inzerce, prodej, prodám, bazar

Boiler ariston velis 80

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

Prodám moderní úsporný elek. Bojler. rozměry 110x50x27 R. V. 2018. Velmi pěkný stav. Vlastní odvoz ze Stříbra. Další info na tel
Boiler ariston velis 80
Podobné inzeráty
Elektrický bojler Ariston Velis Evo 100
Prodám elektrický bojler Ariston Velis Evo 100, 100 % stav, jako nový, prodej z důvodu přechodu domácnosti na solární energii a fotovoltaický systém. Místo prodeje Olomouc. Cena 5000,- Kč. Elektrický ohřívač vody ARISTON VELIS EVO 100 je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s povrchem v elegantní bílé barvě a s detaily v barvě stříbrného kovu. Díky hloubce pouhých 27 cm a možnosti zvolit svislou nebo vodorovnou instalaci šetří ohřívač VELIS EVO místo a dobře zapadne do každé koupelny. VELIS EVO je vybaven funkcí ECO EVO, která si pamatuje, kdy a kolik horké vody používáte. Tím snižuje spotřebu elektrické energie až o 14 %. K další úspoře energie přispívá inovativní konstrukce s dvojitou nádrží. Ohřívač ARISTON VELIS EVO se vyznačuje také rychlým ohřevem vody. Teplá voda pro sprchování je připravena už za 50 minut.
BOJLER ARISTON 100 L.VELIS EVO INOX - NEREZ
NABÍZÍM BOJLER ARISTON 100 LITRŮ,VELIS EVO INOX,NEREZ NÁDRŽE. BOJLER MÁ ZŘEJMĚ POŠKOZENÉ PRAVÉ TOPNĚ TĚLESO,ALE MOŽNÁ JE TO JINÁ MALIČKOST. PRO ZRUČNÉHO KUTILA,MYSLÍM NENÍ PROBLÉM. BOJLER JE STARÝ 2 ROKY A ČTYŘI MĚSÍCE.TĚSNĚ PO ZÁRUCE. NETNÝ VLASTNÍ ODVOZ.
Prodám boiler Ariston Ecofix 80l
Prodám boiler (elektrický ohřívač vody). Zakoupeny 22.6.2022 v Hornbachu, takže ještě víc než rok záruka. Jako nový.
Boiler Ariston
Prodám půl roku používaný boiler Ariston, model VLS EVO 80EU,o objemu 65 l.
Bojler Ariston
Prodám plynový bojler Ariston, zásobníkový, závěsný, obsah 80l - typ: ARISTON 80V CA-E. Bojler je v perfektním stavu, pravidelně servisovaný, stále namontovaný - možnost odskoušení před odběrem. Možnost nerezového odtahu průměr 80 mm.
Ohřívač vody Ariston 5L
Prodám beztlakový elektrický ohřívač vody Ariston ARKSH 5U. Původní cena 6000kč Pro více specifikaci k ohřívači přidávám odkaz: Zobrazit míň