inzerce, prodej, prodám, bazar

Blok na nože FEELWOOD, s 5 noži Tescoma

Kategorie: Ostatní

Prodám úplně novou sadu nožů od Tescomy se slevou 50%.

Osbní předání ve Zlíně, nebo odeslání přes zásilkovnu za 70kč

Představujeme pět špičkových kuchyňských nožů v masivním dřevěném bloku. Souprava zahrnuje 5 kvalitních kuchyňských nožů s kovanými čepelemi, dokonalým ostřím a dřevěnou rukojetí v elegantním bloku.

Rukojeti i blok z jedinečného dřeva

Designéři TESCOMA vycházeli při návrzích nožů FEELWOOD z tradičního a osvědčeného tvaru rukojetí s důrazem na komfort a bezpečnost. Díky použitým rukojetím ze selektovaného tepelně vytvrzeného jasanového dřeva docílili optimálního vyvážení nožů.

Nůž FeelWood Tescoma

Sada obsahuje:

Nůž univerzální FEELWOOD 9 cm
Nůž univerzální FEELWOOD 13 cm
Nůž kuchařský FEELWOOD 18 cm
Nůž porcovací FEELWOOD 15 cm
Nůž na chléb FEELWOOD 21 cm

Ostré nože s V profilem z japonské oceli

Nože mají masivní čepele s „V“ profilem, dřevěné rukojeti mají přirozené protiskluzové vlastnosti a nekloužou ani v mokré dlani prvotřídní japonská nerezavějící ocel a tvrzené jasanové dřevo.

Blok na nože FEELWOOD, s 5 noži Tescoma
Podobné inzeráty
Sada nožů Tescoma Precioso - NOVÉ
sada nožů Tescoma Precioso, nové, origináně zabalené. více info Možno zaslat přes Zásilkovnu
Zwilling kuchyňské nože VIER STERNE, 8 kusů
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu nožů Zwilling VIER STERNE. Obsah: nůž na krájení a zdobení (10 cm), užitkový nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chleba (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), blok na nože (buk), brousící ocel (23) cm) Čepele tvrzené ledem: Správná tvrdost materiálu je důležitá. Z tohoto důvodu jsou nože čtyřhvězdičkové série vytvrzovány ledem pomocí procesu Friodur Speciální tavenina dvojčat se vyrábí výhradně pro dvojče. Ocel má optimální poměr uhlíku a chromu. Výsledkem je robustní a extrémně odolný nůž Kované nože: Nože jsou přesně kované z jednoho kusu čepele. To jim dává zvláštní tvrdost, zachování hran a flexibilitu Blok nože je vyroben z bukového dřeva a nabízí bezpečné a elegantní úložné možnosti pro vaše nože
ZWILLING kuchyňské nože Twin + Blok, 9ks
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu ZWILLING Blok nožů , 8dílný, bambusový blok, nůž a nůžky z nerezové speciální oceli/rukojeť z uhlíku, Twin Gourmet: 1x blok na nože ZWILLING Twin Gourmet 8dílný, 1 nůž na pečivo / krejčovský nůž (10 cm/46 g), 1 univerzální nůž (13 cm), 1 nůž na maso (16 cm), 1 kuchařský nůž (20 cm/236 g), 1 nůž na chléb (20 cm), 1 brousicí ocel, 1 blok na nože, 1 univerzální Nůžky (21 cm), 1 vidlička
KUCHYŇSKÉ POTŘEBY do domácnosti - NOVÉ/ použité
NOVÉ: Tescoma zdobící sáček DELICA 30cm, 10ks, orig. balení. Cena: 80,- Silikonová FORMA na 6 velikonočních vajec TESCOMA Vynikající pro přípravu z tradičního piškotového těsta. Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Rozměr: 18,5 × 29 cm. Cena: 390,- Dóza 1,6 litru Tefal MasterSeal Fresh Box Výrobce s certifikátem pro uchovávání dětské stravy. Plastová nádoba, která udrží Vaše potraviny déle čerstvé se 100% ochranou proti vylití pro bezpečnou přepravu. Na boku dozy je vyznačena stupnice: liter/Cups/fl.oz. Vyrobeno v Německu. Cena: 280,- Prostírání plastové - Poulain LBP magnet (2ks) Rozměr: 30x22cm. Cena: 190,- VYKRAJOVÁTKA COCA-COLA v orig. balení, nejen pro sběratele. Cena: 280,- SISTEMA KLIP IT 350ml DÓZA dělená plastová dóza na potraviny, Made in New Zeland. Cena za kus: 180,- Termoska nerezová 1 litr má tvar konvice na kávu nebo čaj. Otevírání stiskem páčky. Šroubovací uzávěr. Rozměr: výška 20cm, průměr dna 13cm. Cena: 450,- Sodastream pl. láhev 1 litr, barva šedá. Na láhvi je uvedeno spotřebujte do 04/2014. Vhodná na studené nápoje, snadné otevírání. Cena: 130,- ŠLEHACÍ METLIČKA 25cm, nerezavějící ocel za 30,- CHŇAPKY 2ks, stříbrné, mají magnet a poutko. Cena: 60,-/pár POUŽITÉ, běžné opotřebení: Gumová stěrka - n e n í NŮŽ TONY tvarovací/vlnkovací nůž, barva bílá za 45,- Dřevěná děrovaná obracečka 30,5cm za 75,- Dřevěná obracečka 30cm za 25,- Lžíce na vejce TUPPERWARE pl. lžíce na vytahování uvařených vajíček z hrnce. Cena: 60,- ODMĚRKA NA ŠPAGETY Tescoma silikonová odměrka na špagety 1-4 porce, barva žlutá. Cena: 40,- Skleněná konvice SIMAX objem 1,5 litru, odolnost +150 / -40 stupňů. Cena: 280,- Forma na biskupský chlebíček +uvnitř místy zrezlá. Rozměr: 26×11,8cm • hloubka 7,5cm. Cena: 30,- LEIFHEIT Univerzální kráječ - plátkovač na česnek, parmezán či zeleninu. +orig. krabička, místy lehce obarvený od potravin, průměr 5cm vnitřní nádoby, celková výška 10cm, má 2 plátkovací nože. Cena: 220,- ND cukrářská zdobička ASCO, zůstaly mi jen náhradní nástavce a špičky ke zdobičce. Cena: 35,- PRESIDENT VYKRAJOVAČ MELOUNOVÉ DUŽINY Tescoma snadno odděluje dužinu od šlupky z melounů, cukety apod. Vhodný pro malé melouny, rozměr nože cca 8,5×10,5cm. Cena: 200,- Ořezávátko zn. PADERNO od italského výrobce. Vhodné na ozdobení či přípravu zeleninových/ovocných salátů, zdobení chlebíčků,.. Rozměr: průměr 4cm, výška 6,5cm. Cena: 220,- ZJEMŇOVAČ MASA bílý Gurmán (tendenizér) za 130,- Kráječ na rajčata, vynikající pro snadné plátkování délka 27cm za 60,- Platba předem. ČP - BALÍKOVNA za 75,- (Výdejní místa:
Ruční multi mixér Tescoma
Ruční multi mixér Tescoma Prodám nepoužívaný multi mixér Tescoma ve výborném stavu, kompletní včetně návodu k použití. TESCOMA mixér HANDY, multifunkční - Vynikající pro snadné a rychlé míchání, šlehání, sekání a odstřeďování pokrmů, nápojů apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno praktickým oddělovačem vaječných bílků. Vhodné do myčky. Cena: 249,-Kč plus poštovné 99,-Kč Možnost osobního odběru ve Starém Městě u UH. • Značka: Tescoma • Materiál: plast/nerez • Rozměry: ø 16,5 x 22,5 cm • Hmotnost: 0,53 kg
ZWILLING kuchyňské nože, samoostřící blok, 7ks
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu 7 nožů Zwilling Gourmet se samoostřícím blokem. Obsah: Nůž na krájení a nůž se zoubky (10 cm), univerzální nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chléb (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), samoostřící blok na nože. Ledově kalené čepele: Na správnou tvrdost materiálu. To je důvod, proč jsou nože řady Gourmet zušlechtěny pomocí procesu Friodur. Čepel tak získává mimořádnou trvanlivost a odolnost proti korozi. Speciální nerezová ocel: Špičková kvalita, proto se pro nůž řady Gourmet používá speciální tavení. Tato ocel splňuje nejvyšší nároky. Samoostřící blok na nože: Uvnitř štěrbin jsou brusiče nožů z keramiky, které při vyjímání brousí nože. Vyrobeno v Německu: Řada nožů Gourmet se vyrábí v továrně Zwilling v Solingenu.