inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018

Kategorie: Ostatní

Zábrana má oboustranné otevírání, pojistku proti otevření, je rozpínací bez nutnosti vrtání. Nastavitelná délka pro otvor je 75 – 81 cm.

Dále nabízím k prodeji:
Prodloužení k zábraně Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm)
Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)
Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018
Podobné inzeráty
Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)
Dále nabízím k prodeji: Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 Prodloužení k zábraně Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm)
Prodloužení k Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 (9 cm)
Dále nabízím k prodeji: Bezpečnostní zábrana Hauck Wood Lock Safety Gate 2018 Y-adaptér na Hauck zábranu do schodů (4 ks)
Zabrana na schody bez vrtani 105 - 110 cm.
Zabrana na schody Hauck s bezpečnostní pojistkou vhodná pro otvor 105 - 110 cm. Má oboustranne otevírání. Jedná se o zabranu + prodloužení 21 cm + prodloužení 9 cm. Pěkný stav, nepoužívali jsme dlouho.
NOVÁ bezpečnostní zábrana na schody od 63 do 106cm
Prodám bezpečnostní zábranu na schody značky Badabulle. Zábrana je úplně nová s dokladem, nestihl jsem ji namontovat a malá už vyrostla:) Koupil jsem ji za 1200Kč, prodám za 800Kč. Jde o dřevěnou bezpečnostní zábranu, vhodná do mezery od 63 do 106 cm.(rozšiřitelná) V případě montáže u schodiště je vhodné použít šroubové spojky pro připevnění ke zdi Díky montáži pomocí šroubu je zábrana praktická pro každodenní použití Lze ji otevřít jednou rukou. Typ zábrany Dveřní a prostorová Šíře otvoru od 63 cm Šíře otvoru do 106 cm Možnost prodloužení Ano Výška 72 cm Materiál Dřevo detska zabrana,zabrany na schody, schodiste, schodiste zabrana, plutek na schody, plot, plot na schody
Hauck stop N Safe 2020 zábrana + 21 cm prodloužení k prodeji
Mám k dispozici 2 ks. Zábrana do dveří disponuje dvojitou bezpečnostní pojistkou proti otevření. Otevírá se v obou směrech. Je vhodná k instalaci mezi futra, stěny i schodiště. Hauck Stop N Safe 2020 zábrana + 21 cm prodloužení je velmi stabilní a snadno se montuje za pomocí šroubků bez nutnosti vrtání. V zaruce do března 2023
BabyDan bezpečnostní zábrana Streamline PET Gate
Prodám šroubovací kovovou otvorovou bezpečnostní zábranu Streamline PET Gate (pro zvířata či děti) od BabyDanu, vyrobená v černém laku. Výška 103,5 cm. Zábrana patří do skupiny typu Pet Gate, které mají za úkol ochránit pokoj, kde si hrají děti, schodiště nebo dům proti vstupu pejsků nebo jiných zvířat. Jedná se o flexibilní instalační systém, který se hodí pro otvory 63,5-107cm. Je vybavena extra silným kováním, dvířka lze otevřít v obou směrech (jen jednou rukou). Pro rozšíření není potřeba žádné další díly a lze ji velmi snadno odejmout. V dolní části není potřeba zábranu překračovat. Odpovídá normě EN1930:2000. V případě zájmu prosím kontaktovat formou sms.