inzerce, prodej, prodám, bazar

Bluetooth lokátor

Kategorie: Ostatní

Prodam 2x Bluetooth lokátor zelený a černý.Jsou uplně nové nepoužité.
Bluetooth lokátor, který Vám pomůže najít ztracené věci. Vhodné pro klíče, peněženku, domácí mazlíčky, zavazadla a mnoho dalších.
Používá se společně s aplikací, kterou lze stáhnout z App Store nebo Google Play.
Po aktivování aplikace ve Vašem telefonu a spárování zařízení lze dálkově aktivovat zvukové upozornění, které Vám odhalí ztracené předměty.
Funkce ochrany proti ztrátě či odcizení věcí.
Lokátor lze využít i jako dálkové ovládání, kdy lze dálkově ovládat fotoaparát na Vašem telefonu.
Kompaktní lehký design. Na jeden telefon lze napárovat až 8 lokátorů.
Aplikace sleduje pohyb lokátoru a pokud se lokátor dostane z dosahu bluetooth telefonu, aplikace Vás upozorní.Podporuje Android i iOS.
Specifikace:
Bluetooth: 4.0
Dosah: až 25m
Baterie: CR2032
Výdrž baterie: 3-6 měsíců
Hmotnost: 9g
Pripadne dotazy rad zodpovim :-) Prosim jenom volat,preferuji osobni predani,(dohoda),cena za kus plati do smazani.
Bluetooth lokátor
Podobné inzeráty
GPS lokátor bluetooth
Prodám Bluetooth GPS lokátor GT-750f. S funkcí samostatného záznamu polohy a později stažením trasy nebo jako on-line lokátor připojený k chytrému telefonu. Velmi malé a praktické zařízení. 1000mAh baterie součástí. Funkční a bez závad.
GPS lokátor Curb
Prodám, nepoužitý GPS lokátor Curb. Curb využívá 4 různé technologie pro určení polohy: GPS, Wi-Fi, mobilní síť a Bluetooth. Curb díky tomu spolehlivě funguje doma i venku. V aplikaci si můžete navíc nastavit lokalizování v reálném čase. Poloha zařízení se bude aktualizovat každých 3–5 sekund. Nemám pro něj bohužel využití. Lokátor je ještě v záruce, komplet balení
Lokator kovu GA-92XTd -
Predám Lokator kovu GA-92XTd s nadobudacou cenou 33 053 KČ s DPH. Pridávam link : Detektor je plne funkčný v 100% stave,malo používaný. Osobný odber Humenné alebo pošlem na dobierku. Doprava zdarma.
Smarty Tag Bluetooth chytrý lokátor
Nové, pouze vyzkoušeno, nevyužiji. Smarty Tag je Bluetooth hlídač osobních věcí, který vám zobrazí poslední zaznamenanou polohu vaší peněženky, klíčů či jiných důležitých věcí. Pomocí aplikace FIXED SMART pro iOS/Android můžete pohodlně dohledat ztracený předmět díky konkrétní poloze a zvukovému signálu. Připojte více než jedno zařízení a zesílíte hledací sílu. Zařízení funguje i naopak, v případě, že nemůžete dohledat mobilní telefon.
Bluetooth lokátor na klíče
Bluetooth lokátor na klíče 2x Nová zabalená
Lokátor TM2500
Prodám lokátor - jednotku satelitního vyhledávání vozidla od výrobce Teltonica TM2500 s Bluetooth konektivitou, interními High Gain DNSS a GSM anténami. Navržen pro sledování vozidel odcizených, dodávková doprava, taxi atd. Dálkové znehybnění vozidla lze dosáhnout pomocí digitálního výstupu FMB900. Původní cena 22 000 Kč. V ceně je zaplacena služba na rok 2023.