inzerce, prodej, prodám, bazar

BIMOTOR-RENOVACE OTVORŮ pro stavební a zemědělské stroje

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Renovujeme uložení čepů, ložisek, pouzder - stavebních, zemědelských a lesnických strojů přenosným mobilním špičkovým zařízením „SUPERCOMBINATA“ - BIMOTOR.
Tahle mobilní vyvrtávačka vysoustruží otvor a zároveň navaří chybějící materiál. Navařený povrch je odolnější než původní! Zařízení dokáže provrtat a zalícovat i několik děr za sebou. Díky mikrometrickému nastavení je možno dosáhnout vysoké přesnosti.
Průměrný potřebný čas na kompletní renovaci dvou souběžných otvorů je cca. 5-10 hod., dle míry opotřebení a devastace stávajícího uložení!

Operativne jsme schopni práci provést přímo u zákazníka. Dokážeme pracovat i bez přístupu k elektrické energii, součástí pojízdné dílny je mimo jiné i výkonná elektrocentrála.
Další možnost je dopravit stroj nebo zařízení do našeho servisního střediska na adrese Čikov 75 ( nedaleko dálnice D1 – Velká Bíteš )

- Vyvrtávání, obrábění otvorů (od 22mm do 400mm průměr)
- vyvaření (od 42mm do 400mm průměr)
- obrábění a vyvařování čela pouzder (od 56mm do 400mm průměr)

Po dohode je možné dodat i pouzdra a čepy.

Provádíme kompletní opravy včetně demontáže a montáže vadných součástí strojů.
Opravujeme stavební, zemědelské a lesnické stroje, přídavná zařízení jako lopaty, lžice, demoliční techniku, atd.

Informujte se a zarezervujte si termín ještě dnes!
BIMOTOR-RENOVACE OTVORŮ pro stavební a zemědělské stroje
Podobné inzeráty
PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE
Nabízím podlahářské práce v Praze a okolí do 80km za rozumnou cenu. Zakládám si na kvalitně odvedené práci a spokojenosti zákazníků. Zaměření + cenová nabídka zdarma. Jsem neplátce DPH Nabízím: -renovace(broušení) dřevěných podlah(parkety, dřevěné plovoucí podlahy, prkna) -pokládky PVC, plovoucích podlah, vinylových podlah, parket, prken) -montáže podlahových roštů, OSB desek -stěrkování samonivelační hmotou -obklady schodů podlahovýma krytinama Renovace od 380kč/m2 Pokládky od 160kč/m2 Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. 341228 nebo emailu podlahyhampl@ podlahy, podlahářské práce, parkety, vinyl, vinylové podlahy, broušení, renovace, rekonstrukce, plovoucí podlahy, PVC, scho
Výkopové práce minibagrem Kubota
Zemní a výkopové práce s minibagrem Kubota 1,8 t. Zemní práce 700kč/h. Přistavení stroje do 20 km, paušálně 600 Kč. Technické parametry stroje Kompaktní stroj, rýpadlo Kubota KX18-4 pomocí zatahovacího podvozku redukuje svoji šířku na méně než 1 metr. Tím získává dobrou průjezdnost stroje v omezeném a úzkém prostoru. Výrobce Kubota Typ KX018-4G Výška stroje 2 350 mm Pojezdová rychlost 1 2,2 km/h Pojezdová rychlost 2 4,0 km/h Max. rypná hloubka 2 380 mm Max. dosah na rovině 3 860 mm Max. výsypná výška 2 380 mm Rypná síla na lžíci 20 835 N Tažná / tlačná síla 32 300 N Výkon přídavné hydrauliky 27,7 l/min Max. výkon motoru 11,8 kW Šířka stroje (standardní/s roztažením 990 mm / 1300 mm
Půjčovna bagrů a jiných stavebních strojů
Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení bagru rypadlonakladače HIDROMEK HMK 102S Supra. Jste stavební firma nebo fyzická osoba a potřebujete si jen zapůjčit naše pracovní stroje tak neváhejte. Veškeré zaškolení stroje provádíme zdarma. U nás je možnost pronájmu stroje s odkupem a neřešíme registr. V případě potřeby se na nás můžete obrátit. Jsme stavební společnost z Jihočeského kraje s dlouholetou historií.
Stavební materiál
Dobrý den, provádíme nabídky a dodání celkového stavebního materiálu pro vaši stavbu. Zpracování cenových nabídek ZDARMA. Doprava po celé ČR. PÁLENÉ KRYTINY,BETONOVÉ KRYTINY,LEHKÉ KRYTINY,UMĚLÁ BŘIDLICE,ASFALTOVÉ ŠINDELE,ASFALTOVÉ PÁSY, STŘEŠNÍ FOLIE,OKAPOVÉ SYSTÉMY,PLECHY A SVITKY,STŘEŠNÍ OKNA,NADKROKEVNÍ IZOLACE, TEPELNÁ IZOLACE,PVC DESKY,STAVEBNÍ DESKY, STAVEBNÍ PANELY,ZDÍCÍ PRVKY,SPOJOVACÍ MATERIÁL,KOMÍNOVÉ SYSTÉMY,STAVEBNÍ CHEMIE, POJIVA, stavební řezivo, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky, a to obkladové palubky i podlahové palubky, terasová prkna, OSB desky, palivové dříví a KVH hranoly. Dále je možnost dodání tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek.
Nabízíme veškeré stavební práce
Dobrý den,dlouholetá zkušená partie OSVČ vám nabízí Stavební práce typu -Demoliční práce(ruční,strojové) -Výkopové práce -Kamenické práce -Oprava střech(renovace,nátěry,rekonsturkce) -Dlaždické práce s projektem -Zednické práce(interiér,exteriér) -Výstavby Pergol,garáží,Přístavba ke stávajícímu objektu -Opěrné zdiva(Okrasné,klasické) -Izolace a projekt Střech(Plochých Navařovací systém,Pvc folii,dále Izolace svislá kolem domu s drenáži a jejím odvodněním od domu,vnitřní izolace,sanace zdiva) -Naše parta pracovala i v Zahraničí a máme dlouholeté zkušenosti. Termíny realizací na tenhle rok dle domluvy a termínů na rok 2023 Jak vše probíhá ? 1. Osobní schůzka na místě budoucí stavby 2. Případné předání projektové dokumentace a zaměření 3. Provedení kalkulaci na stavební práce a předání 4. Po případné dohodě sepsání smlouvy nebo objednávky s předpokládaným termínem nástupu Přikládám pár fotek naší práce.Budeme se těšit na spolupráci. Pro telefonickou domluvu: 775 077 Jihomoravský kraj do okolí 100km
Jádrové vrtání Vroutek, řezání stěnovou pilou
Provádím jádrové vrtání a řezání stěnovou pilou do zdiva, betonu a železobetonu. Jde o provedení přesných otvorů, děr a prostupů, bez zbytečného narušení okolí otvoru a s minimálním odpadem. Od průměru 40 mm do 300 mm. Cena za dopravu je 10 kč/km, počítáno z města Vroutek. Kraje ústecký, plzeňský, karlovarský, středočeský, liberecký, Praha. Po dohodě je možné dojet i jinam. Podmínky, které musí splnit objednatel vrtání: – zajistit zdroj energie 230 V – zajistit naznačení otvorů vodou nesmyvatelnou barvou, případně přesně definovat před zhotovením. – připojení k vodě (pokud není dohodnuto jinak) – zajistit dostupnost místa vrtu (ne žebřík) v případě nemožnosti zajištění, dát dopředu vědět že vrt není přístupný. Zhotovitel neručí za statické posouzení a za škody způsobené vrtáním. Cenovou nabídku pošlu na dotaz.