inzerce, prodej, prodám, bazar

Bloček s 3D titulkou

Kategorie: Ostatní


Prodám tento bloček s 3D opicí na úvodní stránce, jelikož jej nevyužiji. V případě zájmu mě prosím kontaktujte.
Bloček s 3D titulkou
Podobné inzeráty
Poznámkový bloček na ledničku
Zlatý poznámkový bloček, zadní strana je magnetická - k připevnění na ledničku, listy jsou linkované. Nový, nikdy nepoužitý. Osobní předání v Praze. Kontaktujte mne přes formulář, můj telefon veřejně neuvádím.
Bloček s propiskou
Prodám bloček s propiskou
Diář, plánovač Advantage Organizer
Prodám luxusní osobní organizér/ plánovač. Velikost A6 - kapesní. Desky z umělé kůže, barva elegantní černá s bílým prošíváním (unisex). Uzavírání na magnetický lesklý stříbřitý klip jednoduchého tvaru. Organizér obsahuje stránky s měsíčním, týdením a denním plánováním (DIARY), plánováním schůzek (COMMUNICATION), projektů (PROJECTS), s výdaji (EXPENSES), s cíli/poznámkami (GOALS), s telefonním seznamem kontaktů a bloček na připomenutí (MEMO)
Přenosný grafický tablet iskn the Slate
Přenosný graficky tablet ve velmi dobrém stavu. Vhodný například pro kreslení nákresu, návrhu tetování… Balení obsahuje: -tablet -bloček papíru -tužku+ sada náhradních nástavců -pero -Kožený obal na tablet -připínáčky na papír 2x
NOVÝ poznámkový bloček, sešitek s oblými rohy
Nový, nevyužiji. Na poznámky, seznamy, nákresy...
Prodám různé drobnosti na dekoraci i k použití
Prodám různé věci k dekoraci či k použití. Jednotlivě nebo po více kusech, k odběru po dohodě, kontakt prosím jen e-mail: jakub10004@, nebo přes formulář, nevolejte, telefon není platný. Platné do smazání. Poštovné po dohodě, dle povahy věci cca 150 korun, upřesním, po dohodě pokud si objednáte dopravu, možno zanést na místo Zásilkovny. Platba na účet. 1/Vázy proutěné (z proutí), celkem 3 kusy, použité, světlá malinko roztřepené proutí, ale snad ještě poslouží, jednotlivě nebo po více kusech, v případě zájmu cenu nabídněte. 2)Soška andílek, výška 10 cm, cena 50 Kč. 3/Látková dekorace se skleničkou, viz foto, lze použít na svíčku, vázu a podobně, jen vystavené, stav dobrý, cena dohodou, nabídněte 4/Dekorativní mistička ozdobná, vystavená, trochu umazaná od barvy, možná půjde umýt, cena cca 60 korun nebo nabídněte 5/Látková dekorativní čearodějnice s koštětem, vystavené, stav dobrý, cena cca 70 korun nebo nabídněte 6/Keramický pejsek podávající packu, jen vystaveno, stav dobrý, cena cca 70 korun nebo nabídněte 7/Srdíčko a krabička pro zamilované, krabička dřív hrála nějakou melodii, asi nutno vyměnit baterie, drobná vada - nejde zaklapnout, možná si někdo opraví, plus srdíčko třeba na šperky, cena za celek 100 korun 8/Dekorativní králíčci svíčka, keramika,plyš, u keramického drobná vada u ouška, u svíčky odpadlo ucho, lze asi opravit, cena za celek 50 Kč nebo nabídněte 9/Bloček na poznámky nový nepoužitý bez propisky, s logem Televizní noviny, cena 50 Kč 10/Dekorace mušle a palma - rybář, trosečník na palmě, viz foto, cenu nabídněte, jen vystaveno, stav dobrý.