inzerce, prodej, prodám, bazar

bílé lucerny na svíčky

Kategorie: Ostatní

Prodám balení lucerniček - pytlíčků z voskovaného papíru na čajové svíčky. Z obou stran je výsek do tvaru srdíčka.
Balení obsahuje 10 Ks o rozměru 150x90x260 mm, cena za vše.
bílé lucerny na svíčky
Podobné inzeráty
Skleněné lucerny na čajové svíčky
Lucerny na čajové svíčky,barva béžová,pletené z papírového pedigu, k dodání bez čajové svíčky.Kus 90 kč. Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném, možnost osobního převzetí Brno, Hodonín.
Nastenne venkovni lucerny
Prodam 2 nove nepouzite nastenne venkovni lucerny. Material kov, barva medena. Delka i s vesenim 35 cm, delka nadoby 25 cm, prumer nadoby 9,5 cm. Vnitrek nadoby je skleneny. Cena 150 Kc jedna. Spolu 250 Kc.
Lucerny
Prodám dvě kovové lucerny viz foto,perfektní stav
Nové lucerny Deco
Prodám nové deco lucerny v sadě, průměr v nejširší části 25 a 19 cm ....původní cena 450 Kč a 280 Kč , nyní 299 za obě. Možnost zavěšení i postavení
Nové svíčky Kvádr 70x90 mm Home Sweet,4ks v balení
Dobrý den, prodám nové svíčky Kvádr 70x90 mm Home Sweet. Svíčky jsou originál zabalené. Svíčky jsou vhodné i jako dárek. Prodávám jako celek. Více originál foto Originální svíčka z řady Home Sweet Home může být perfektním dárkem pro každého a nebo jej můžete využít jako stylovou dekoraci do vašeho domova či do vaší práce. Svíčku vyrábí proslulý výrobce dekorativních svíček Bartek Candles. Dodržujte dostatečnou vzdálenost zapálené svíčky od předmětů, které můžou snadno začít hořet. Svíčku postavte na rovnou plochu. Doporučujeme na nehořlavou podložku. Pokud je knot příliš dlouhý, zastřihněte jej. Hmotnost: 340 g Druh: Home Sweet Home Délka hoření: 53 h Doporučená zásilka 90 Kč Dobírka 170 Kč Zásilkovna Osobní odběr ve Zlíně,Luhačovicích,Uherském Brodě a okolí.
Okrasné svíčky, palmový vosk
Prodám svíčky z palmoveho vosku, Svicky fluorescenční Svicky s led diodou -po zapaleni sviti led Ceny dle typu Svíčky od 50kč/ks Cen na foto