inzerce, prodej, prodám, bazar

Bezdrátový domovní intercom se zvonkem (2-cestný)

Kategorie: Ostatní

Bezdrátový inteligentní hlasový zvonek, mluvte s návštěvou prostřednictvím obousměrného hlasového interkomu, který vám dá vědět, kdo navštíví váš domov.

*2x přijímač a 1x vysílač.

Hovor mezi venkovní a vnitřní jednotkou probíhá prostřednictvím bezdrátového připojení ve velkém dosahu (venkovní zvonek: 100-200 m.
Stabilní přenosový signál, aby byl hlas čistý.
* Přijímač podporuje napájení USB,
* Vysílač podporuje 4 baterie AAA vydrží až 4 měsíce
(4 x baterie AAA nejsou součástí dodávky ).

* Je široce používán v kanceláři a domě, zjistěte, kdo je venku, a je vhodný zejména pro starší občany, kteří potřebují mnohem více času na otevření dveří, velmi praktické.

*Snadná instalace a použití, návštěvník stiskne vnější zvonek, po zazvonění byste měli jednou stisknout tlačítko na jednom nebo druhém přijímači, abyste se připojili, a poté podržte, abyste mohli mluvit, po dokončení jej uvolněte.
Po 30s nečinnosti přejde intercom do modu opětného zazvonění.
Výhodou 2 přijímačů je, že je lze umístit ve dvou libovolných prostorech, tudíž vám zvonění a komunikace s návštěvou nikdy neunikne.



Specifikace:

Napájení venkovní jednotky: 4*AAA baterie
(není součástí dodávky)
Napájení vnitřní jednotky: USB 5V 1A
Bezdrátová frekvence: 467,6375MHz
Přenosová vzdálenost: 100-200 m (ve volném prostranství.
Doba provozu venkovní jednotky: cca 4 měsíce do výměny baterií

Barva: zlato-černá
Materiál: Plast + ABS
Provozní teplota: -20 ℃ až 55 ℃

Možnost zaslání PPL (po tel. dohodě)
Bezdrátový domovní intercom se zvonkem (2-cestný)
Podobné inzeráty
NOVÝ BEZDRÁTOVÝ DOMOVNÍ ZVONEK S KAMEROU BEXTGOO V7
NOVÝ BEZDRÁTOVÝ DOMOVNÍ ZVONEK INTERCOM S KAMEROU BEXTGOO V7 1080p. MOŽNOST ZASLÁNÍ NA DOBÍRKU. KAMERA JE NOVÁ NEVYZKOUŠENÁ, ZÁRUKA VÝMĚNY NEBO VRÁCENÍ PENĚZ PŘI NEFUNČNOSTI. Bezdrátový domovní zvonek s kamerou Videotelefon Bextgoo 1080P FHD Rozlišení PIR Detekce pohybu Jasné noční vidění IP66 Vodotěsná baterie 5200mAh Cloudové úložiště inteligentní zvonková kamera V7 WIFI 1080P IP zvonek apartmány IR alarm bezdrátové zabezpečení interkom zvonek video ios a android. V7 inteligentní bezdrátové WIFI video zvonek domácí monitorování hlasový interkom 1080P cloudové úložiště elektronické kočičí oko hlavní prodejní místo1. Dvě baterie velikosti 18650.2,2 milionu pixelů s vysokým rozlišením, 1080p, 166° širokoúhlý objektiv.3. Podpora dálkového ovládání mobilního telefonu pro rychlé probuzení zařízení během 3 sekund.4.2.4G Wi-Fi připojení5. Vysoce kvalitní obousměrný hovor s redukcí šumu.6. Podpora detekce pohybu PIR, když někdo zůstane u dveří, okamžitě připomene push oznámení na mobilní telefon.7. Denní a noční režim se automaticky přepíná, ať je den nebo noc, obraz je jasně vidět.8. IP64 úroveň vodotěsná.
Domovní zvonek / interkom /ORNO RE 920 G
Prodám ten domovní telefon. ORNO RE 920 G Domácí bezsluchátkový telefon - domovní interkom Sada vchodového dorozumívacího systému s domovním zvonkem. Venkovní tablo s mikrofonem, reprodukrorem, zvonkovým tlačítkem pro povrchovou montáž na zeď.
Intercom CELLULARLINE Interphone TOUR Single Pack
Prodám úplně nový nerozbalený Intercom v záruce 24 měsíců kupovaný v . Sešly se mi dva, tak jeden prodávám Specifikace: Doba hovorů: až 20 hodin Pohotovostní režim: až 1000 hodin Nový digitální signálový procesor 80 MHz (DSP) pro zlepšení zvuku Dosah: až 1,5 km, plně duplexní Tlačítka s rychlými funkcemi (Quick Touch) Voděodolnost: IP67 Hmotnost: 55g Rozměry: 86,9x50,4x22mm Uživatelsky přívětivé rozhraní Mód 4 WAY: komunikace mezi 4 motorkami, nebo 2 motorkami a dvěma spolucestujícími Mód 3 WAY: komunikace mezi 3 motorkami, nebo 1 motorkou a druhou motorkou s jedním spolucestujícím Mód 2 WAY: komunikace mezi 2 motorkami, nebo řidičem a spolucestujícím na 1 motorce Vestavěné FM rádio: 88.0 MHz - 108 MHz přijímač/ RDS funkce/ předvolba 8 stanic/ přerušení rádia příchozím hovorem MP3 / hudba: bezdrátová MP3 hudba (A2DP/AVRCP) skrze smartphone a MP3 přehrávač sdílení hudby s ostatními jezdci Bluetooth verze: 4.2 Vlastnosti: Bluetooth intercom Aplikace pro smartphone: kompatibilní s iOS a Android - umožňuje konfiguraci intercomu a ovládání přímo z telefonu VOX - aktivace intercomu hlasovými příkazy Funkce Anycom - umožňuje komunikaci se všemi Bluetooth intercomy na trhu Znovunavázání spojení - automaticky znova naváže spojení pokud dojde k jeho přerušení Rychlá volba: možnost uložit jedno telefonní číslo Hlasové vytáčení (v závislosti na telefonu) Pamatuje si poslední volané číslo Sdílení konverzace s pasažérem GPS: kompatibilní s většinou běžných Bluetooth navigací pro motocykly/ hlasové instrukce z GPS/ kompatibilní s většinou běžných navigačních aplikací FIRMWARE UPDATE: update-ready přímo z PC (Windows) Kompatibilita: všechny běžné přilby na trhu/ všechny smartphony s Bluetooth technologií/ GPS navigace s Bluetooth® technologie a HF profilem/ intercomy jiných značek/ všemi staršími modely Interphone Audio: přednahrávání hlasových zpráv/ směrový mikrofon odolný proti větru/ NDVC/ dvojí úprava hlasitosti: a) pro jet a vyklápěcí helmy, b) pro integrální helmy chipset: vysoko výkonnostní, nízkoenergetický procesor “Infinity” baterie s rekordní výdrží technologie FAST CHARGE: za pouhou 1 hodinu se nabije 80% baterie konektory pro mikrofon a reproduktor (MINI USB) a pro nabíjení, data a AUX (MICRO USB)
Domovní zvonek na baterie
Prodáváme zcela nové, rozbalené zboží. Stav produktů vždy testujeme před expedicí. Domovní zvonek má několik možností zvonění, k prodeji se dvěma zvony nebo pouze s jedním. 1ks bílý, (430kč), 21ks se dvěma zvony v černé barvě (450kč), 6ks s jedním zvonkem v černé barvě. (400kč). Při odběru více kusů domluva na ceně. Doprava: Osobní odběr: Frýdlant nad Ostravicí Doprava po celé Čr/Sr: Zásilkovna na dobírku +150kč, při plabě předem 89kč.
OXE ZSK 1907SET EZS bezdrát. elektron. zabezpečovací systém
Nabízím chvíli použitý Oxe ZSK 1907SET EZS - bezdrátový elektronický zabezpečovací systém - Viz foto.. Spoustu dokoupených věcí oproti základnímu balení. Navíc 4 x OXE ZSP 04 - BEZDRÁTOVÝ MAGNETICKÝ KONTAKT(jeden stojí 800 Kč) Uvnitř v každém nová baterie v ceně 200kč Velice silná Siréna a SOS bezdrátový spínač. PC všeho přes 10000 Kč OXE ZSK 1907SET EZS je bezdrátový elektronický zabezpečovací systém s možností připojení až 100 bezpečnostních prvků. Tento cenově výhodně koncipovaný set obsahuje již ústřednu, klávesnici, PIR čidlo, magnetický kontakt, dálkové ovladače a přístupové čipy LCD displej 4,3", plně dotykový s jednoduchým a intuitivním ovládáním Možnost připojení až 100 zabezpečovacích zařízení (PIR detektor, detektor kouře, detektor rozbití skla aj.) Podpora WIFI/ GSM/ GPRS Podpora mobilní aplikace APP Push / SMS / monitorování hlasu / centrální sítě aj. Vícekanálové alarmové metody pro zajištění stabilního a spolehlivého výkonu alarmu. Různé možnosti nastavení zabezpečení (24h ochrana, vnitřní zóna, venkovní zóna,..) Možnost nastavení 5 kontaktních telefonních čísel Záznam hlasové zprávy v délce až 20s Nastavení střežení objektu ve zvoleném čase Více na: Zásilkovna neboť v Praze jen inzeruji!
Domovní telefon URMET
Domovní telefon URMET 1150/1 - BÍLÝ je elektronický domovní telefon s tlačítkem pro odemykání dveří Telefony pro analogové systémy 4+n Montáž na stěnu Bílý lesklý ABS plast Funkce MUTE (volitelné) Tlačítko pro ovládání elektrického zámku, napříkklad pro odemykání vchodových dveří, branky,... Navrženo k osazení na kulatou montážní krabici průměru 60 mm Sluchátko připevněno k telefonu krouceným kabelem Elektronické vyzvánění Rozměry 200 x 90 x 52 mm