inzerce, prodej, prodám, bazar

Blake Crouch - Temná hmota

Kategorie: Ostatní

Prodám zcela novou a nečtenou knihu Blake Crouch - Temná hmota.

Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP.
Při výběru více knih z mé nabídky platíte samozřejmě jen jedno poštovné.
Blake Crouch - Temná hmota
Podobné inzeráty
Epoxid sada, 3litry
Epox G1000, čirý, transparentní, UV stabilní, Popis: Epox G1000 je POMALU VYTVRZUJÍCÍ (rychlá se prodává pod označením G300) naprosto transparentní, průhledná a opticky čirá, UV stabilní (nežloutnoucí) licí pryskyřice na bázi epoxidu. Hmota je určena pro aplikace velmi velkého množství hmoty najednou. Lze ji odlévat v množství až 50 litrů. (Při odlévání menšího množství jsou určeny hmoty jako Epox G300 nebo G500). Hmota má mimořádně nízký exoterm a smrštění. To je vykoupeno velmi dlouhou dobou vytvrzování (až cca týden) v závislosti na odlévaném množství a tloušťtce vrstvy při aplikaci. Pro dosažení rychlejšího vytvrzení je možné hmotu temperovat na teplotu 40 – 60 oC po dobu několika hodin. Tím urychlíme vytvrzení a docílíme lepší tvrdosti a odolnosti. Hmota je prakticky bez zápachu, lze dobře probarvovat a pigmentovat. Licí hmota je určena pro výrobu vodojasných a transparetních odlitků, reklamních a dekorativních předmětů, vhodné k zalévání dřeva. Při zalévání porézních materiálů je doporučeno u těchto materiálů nejprve uzavřít povrch pomocí penetrace (Epox G peneterace), pro zabránění vnikání bublinek během vytvrzování. Materiál je dodáván včetně tužidla. Cena všechny kusy.
Nixonova temná tajemství - Don Fulsom.
Nixonova temná tajemství - Don Fulsom. Ohlédnutí za politickou kariérou amerického prezidenta Richarda Nixona z pera novináře Dona Fulsoma, který aktivně monitoroval dění v Bílém domě již za Nixonova prezidenství v 70. letech 20. století. V knize s využitím nejen svých tehdejších záznamů, ale i mnoha dalších zdrojů, svědectví, rozhovorů a nedávno odtajněných složek CIA, přináší celistvý portrét Nixonova stylu vládnutí, pro nějž byly typické konspirace, neoficiální styky mafií, donášení a očerňování politických oponentů. Podnázev: Intriky v Bílém domě. Počet stran: 278.Vazba: Pevná. Použitá, bez vady! Poštovné: ČP: dobírka: 130,- platba na účet: 70,- Zásilkovna: dobírka na výdejnu 102,- na účet na výdejnu 79,- Balíkovna 65,- .Osobní odběr na Praze 15.
Kniha temná horečka
Nabízím knihu temná horečka, je úplně nová.
Fimo hmota
Nová fimo hmota. Balíček pro začínající. 4 barvy. Původní cena 185,-
Ceresit CE40 Spárovací hmota, 5 kg, cementgrey (CG2WA)
NEPOUŽITÁ - Flexibilní spárovací hmota s hydrofobním efektem pro spáry 1-8 mm.
ruzne knihy
Valerio Evangelisti - Nostradamus II - Podvod / 5 € Murphzho zakony / 5 € Antoine de Saint Exupery - Maly princ / 5 € Stanislava Preclikova Wurfl - Babickyne rady nad zlato / 6€ Petr Krivsky a Ales Skrivan - Do Nitra kontinentu / 6€ Sen Caj-Chung - Feng Suei / 4€ Branislav Kafka - Kultura rozumu a vole / 6€ Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln-Mesiasov odkaz / 9€ Angela Barloweova - Novofunlandsky pes / 8€ Meg Cabotova - Dennik Princeznej - 5 € Maxim E. Matkin - láska je chyba v programe / 5 € Maxim E. Matkin - Mužske interiery / 5 € Kevin J. TOdeschi - Tajemstvi Spriznenych dusi - / 5 € Charles Mc. Phee - Pri Snívaní nespite / 5 € Paulo Coelho - Carodejnica z Portobella / 6 € Paulo Coelho - Alchymista / 5 € Jack Canfield, Mark Victor Hansen - Slepacia polievka pre dušu 1., 2., 3. / 3 € kazka kniha Jeffrey Archer - Jedenast Sipov / 5 € Bohumil Hrabal - Prilis hlucna samota / 5 € William Blake - Napisu basne kytkam na listky / 5 € Anne Mc Intyrova - Rady babky Korenarky /10 € Beverly Pagramova - Babickyna domacnost/10 € Terezia Vansova - Recepty prastarej matere/10 €