inzerce, prodej, prodám, bazar

Bílý elastický korzet se šněrováním lolita fairy

Kategorie: Ostatní

Velikost S-L
Perfektní stav
Osobní odběr v Brně nebo pošlu
Bílý elastický korzet se šněrováním lolita fairy
Podobné inzeráty
Oblečení vel. S
Prodám oblečení vel. S: Mikina fialová CROPP- 300,- Kč Šaty černé Terranova, téměř nenošené- 80,- Kč Šaty černé s bílým pruhem na boku Terranova- 60,- Kč Tílko tyrkysové, černé CALLIOPE, 1 ks / 30,- Kč- 60,- Kč Tílko lososové s obrázkem TALLY WEIJL- 20,- Kč Tričko 3/4 rukáv černé se šněrováním TOPSHOP- 40,- Kč Tričko 3/4 rukáv černo-bílý proužek CALIOPE- 30,- Kč Tričko kr. rukáv šedé se šněrováním NEW LOOK- 40,- Kč Tričko kr. rukáv šedo-růžový proužek se šněrováním FB- 30,- Kč Tričko kr. rukáv bílé, V výstřih AMISU- 30,- Kč Tričko kr. rukáv černé CALLIOPE ( bez jmenovky, škrábala )- 20,- Kč Osobní odběr v Praze. Koukněte na další moje inzeráty. v.hazmukova@
Bílý elastický korzet s květinami vyšívaný Lolita cosplay
Velikost s-L Perfektní stav Osobní odběr v Brně nebo pošlu
Černý Elastický korzet s motýlky gothic lolita
Velikost M-XL Perfektní stav Osobní odběr v Brně nebo pošlu
NOVÝ stahovací korzet, vel L
Nabízím nový stahovací korzet, vel L. Délka 54cm, šířka na 3 zapínání 70-75cm, korzet je velmi pevný a má 4 výztuhy. Cena 320 korun. Prodávám ještě další věci. Předání Praha 4 - Chodov, poštou, na Zásilkovnu za 80 korun a nebo na Balíkovnu, momentálně za 65 korun.
JAKO NOVÝ ♥ ELASTICKÝ SEXY KORZET ♥ AFTER EDEN ♥ 80B
Svůdný purpurově fialový korzet s měkce vyztuženými košíčky s kosticí. Pružná nastavitelná ramínka, dvouvrstvá vzorovaná část, 4 svislé kostice, zapínání na 9 háčků s 3-stupňovou regulací. --------------------------------------------- Obvod pod poprsím - 66/90 cm (cca) Délka - 39 cm Délka kostice - 23 cm (oblouk)
BELIS Smaltovaný hrnec modrý s poklicí BÍLÝ PUNTÍK
BELIS Smaltovaný hrnec červený s poklicí BÍLÝ PUNTÍK 20 cm, 3,6 l, nový, nepoužitý. Popis výrobku Rozhodli jsme se oživit notoricky známý design červeného smaltovaného nádobí s bílým puntíkem. Rozložení a velikost puntíků byly na míru navrženy každému kousku nádobí. Hrnce jsou dekorovány dvěma různými typy puntíků v závislosti na velikosti nádobí tak, aby celá linie působila uceleným a jednotným dojmem. Nádobí s dekorem "Bílý puntík" je oblíbené v pozměněných variacích po dlouhá léta a nejinak by tomu mělo být i u této novinky. Toto nádobí je vhodné nejen jako spolehlivý pomocník v každé domácnosti, ale i jako dekorativní prvek, který vnese do každého domu či chalupy kus veselé nálady. PARAMETRY: řada BÍLÝ PUNTÍK typ hrnec poklice smaltovaná materiál smaltovaný ocelový plech síla plechu 1,2 mm vnější smalt červený s dekorem puntíků vnitřní smalt bílý ROZMĚR: Ø nádoby 20 cm Ø s okrajem 22,5 cm max rozměr s uchy 30 cm Ø dna 18 cm výška 13 cm objem 3,6 l TYP OHŘEVU: plynový sporák ano elektrický sporák ano sklokeramika ano indukce ano trouba ne (bez poklice ano) mikrovlnka ne vhodné do myčky na nádobí ano Ze smaltu se v průběhu vaření (pečení) neuvolňují žádné toxické látky, proto si jídlo zachová všechny svoje přírodní aroma. Smaltované nádobí je zdravotně nezávadné a je tou nejlepší volbou pro přípravu jídla nebo nápojů.