inzerce, prodej, prodám, bazar

Bo Jungle univerzální vložka 3v1 B-Snooze Taupe

Kategorie: Ostatní

Nabízíme univerzální vložku pro optimální pohodlí děťátka vhodná jak do autosedačky, hlubokého či sportovního kočárku, tak i lehačky nebo houpačky.

Detailní popis viz stránky obchodu
osobního předání ihned Plzeň a okolí. Zaslání kamkoli v ČR po připsání peněz na účet, možnost zaslání i na dobírku (platba poštovného předem na účet). Podívejte se i na mé další nabídky, postupně budeme přidávat další věci. Vše platí do smazání.
Bo Jungle univerzální vložka 3v1 B-Snooze Taupe
Podobné inzeráty
Houpací lehátko Bo Jungle
Prodám houpací lehátko Bo Jungle B-Portable. 2 polohy lehátka, 5 rychlostí houpání, 2 hlasitosti hudby, přehrává několik melodií, časovač houpačky, odnímatelná podložka hlavy i hrazdička. Součástí je kabel USB, funguje i na baterie. Výborná sedačka pro krmení nesedícího dítěte. Na odkazu níže celý popis z obchodu, kde ho prodávají nové.
Látka metráž - Bavlněné froté, 390g/m, š.135
Metraž 10bm. Barva: taupe. PC 390kč/bm. Cena dohodou Osobní vyzvednutí: Zlín, Bílovice, Šardice. Doprava dle domluvy. Popis od prodejce: Bavlněné froté WAFFLE BEBE, šedé, odstín taupe. Složení látky 100% bavlna. Šířka metráže 135 cm. Gramáž 390 g/m2. Froté je měkké a velmi příjemné na dotek i nošení. Látka má dobrou savost z obou stran. Froté látky se používají na župany, osušky, ručníky, dětské dečky, bryndáčky a doplňky do interiéru. Látka má certifikát Öko-Tex Standard 100.
Trust GXT 411C RADIUS HEADSET JUNGLE CAMO
Prodám sluchátka - Trust GXT 411C RADIUS HEADSET JUNGLE CAMO Málo používané s krabicí Pouze SMS
sedatko do vany Bo Jungle
prodám sedátko do vany zn. Bo Jungle, v perfektním stavu, použité asi 3x malému to nic neříká. kamarádky mala se bez toho nevykoupala, tak jsme pořídili, ale u nás bez úspěchu, tak posilame dal, ať poslouží jinému prťouskovi. Bezpečné přísavky, pojistka proti otevření a vypadnutí. Stabilní a bezpečné. Součástí hračky, viz foto.
Výtah jungle gym
Bucket Modul je bezpečný a pro děti zábavný výtah na dětské hračky. Na dětském hřišti Jungle Gym umožňuje zvedání písku, hraček nebo jiných drobných věcí,super stav
Lehátko Bo Jungle B-Portable
Lehátko Bo Jungle B-Portable - ve vybornem stavu po jednom diteti. Osobni odber v Praze - houpačka vhodná pro děti od 3kg do 9kg - funguje za pomocí napájecího USB kabelu (je - součástí) nebo 4x baterií C/LR14 (nejsou součástí) - zádová opěrka nastavitelná do 2 poloh - funkce časovače (15, 30, 45 nebo 60 minut) - 5 různých rychlostí houpání - 8 různých melodií s možností nastavení hlasitosti - použity měkké, vysoce kvalitní tkaniny, které se dají prát v pračce - snadno odnímatelná hrazdička se 2 hračkami - 5-ti bodový bezpečnostní pás - po složení velmi skladná