inzerce, prodej, prodám, bazar

Bohumil Vaněček - horské jezero - olej na sololitu

Kategorie: Umělecké předměty

Krásný obraz. Autor Bohumil Vaněček. Olej na sololitu. Rozměr 95 cm x 75 cm.
Bohumil Vaněček - horské jezero - olej na sololitu
Podobné inzeráty
Bohumil Vaněček - olej na sololitu
Bohumil Vaněček - olej na sololitu. Rozměr 79 cm x 64 cm.
obraz - VYSOKÉ TATRY II., olej, Bohumil "Boža" Pospíšil
obraz - VYSOKÉ TATRY II., olej na kartonu, mistrovský Bohumil "Boža" Pospíšil, krásná přírodní scenérie slovenské krajiny, vel. 58x48cm v dobovém rámu velikosti 70x60cm, malba i rám v dobrém stavu, nádherná sběratelská a investiční záležitost... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Bohumil (Boža) Pospíšil (1914 – 1996) český malíř krajinář, vyhledávaný sbírkový autor.
obraz - JARNÍ TÁNÍ, olej, Bohumil "Boža" Pospíšil
obraz - JARNÍ TÁNÍ, olej na kartonu, mistrovský Bohumil "Boža" Pospíšil, krásná přírodní scenérie české krajiny, vel. 60x47cm v nádherném dobovém rámu velikosti 74x62cm, malba i rám v dobrém stavu, nádherná sběratelská a investiční záležitost... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Bohumil (Boža) Pospíšil (1914 – 1996) český malíř krajinář, vyhledávaný sbírkový autor.
Bohumil Švanda (1897) vídeňská škola
Nabízím ze své sbírky krásný starý originál - "Krása české krajiny", olejomalbu na plátně. Obraz dostal nový rám. Celkový rozměr 63,5cm x 48,5cm. Autorem je absolvent vídeňské školy umění a dekorace, moravský malíř, krajinář a restaurátor paláců-např.(Schönbrun), - Bohumil Švanda (1897). Ve 30.létech jezdil s pražskou akademií - prof. Jaroslavem Kutmanem na prázdninové malování do Českého ráje. V listech, které prof.J.Kutman redigoval má rovněž malíř, restaurátor Bohumil Švanda publikován obraz. Signace autora v pravém dolním rohu.
Bohumil Švanda (1897) Krása české krajiny, vídeňská škola
Nabízím ze své sbírky krásný starý originál - "Krása české krajiny", olejomalbu na plátně. Obraz dostal nový rám. Celkový rozměr 63,5cm x 48,5cm. Autorem je absolvent vídeňské školy umění a dekorace, moravský malíř, krajinář a restaurátor paláců-např.(Schönbrun), - Bohumil Švanda (1897). Ve 30.létech jezdil s pražskou akademií - prof. Jaroslavem Kutmanem na prázdninové malování do Českého ráje. V listech, které prof.J.Kutman redigoval má rovněž malíř, restaurátor Bohumil Švanda publikován obraz.Signace autorem v pravém dolním rohu.
Karešfou.- Bohumil Klimeš, Josef kosejk
Prodám Obraz od Autora 1.Karešfou - Země pod horou Technika: olej na kartonu Rozměr: 30x42 cm/37x49 cm s rámem Značení: vlevo dole 2.Prodám Obraz od Autora Bohumil Klimeš (Kozina-Klimeš) (1881-1949) Název:U rybníka Technika: olej na plátně Rozměry: 40x70 cm/56x86,2 cm s rámem Značení: vlevo dole 3.Prodám Obraz od Autora Josef kosejk (1910-1988)-Potok v lese Technika: olej na plátně Rozměr: 50x68 cm/58,5x77 cm s rámem Značení: vpravo dole Stav: po zrestaurování