inzerce, prodej, prodám, bazar

BlackBerry KeyONE

Kategorie: Ostatní

Prodám legendární BlackBerry KeyONE, první BlackBerry telefon s Androidem a vynikajicí hardwarovou klávesnicí. Telefon nese znaky běžného opotřebení a hůře mu funguje mezerník (běžná "bolest" této generace i následovníka Key2). Baterie je stále v dobré kondici a telefon plně dostačuje na všechny aplikace. Nic podobného dnes již nekoupíte. Jsem prvním majitelem, celou dobu jsem měl v kvalitním koženém pouzdře Stilgut - německý výrobce (daruji k telefonu). Možnost si předat osobně v Praze nebo v Brně.
BlackBerry KeyONE
Podobné inzeráty
mobil, mobilní telefon BlackBerry KEYone Bronze
prodám tento telefon BlackBerry KEYone Bronze zakoupený v listopadu 2019, tj. po záruce plná specifikace zde: vše funguje jak má, jen je už pomalejší, mírné oděrky na spodní straně (viz foto), resetováno do původního nastavení, součástí je plné originální balení včetně přislušenství na co se často ptáte: - je možno poslat poštou? ne, pouze osobní předání v Praze - je inzerát stále platný? dokud zde visí, tak ano - sleva za rychlé jednání? ne, cena je pevná - co když se něco pokazí? dávám záruku 3 dny na případné vrácení peněz předání možno "kdykoliv" během pracovní doby na adrese Hráského 25 (Mironet), případně jindy/jinde dle domluvy... číslo je vymyšlené, proto prosím jen psát - vždy odepíšu nejpozději do druhého dne ------ dejte si pozor na následující uživatele, kteří z vás jen chtějí dostat kontaktní informace - odpoví na inzerát, ale po zaslání čísla a adresy přestávají komunikovat: 1101965@, hradeckyjiri@, 14janca14@, jan.skopek@, vlasakmichael@, David.86@, psychoquake85@, ladis22l@, tomantichy@
Orig. pouzdro pro Blackberry KeyOne - poptávka
Poptávka/koupě/poptávám/koupím originální pouzdro “dual layer shell case“ pro tel. Blackberry KeyOne, nejlépe zcela nové, nepoužité, příp. málo používané. Pouze tento typ - DLB100 - orig. č.: DLB100-3GALWE1 (viz přiložené foto). Prosím, nabídněte. Inzerát platí do smazání.
BlackBerry Classic Q20 (OS 10, umí Android aplikace)
Nabízím BlackBerry Classic, neboli Q20 ve velmi dobrém stavu. Kosmetický 8/10. Na spodní plastové části pár vrypů a na zádech vlasové škrábance. Displej i foťák jsou 100%. Dlouhá výdrž baterie, zařízení bylo vždy jako náhradní telefon. Toto BlackBerry běží na BlackBerry OS verze 10, proto na něm můžete spustit androidové aplikace. Zařízení je plně funkční, volá, píše (velmi dobře, klávesnice je špičková), fotí prohlíží internet, naviguje a nebo třeba přehrává hudbu. Procesor: Qualcomm Snapdragon S4+ Displej: Kapacitní IPS * RAM: 2GB Paměť: 16GB + SDHC Sítě: 3G, WiFi, Bluetooth Konektivita: 3,5mm Jack, microUSB Stereo reproduktory Foťák: 8M, fHD, blesk Baterie: 2500mAH
kryt blackberry torch 9810
náhradní kryt na blackberry torch 9810. Praha - Braník nebo zásilkovna/pošta/balíkovna Preferuji komunikaci přes email skrze inzerát, vše se dá domluvit v 1-2 emailech. Na dobírku zásílám pouze po zaplacení poštovného předem. Děkuji za pochopení.
Blackberry Q10 komplet + kožené pouzdro
Prodám mobil BB Q10 stav nového 10/10 černé barvy, komplet balení + kožený obal blackberry. Mobil funguje ale spíše asi na ND, před pul rokem sem ho resetoval a už se nedokážu proklikat dál jelikož BB vyplo servery a podporu. Levně. První komunikace pouze email.
Blackberry priv
Prodám plně funkční Blackberry priv Mohu i zaslat Vice do info