inzerce, prodej, prodám, bazar

Bleskojistka SPKO-F75-SAT/TV-B 5x

Kategorie: Ostatní

Širokopásmová koaxiální přepěťová ochrana SPKO-F75-SAT/TV-B/F-F je přepěťová ochrana typ 1 (svodič bleskového proudu třídy B), osazená plynovou bleskojistkou. Je určena k ochraně koaxiálních kabelů 75 ohm vedoucího z venkovního prostředí (LPZ 0B) a výstupů ze SAT konvertorů a vstupů TV přijímačů.
Celkem 5x.
PC:2500
NC:1500
Bleskojistka SPKO-F75-SAT/TV-B 5x
Podobné inzeráty
SAT TOP BOX
Koupím starší sat top box Zirkon Fire tento sat to box musí mít RF OUT modulátor,který umožnuje naladit progtamy na starší televizi,která má jen vstup na anté přiložená fotografie.Pište na Mail.lexsor@,nebo tel-
Nová Termostatická baterie se sprchovým systémem
Prodám novou , pouze rozbaleno termostatickou baterii s komplet sprchovým systémem , koupeno cca před rokem v siku je tedy ještě 4 roky v záruce . Nevhodně koupené, puzzle vybalené . Sprchový systém SAT s termostatickou baterií bílá/chrom SATSSTHP Sprchový systém SAT s termostatickou baterií a pojistkou proti opaření. Součástí balení je ruční sprcha se třemi proudy - rain, masáž a kombinace masáž rain - pohodlné přepínání pomocí tlačítka, a funkcí čištění sprchy (stisknutím tlačítka uprostřed) pro odstranění vodního kamene, která zajistí dlouhou životnost sprchy, hlavová sprcha, polička z temperovaého skla a sprchová hadice o délce 150 cm.
DC Svodič přepětí pro FVE panely bleskojistka ochrana 600V
Novy nepouzity DC svodič přepětí viz foto. Je na nem jeste orginal "zatavena" prepravni folie. Pro napeti do 600V (kolem 600V se otvira a vede na zem). Mam i jistice (odpojovace) 16A DC pro FVE panely. Mohu zaslat pres zasilkovnu 85Kc platba predem na ucet, nebo 115Kc na dobiru.
SAT biologická kniha v angličtině/ SAT biology english
Kniha je v dobrém stavu, ale s některými značkami. Zdarma tužky s knihou. Zdarma tužky s knihou.
Sprchová zástěna Walk-in 80 cm zn. SAT
Pevná stěna zn. SAT z čirého 8mm skla - úplně nová, nerozbalená. Šířka stěny je 80 cm. Produkt je opatřen povrchovou úpravou Easy Clean, která usnadňuje čistění a minimalizuje usazování vodního kamene. Zakoupena 14.1.2023 v prodejně SIKO. Pouze osobní předání. Původní cena byla 5.990,- Kč. Cena nyní: 3.500,- Kč.
SAT chemistry english/ SAT chemická kniha v angličtině
Kniha je v dobrém stavu, ale s některými značkami. Zdarma tužky s knihou.