inzerce, prodej, prodám, bazar

Bočnicové zábrany

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den prodám nové ALU bočnicové zábrany 2,4-2,7m roztažitelnost je možné je i zkrátit.cena za pár.
Bočnicové zábrany
Podobné inzeráty
Prodám mezi bočnicové zábrany a další
Prodám 3 kusy zábran proti posunutí nákladu, úplně nové, protiskluzové gumy cca 30-35 bm a 12 Ks ochranných rohu. Cena za komplet nebo dohodou jednotlivě.
Prodam parkovaci zabrany
Prodam 3kusy SMS NEPSAT POUZE VOLAT,parkovaci zabrany cena za jeden kus 800kc,suprovem stavu,plne funkcni foto realni,cena 800kč,MOZNA DOBIRKA CELA CR.
Zábrany do kufru Mercedes-Benz
Zábrany do kufru Mercedes-Benz vhodné do vícero typů vozidel mercedes. originální číslo: A2118990261 Cena 2tis. komplet co je na fotkách (hliníková i pásová zábrana)
MANCHESTER bezpečnostní bariéry okolo dráhy
Prodám cca 800 m červeno-bílých bezpečnostních bariér. Zábrany tlumí nárazy jezdců se svými vozidly na závodní dráze. Vhodné pro motokárové dráhy, autodromy, hřiště atd. Cena včetně DPH. Kus za 650,-Kč. Dovoz z Británie.Prodáváme i po metrech
Sajtna, zábrana hliníková
Prodám hliníkové zábrany,sajtny. Cena za kus 400 Kč.
parkovaci zabrana nova
Parkovací zábrana pro efektivní a jednoduché hlídání parkovacího místa. Zábrana je tvořena robustní konstrukcí s povrchovou úpravou vhodnou do venkovních prostor. Zamykání je řešeno zámkem ve vrchní části zábrany. Montáž se provádí přišroubováním patky základny 15 x 13 cm do pevného podkladu. Součástí balení je i montážní materiál. Technická data určeno pro hlídání parkovacího místa zamykání vestavěný zámek materiál kov rozměry 6 x 65 x 6 cm montáž do pevného podkladu rozměry základny 15 x 13 cm