inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezpečnostní čip, proti krádeži.

Kategorie: Ostatní

Čipy proti krádeži zboží včetně magnetu na odstranění a samolepek. Asi 300 ks. Cena 3 Kč,kus.
Bezpečnostní čip, proti krádeži.
Podobné inzeráty
Bezpečnostní pouzdro kapsa proti krádeži
Bezpečnostní pouzdro proti krádeži - nevyužito, třeba se někomu bude hodit
BLACK BOX - vodotěsné a ohnivzdorné uložiště cenností
Požár nebo záplavy? Buďte připraveni Žijeme ve světě, který jsme si jako lidé velmi dobře přizpůsobili k životu. Co ale nedokážeme ovlivnit je příroda. Oheň, voda, vítr – to jsou nevyzpytatelné živly, které mohou nadělat obrovské škody, a ne vždy jim lze zamezit. Buďte na mimořádnou událost připraveni a chraňte to nejcennější – cennosti, dokumenty, digitální data nebo rodinné fotografie. Unikátní bezpečnostní schránka s názvem Black Box nabízí nejen ochranu proti požáru a zatopení, ale také proti mechanickému poškození při vloupání nebo zřícení budovy. S ´černou skříňkou´ můžete v klidu spát, že v případě živelné pohromy budou vaše nejcennější věci v bezpečí. - 100% vodotěsnost až do výšky 3 m vodního sloupce - Požární odolnost - Po zásahu ohněm, je stále vodotěsný a po zaplavení vodou je plně ohnivzdorný - Odolný vůči mechanickému poškození (zemětřesení – zřícení budovy) - Ochrana proti krádeži – třída bezpečnosti Z2 - Ochrana proti vloupání - úroveň odolnosti S1 - Odolnost proti vloupání 15RU Nabízíme boxy ve dvou velikostech a dvou konstrukčních řešeních. Box může být pouze vodotěsný nebo vodotěsný a ohnivzdorný. Cena je závislá na konstrukčním řešení a velikosti boxu.
AMIGA KICKSTART ROM 3.1 čip pro A600 (rev.40.063)
Nabízím originál čip s Kickstartem 3.1 verze 40.063 do Amigy 600 na místo staré původní Kickstart 2.05 (v37.299) nebo 2.07 (v37.350), u kterých vznikal problém s nefunkčnosti HD nebo CF. Pokud tak chcete v Amize 600 používat pevný disk HD nebo lépe Compact Flash CF KIT a nejnovější čip ROM je právě ideální volbou KICKSTART ROM 3.1!! Snadná montáž (výměna) za stávající čip. Návod v českém jazyce na výměnu se nachází v balení s čipem. Čipy jsou nové, zabalené, nepoužité, v záruce!
Zamek na motorku/kolo TOKOZ X Safety Box PRO III ,vlozka PRO
Prodam novy, nepouzity zamykaci mechanismus TOKOZ X Safety Box PRO III s bezpecnostni vlozkou TOKOZ PRO, vhodne k uzamceni motocyklu, kola ve sklepe, michacky na stavbe nebo cehokoli cenneho. Kompletni baleni vcetne upevnovaciho materialu 3ks klicu a bezpecnostni karty. Bezpecnostni vlozka TOKOZ PRO!! Stav viz. foto. Mechanismus je nepouzity vcetne puvodniho dokladu o koupi a zaruky od 3/2021. Soucasti prodeje je vse, co je na fotografii. Osobni predani v Brne a okoli, vaznemu zajemci po jizni a severni Morave mohu privezt, pripadne mohu poslat na dobirku pres Zasilkovnu na naklady kupujiciho (79+23Kc) platba postovneho predem na ucet. Plati do smazani. Uzamykatelný mechanismus X safety BOX PRO III Přídavný uzamykatelný kotevní systém Vhodné pro zabezpečení skútrů, malých motocyklů, kol a kočárků v kolárně vysoký stupeň zabezpečení díky krytému čepu tělo zámku je zinkový odlitek čep z chrommanganové oceli, povrch tvrzený a korozivzdorný - iontová nitridace základna ze svařitelné oceli (11 343), povrchově kalené (cementace), povrchová úprava zinek-modrý chromát dodáváno s jednostrannou vložkou TOKOZ PRO 300, 100% odolné proti planžetování a bumpingu, vysoká ochrana proti odvrtání zkušebním ústavem zařazeno do 3. bezpečnostní třídy podle ČSN P ENV 1627 možno připevnit na různá místa: zašroubovat do dřevěných nebo kovových dveří, přimontovat na cihlovou stěnu nebo připevnit na podlahu z různých materiálů anebo navařit na kovové povrchy možnost různých klíčových systémů - systém stejných klíčů, různých klíčů a generálního klíče, a to i ve spojení s dveřními vložkami Dodáváno s: půlvložka TOKOZ PRO 300 ve 3. bezpečnostní třídě
Trezor Profikon RADEGAST NTR 5 - NOVY, zaruka
Prodam trezor Profikon RADEGAST NTR 5 - barva tmave seda RAL 7015 s elektronickym zamkem. Prodam NOVY, nakonec nevyuzity trezor. Osobni predani v Brne. Vlastni odvoz!! VAHA 117kg. Zaruka 24 mesicu od rijna 2022 vcetne puvodniho dokladu. Kupovano v CR. Bezpečnostní třída: I. bezpečnostní třída Zamykání: Elektronický kód Vnější rozměry v cm: 85x45x40 Vnitřní rozměry v cm: 76x36x30 Hmotnost: 117 kg Počet polic: 2 Vyrobeno: Česká republika Nábytkový trezor Radegast NTR 5E s elektronickým zámkem Trezor s certifikátem pro I. bezpečnostní třídu a certifikátem NBÚ ověřující způsobilost technických prostředků typu 3 (TAJNÉ). Robustní konstrukce trezoru je základem bezpečnosti Radegast. Přední část dveří je vyrobena z 8 mm silné masivní oceli. Panty dveří jsou skryté uvnitř trezoru a tím chráněné proti napadení. Zbylé tři strany dveří pevně uzamyká celkem 7 výsuvných závor o průměru 25 mm. Trezor je připravený na přišroubování do podlahy i zadní stěny. SPECIFIKACE PRODUKTU Certifikace pro I. bezpečnostní třídu dle ČSN EN 1143-1 Certifikát NBÚ ověřující způsobilost technických prostředků typu 3 (TAJNÉ) Dvouplášťový korpus trezoru i dveří Meziplášťový prostor je vyplněn soustavou ocelových výztuží a ohnivzdorným materiálem. Přední část dveří je vyrobena z 8 mm silné masivní oceli. Mechanismus zámků a uzamykací závory jsou chráněny proti odvrtání pancéřovou deskou z kalené oceli. Panty dveří jsou skryté uvnitř trezoru a tím chráněné proti napadení. Tři strany dveří pevně uzamyká celkem 7 výsuvných závor o průměru 25 mm. Trezor je připravený na přišroubování do podlahy i zadní stěny.
Měnič napětí (konvektor, invertor) 12V/230V 4000W
Špičkový, Inteligentní LCD displej zobrazuje: vstupní / výstupní napětí, kapacitu baterie, kapacitu zatížení. 2 USB výstupy Vhodný do karavanu, maringotky, na chatu a pro další menší solární ostrovy. Měnič je nový, nepoužívaný (pouze odzkoušený). Součástí balení jsou kabely pro připojení k baterii nebo přímo do zapalovače v autě. Zkrátka je to dobrý měnič (inverter, invector) za skvělou cenu, který patří mezi jedny z nejprodávanějších na trhu u nás. Cena 3.750,- DOPRAVA ZDARMA Platba při převzetí nebo předem na účet. Rychlé nabíjení duální USB porty OneAC Outlets a podpora dvou nabíječek (Max 4,2A) pro práci ve stejnou dobu a může nabídnout 100% rychlé nabíjení pro mobilní telefony, počítače, notebook, prsní pumpu, nebulizér, holicí strojky, zdravotnické záchranné zařízení, nouzové vybavení atd. Snadno uspokojte potřeby napájení různých elektrických spotřebičů vozidla a může to být jako nouzový zdroj napájení. Vícenásobná ochrana: Vestavěné pojistky, bezpečný design nabíjení a chladicí ventilátor zabraňují přehřátí měniče energie, šetří energii a energii, přepětí, přetížení, nadproud, zkrat, podpětí, přehřátí, ochrana proti zkratu. Lehký design a špičková kvalita: Lehký a kompaktní, ideální pro dovolenou, kempování a pracovní cesty. Lze jej zapojit do téměř jakéhokoli vozidla s výstupním napětím 12 V, čímž poskytuje možnosti nabíjení kdekoli. Co dostanete: 1 Xcar měnič napájení, uživatelská příručka, 2 x bateriová svorka, 1 x automobilová cigaretová zástrčka a 100% zákaznický servis. Vlastnosti: - 12V je obecně pro osobní automobily - Dostupný rozsah jmenovitého napětí elektrických spotřebičů: 200~240V, 100~120V - Bezpečný rozsah vstupního napětí našeho měniče:12V (9,8~15V) - 8 Bezpečnostní ochranná funkce: - Ochrana proti přepólování - Ochrana nízkého vstupního napětí - Ochrana vysokého vstupního napětí -Ochrana nad proudem - Ochrana proti zkratu - Ochrana proti přehřátí - Ochrana proti přetížení - Vnitřní pojistky Specifikace: Řada: Supreme Series Model: CMZ-4000 Barva: Červená Název: Napájecí měnič do auta Vstupní napětí: DC 10,5V~15V, (Když je napětí baterie nižší než 10,5V, střídač je nízkonapěťová ochrana, když je napětí baterie vyšší než 15V, ochrana proti vysokému napětí měniče) Výstupní napětí: AC 110V / 220V dle vašeho výběru Výstupní frekvence je: 50Hz pro model 220V / 60Hz pro model 110V. Špičkový výkon: 4000W Jmenovitý výkon:300W Výstupní průběh: Upravená sinusová vlna Velikost produktu: 20 x 11,2 x 5,6 cm Velikost balení: 7,87 x 4,4 x 2,2 palce Hmotnost: 0,65 kg Balení obsahuje: 1 x měnič napájení 2 x spona na baterie 1 x zástrčka do zapalovače cigaret (dárek) 1 x anglický manuál Poznámka: - Ujistěte se, že jmenovitý výkon je vyšší než u elektrického spotřebiče, který chcete použít. Doporučujeme, abyste si koupili větší model, než si