inzerce, prodej, prodám, bazar

Bílo šedá pohovka s taburetem

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám pohovku s taburetem. Šedé tělo potaženo látkou, obvod a boky bílou koženkou. Široká boční část jde oddělit, úložný prostor pod sedací částí. Samostatný taburet v ceně. Samozřejmě možnost vyzkoušet si, jak se sedí, jestli vyhovuje. Rozměry najdete na nákresu ve fotkách.
Platba hotově při převzetí, podvodníci ztrácejte čas jinde :-)
Bílo šedá pohovka s taburetem
Podobné inzeráty
Prodám rozkládací sedačku Deluxe
Komfortní sezení až pro 3 osoby Volně ložené polštáře různých velikostí pro optimální pohodlí Lze rozložit na lůžko pro občasné přespání Integrovaný úložný prostor pod sedákem Lze postavit do prostoru - celočalouněné provedení Maxi pohovka DELUXE nabízí královské sezení až pro 3 osoby. Navodí pocit pohody s nádechem luxusu. Svou velikostí poskytne komfortní sezení všem vám i přátelům a zároveň bude slušet i menší domácnosti. Zádové a dekorační polštářky poskytnou měkkou oporu těla a zároveň jsou decentním stylovým doplňkem. Gauč zvládne vyřešit i provizorní nocování. Pár jednoduchých kroků a vytvoříte komfortní lůžko. Integrovaný úložný prostor po sedákem poskytne útočiště nejen pro lůžkoviny, které budete mít v případě potřeby hned po ruce, ale můžete ho využít variabilně podle potřeby. Celočalouněné provedení pohovky vám dopřeje luxus, zvolit si, zda ji umístíte ke zdi nebo do prostoru. Mega pohovka DELUXE je osobitá a se stane se vaším oblíbeným místem při čtení knihy, sledování oblíbeného filmu i při posezení s přáteli. Vzhled Barva: Šedá Typ provedení: Pohovka Velikost: Střední od 251 cm do 298 cm Barva područek: Šedá Styl: Provence Potahová látka: 05 TAUPE/06 TM. ŠEDÁ Sedák a zádová opěrka Složení potahu: 100% Polyester Odolnost proti oděru (počet cyklů Martindale): 50000 Materiál potahu: Mikrovlákno Typ sedáku: Pěnové jádro Lůžko Rozkládání do lůžka: Ano Druh rozkládání: Mechanismus se sklopnými zády Područky Vybaveno područkami: Ano Materiál područek: Mikrovlákno Polštáře Polštáře součástí balení: Ano Počet polštářů: 7 Doplňující informace: 5 zádových polštářů, 2 dekorační polstářky Materiál polštáře: Mikrovlákno Složení materiálu polštáře: 100% Polyester Nohy/podstavec Nohy: Ano Vybavení a funkce Zadní strana čalouněna potahovanou látkou: Ano Úložný prostor: Ano Další funkce a informace Počet míst k sezení: 3 Další funkce: Mega pohovka, Rozkládání do lůžka Doplňující informace Dodávané příslušenství: Polštáře -viz
Pohovka s taburetem - broušená kůže - 300x118x180cm
Odjíždím za prací a stěhuji se. Pohovka je velká a pohodlná, podsedáky jsou na zip a je možné vyměnit výplň, nebo doplnit. Materiál je béžová broušená kůže. Je to kvalitní práce, rám a nohy z masivu. Použitá, zachovalá, případně uvítá vyčištění - lze chemicky čistit Rozměry pohovky 300cm délka x 118cm hloubka x 180cm hloubka v rohu Pohovka je rozložitelná na dva kusy Plus přidám taburet jako podnožku rozměr 100x70cm Pohovka nemá skladovací prostory. Cena je bez odvozu, odvoz si organizuje na své náklady kupující.
Pohovka s taburetem
Nabízíme kvalitní pohovku s taburetem ve žluté barvě, materiál je Nubuk - broušená kůže. Pohovka má 2 hnědé polštáře a přez opěrky jsou přehozeny nízké obdélníkové polštáře. Je čalouněná do prostoru, není rozkládací. Rozměry pohovky - délka 190 cm, hloubka 90 cm, výška sedu 42 cm, taburet - 128x60 cm, výška sedu 42 cm. Prohlédněte si naše další inzeráty.
Sedačka s taburetem
Nabízím krásný béžovo hnědý gauč německé výroby s taburetem. Gauč není rozkládací, ale díky hlubokému sedu a kvalitnímu polstrování se na něm opravdu luxusně spí. Má kvalitní a snadno polohovatelné opěrky, které poskytují oporu ramenům a hlavě, a výborně drží. I s taburetem bylo oboje kupováno naráz v roce 2012. Gauč vypadá velice dobře, není prodřený, prosezený ani špinavý. Drtivou většinu času byl v bezdětné domácnosti a kryt dekou. Rozměry jsou (DxHxV sedu) 220x105x36, rozměry lůžka 178x70. Taburet 135x63x36.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA S TABURETEM  - TOP STAV.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA S TABURETEM - TOP STAV. Pěkná rohová sedací souprava s polohovacími zádovými opěrkami v rohu a taburetem s úložným prostorem. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 230 x 270 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 55, výška opěrky 90 cm. Materiál - ŽINÝLKA. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Importworld Rozkládací pohovka
Dobrý den prodám pohovku stáří 6mes skoro vůbec nepoužitou zakoupenou na mall cz za 5000kc Pohovka pouze nemá dva červené polštáře viz foto Pohovka Beta je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajistí ten správný komfort. Konstrukce soupravy je vyrobena z kombinace dřeva a dřevotřískové desky. Celá pohovka je potom potažena potahem sawana 14–13.  Sedací soupravu lze rozložit a vytvořit tak spací plochu o rozměrech 122 x 190 cm vhodnou pro příležitostné přespání. Rozkládací pohovka Tabe, sawana 14–13 (barva potahu) Rozměry: výška: 77 cm šířka: 70 cm délka: 146 cm Materiál: látka pěna plastové nohy Pouze osobní předání plati do smazání pouze volat cena pevná