Bojler nabízí možnost ohřevu vody topnou tyčí na 230V , používají se topné tyče do topných žebříků které jsou běžně dostupné po celém světě, můžete si tedy sami zvolit výkon ohřevu a provedení tyče. To znamená, že můžete mít teplou vodu i v případě, kdy není k dispozici nezávislé topení z auta. Ohřev vody však není omezen pouze na topnou tyč. Bojler je vybaven výkonným výměníkem teplého vzduchu, který umožňuje ohřev vody přes nezávislé topení v autě. Výměník teplým vzduchem zajišťuje rychlý a účinný ohřev vody, takže se nemusíte obávat nedostatku teplé vody, ani když cestujete na delší vzdálenosti. Bojler se snadno připojí k nezávislému topení o průměru 75mm a je vybaven 5x šroubením 1/2´´ pro snadné připojení vody a příslušenství. Materiál bojleru je 1,5mm nerez. Tlaková zkouška bojleru byla provedena při tlaku 3,5 BAR, takže se nemusíte obávat prasknutí nebo úniku vody. Silná izolace 20mm XPS pěnou udrží vodu velmi dlouho teplou. Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem je tento bojler ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, výkonný a kompaktní zdroj teplé vody pro svůj karavan. Je vhodné do menších prostor, do maringotek , TinyHouse , obytných vozů , karavanů. TinyHouse Tiny-House Maringotka Freedomek Camper CamperVan Bydlík Karavan Obytný vůz