inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdrátový kamerový systém do traktora (wi-fi)

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám bezdrátový kamerový systém do traktoru, kombajnu, čelního nakladače...

přenos obrazu se realizuje bezdrátově pomocí wi-fi signálu na vzdálenost max. 30 metrů od obrazovky

✓ 7" obrazovka se sluneční clonou
✓ 2 kamery
✓ kamery jsou is nočním viděním
✓ bezdrátový přenos obrazu až na 30 metrů
✓ možnost připojení kamer i na kabel
✓ možnost přepínat mezi zrcadlovým obrazem a opačně
✓ kamery jsou z oceli a jsou velmi odolné

Kamerový systém je výborný pomocník například pro monitorování práce s čelním nakladačem, připadne u bramborového či jiného kombajnu pro monitorování přeplnění pásů a rychlé odhalení poruchy na místech kam není výhled z kabiny.

Při orbě není třeba neustále se otáčet za pluhem, což zvyšuje komfort práce.
Bezdrátový kamerový systém do traktora (wi-fi)
Podobné inzeráty
Podkop za traktor na predaj
Predám podkopy DRS-2000 a DRS-2000T za traktor. Jedná sa o podkopy talianskeho výrobcu DELEKS, ktoré sa vyznačuje masívnou konštrukciou, odolnosťou, jednoduchým a citlivým ovládaním. Hĺbka kopania 1950 mm. Max. vykladacia výška 2500 mm. DRS – 2000 je vhodný pre všetky typy traktorov od výkonu 40 HP a pripojený je do 3. bodového závesu traktora kat. I alebo II. Hmotnosť 550 kg. DRS – 2000T je vhodný pre všetky typy traktorov od výkonu 40 HP a pripojený je do 3. bodového závesu traktora kat. I alebo II. Podkop má teleskopické patky a bočný posuv. Hmotnosť 570 kg. CENA S DPH: DRS - 2000 - 4800 € DRS - 2000T - 5400 € Kardan a lopata v šírke 300 mm sú v cene. Možný odpočet DPH. Nové, záruka. Vieme zabezpečiť dopravu. SKLADOM.
Nový Postrekovač 2000L QD-2000/18 komplet s počítačom s TP
Foto už z predaného postrekovača! Predávam postrekovač 2000L, nový nepoužitý, s technickým preukazom. postrekovač sa kompletizuje podla potreby.Dá sa namontovať klasické trysky aj triplety, sekcie na elektrické ovládanie, penový značkovač atd. Viac info po tel. • pracovný záber 18 m • objem nádrže 2000 l • dávkovacie čerpadlo membránové - výkon 152 l/min. 210 l/min. - max. tlak 20 bar • základné vybavenie - prestaviteľná náprava 1500 - 1900 mm - držiaky trysiek s membránami proti odkvapávaniu - 200 l nádrž na čistú vodu na preplach systému po práci - trysky keramické - kopírovanie stopy traktora - samočistiaci sací a výtlačný filter - hydraulické ovládanie postrekových ramien - ekologická primiešavacia nádrž • zvláštne vybavenie - značkovacie zariadenie - elektronické diaľkové ovládanie regulačnej a rozdelovacej jednotky z kabíny traktora - pištoľ pre ručný postrek s bubnom a hadicou 25 m - držiaky trysiek triplet, kardánový hriadeľ
Postřikovač Horsch Leeb PT 270
Základní vozidlo Deutz 270 k. Režim pole do 25 km/h, režim silnice do 50 km/h. Elektrohydraulické řízení zadní nápravy s automatickým centrováním zadní nápravy a blokováním při jízdě po silnici, krabí chod. Hlavní zásobník na 8000 l z nerezu + přídavná nádrž na 500 l z nerezu. Ramena 18/30 5 dílů. Systém řízení trysek 4:2, aplikace postřiku 25 cm nad porostem, trysky kompletně spínané pneumaticky. 13 automaticky řízených sekcí dle GPS + S-Box – možnost komfortního ručního zapínání a vypínání jednotlivých sekcí. BoomControl Pro, 6 senzorů, automatické vedení ramen nad porostem. Kamerový systém s objektivem. Pracovní osvětlení LED na střeše kabiny. Světlomety LED pro předřazené osvětlení ramen. NightLight osvětlení postřikových kuželů, včetně čištění. Plachta na ochranu podvozku. Vyfukovací funkce na zbytkové množství. Naplavovací šachta nerez 52 l. Okrajové trysky. Systém řízení trysek 4:2, aplikace postřiku 25 cm nad porostem, trysky kompletně spínané pneumaticky. 13 automaticky řízených sekcí dle GPS + S-Box. Možnost komfortního ručního zapínání a vypínání jednotlivých sekcí. Maják na střední části ramen. Hlavní odstředivé čerpadlo s výkonem 1000 l/min. Přídavné pístové membránové čerpadlo pro systém kontinuálního čištění CCS. 2x 2“ tlakový filtr na čištění postřikové směsi. Externí plnění hlavní nádrže z čelní strany postřikovače. Elektrické zobrazení stavu naplnění nádrže na terminálu a plnícím místě, včetně automatického vypnutí plnícího procesu. Ovládací terminál Comfort + přijímač GPS Egnos. Čelní kabina s aut.klimatizací, filtrace přes uhlíkový filtr, komfortní sedadlo s pneumatickým odpružením a jízdní pákou integrovanou v loketní opěrce. Rok výroby: 2013. Odpracováno cca 38.000 ha. Cena je uvedena v Kč bez DPH. Více informací Vám rád sdělí: Ing. Tomáš Bezdíček, bezdicek@, +420 023 962, (obchodní zástupce - Litomyšlsko, Vysokomýtsko, Chrudim, Pardubice). Bc. Martin Dědek, dedek@, +420 , (obchodní zástupce - Náchod, Trutnov, Rychnov nad Kněžnou, Jičín). Vlastimil Hejkrlík, hejklik@, +420 , (obchodní zástupce - Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou). Dominik Bureš, dbures@, +420 , (obchodní zástupce - Pardubice, Hradec Králové).
štípačka traktor malotraktor
ponukam,štiepačku na drevo,na kardanový pohon traktora,aj(malotraktora) .pevna konštrukcia kaleny hrot v parabolickom prevedení,pre rýchle,ľahke a efektívne kalavie.cena 7000kč včetne dopravy kurier na dobierku,.aj po dieloch.hrot+domek 4500kč,
Predám príves (vlečku)
Predám príves (platoňák), korba 4,0 x 2,0m, masivný podvozok (pôvodne vozík na žací stôl kombajnu E512), pneu 10,0/75-15,3. U mňa nevyužitá, bola to súčasťou kúpy traktora... Dohoda možná... Kontakt prosím mailom cez formulár (treba zadať Vašu presnú mailovú adresu !!!), nie tel., číslo neplatné.
Malotraktor domaci vyroby
Robustni a vykonny malotraktor domaci vyroby s motorem z traktora to dvouvalcovy vzduchem chlazeny motor s predzhavenim v obou valcich se snadnym startem i za extreme nizkych teplot. Robustni svarovany ram nese motor, dve prevodovky a zadni most - napravu s pasovou brzdou a predni napravu z vysokozdvihu balkankar. Malotraktor ma predni hydraulickou radlici na hrnuti sypkych materialu, nebo muze byt osazena pryzovym nastavcem na hrnuti snehu.S vahou 1,5 tuny je bezpecnost jizdy zajistena ochrannym ramem ze silnostennych trubek 40mm.90Ah aku je vystacujicim zdrojem i pro zimni starty.Namontovane dve prevodovky zajistuji volbu rychlosti s optimalnim vykonem, ci otackami motoru.Na predni radlici a zadku malotraktora je tazne zarizeni koule prumer 50 mm.Take lze zaprahnout troje brany s ramem.K traktoru pridavam pravostrannou radlici pro hlubokou orbu.Na zadni sipova kola z PV3S lze pridat retezy pro zvyseni prujezdnich vlastnosti ve snehu.Predni kola 5,90×15 na robustni naprave vyhovuji dobrym jizdnim vlastnostem.Malotraktor byl drive osazem vrtackou na sloupy a ploty a take vysokozvihem do 4m z balkankaru.