inzerce, prodej, prodám, bazar

BMW AIRFLOW motocyklová bunda dámská vel. 44

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

prodám NOVOU BMW motocyklovou dámskou bundu AIRFLOW vč. protivětrné nepromokavé vložky - pláštěnky, vel 44, barva černá. obj.č.: 76138548120 - cena v BMW 13.086,- Kč.
Dvoudílný letní oblek pro teplé počasí. Odolný proti oděru, odnímatelné NP2 chrániče na ramenou, loktech, zádech, bocích a kolenou. Streč Dynatec na horní části zad pro maximální svobodu pohybu. Síťové vložky AirTex pro lepší ventilaci. Součástí bundy je nepromokavá bunda (pláštěnka) do chladnějšího, deštivého počasí. Reflexní prvky na bundě. Úprava na černém obleku, zabraňuje přehřátí. Měkký materiál na límci, rukávech. Integrované kšandy lze nosit jako batoh. Spojovací zip po obvodu 40 cm.
Preferuji osobní vyzkoušení. Zaslání pouze po platbě, na dobírku neposílám. Možnost daňového dokladu.
BMW AIRFLOW motocyklová bunda dámská vel. 44
Podobné inzeráty
Prilba Frank Thomas DV06
Predám novú výklopnú prilbu Frank Thomas DV06. Veľkosť XS(54cm) Cena 80€. Výklopná motocyklová prilba Frank Thomas DV06 v červenej, bielej a modrej farbe. Táto prilba má vstrekovanú ľahkú škrupinu, kompletný ventilačný systém, odnímateľné a umývateľné vnútro a bradový lem pre zníženie hluku a prieniku vetra. Prilba má rýchloupínaciu vonkajšiu šošovku proti poškriabaniu a vnútornú tmavú slnečnú clonu. Výklopná predná časť sa ovláda jednou rukou pomocou jediného tlačidla na brade a prilba má nový štýl, ľahko sa používa, plne nastaviteľný račňový podbradný remienok. Motocyklová prilba Frank Thomas DV06 je dostupná aj v 7 ďalších farebných prevedeniach; Biely; Čierna; Ružová; Matná čierna a šedá; biela, čierna a sivá; Matná čierna a neo žltá. Predná vyklápacia motocyklová prilba v matnej čiernej farbe Ľahká škrupina Kompletný ventilačný systém Odnímateľný a umývateľný interiér Vnútorná tmavá slnečná clona
BMW Bunda Airflow 4 pánská černá (52)
BMW Bunda Airflow 4 pánská černá - velikost 52, nové zboží! možnost vystavení daňového dokladu. Originální číslo: 72
BMW Bunda Airflow 4 pánská černá (54)
BMW Bunda Airflow 4 pánská černá - velikost 54, nové zboží! možnost vystavení daňového dokladu. Originální číslo: 72
Dámská motocyklová bunda FURYGAN Moving
Dámská textilní motocyklová bunda FURYGAN Moving, velikost S, čistě černá barva, odrazky taky černé. Včetně teplé vnitřní vložky. Stahování na bocích a rukávech. Vnější i vnitřní kapsy. Chrániče páteře, loktů a ramen.
BMW AIRFLOW dámské motocyklové kalhoty vel.36
Prodám NOVÉ BMW Motorrad AIRFLOW motocyklové dámské kalhoty. Vel. 36, barva šedá. Obj.č.: 76138547162 - cena v BMW 13.171,- Kč. Motocyklový oblek pro teplé počasí. Odolný proti oděru, odnímatelné NP2 chrániče na bocích a kolenou. Síťové vložky AirTex pro lepší ventilaci. Reflexní prvky na kalhotech. Úprava na černém obleku, zabraňuje přehřátí. Měkký materiál u kalhot v pase. Suché zipy pro nastavení šířky kalhot v pase a u nohavic. Spojovací zip po obvodu 40 cm. Preferuji osobní vyzkoušení. Zaslání pouze po platbě, na dobírku neposílám. Možnost daňového dokladu.
BMW Vysoké boty Airflow 3 černé (45)
BMW Vysoké boty Airflow 3 černé, velikost - 45. nové zboží! možnost vystavení daňového dokladu. Originální číslo: 72