inzerce, prodej, prodám, bazar

BeSafe IziFix těhotenský bezpečnostní pás

Kategorie: Příslušenství

Těhotenský bezpečnostní pás do auta, dvojí možnost uchycení a to buď popruhem kolem sedačky (vpředu) a nebo přes poutka IsoFix (vzadu). Zajištuje bezpečí a komfort pro nastávající maminku, doporučeno používat od začátku těhotenství. Top stav, původní cena 1500 Kč, zakoupeno 09/2022. Doprava není zahrnuta v ceně.
BeSafe IziFix těhotenský bezpečnostní pás
Podobné inzeráty
Těhotenský bezpečnostní pás
Prodám tento těhotenský bezpečnostní pás značky SCAMP. Koupeno jako nové na Manželka ho využívala cca od 4-8 měsíce těhotenství, pote už neřídila. Pás je jako nový. Staří max 1 rok. Určitě ještě někomu dobře poslouží. Jen osobní předání okres Nymburk.
Babypack Bezpečnostní pás pro těhotné 2-FIT
BEZPEČNOSTNÍ PÁS PRO TĚHOTNÉ DO AUTA 3 úchytné body pro 2 způsoby instalace. Doporučeno od 2 měsíce těhotenství. Bráni průchodu bezpečnostního pásu vozidla přes bříško těhotné maminky. Bezpečnostní pás pro těhotné do auta funguje tak, že jeho připnutím stáhnete břišní pás bezpečnostního pásu vozidla pod těhotné bříško. Pás tak jde pod ním, místo aby šel přes bříško, čímž chrání maminku i nenarozené dítě. 3 úchytné body - pás je možné instalovat dvěma způsoby. Pomocí dvou bočních nebo pomocí jednoho centrálního.
Autosedačka BESAFE Izi Kid X2 i-size black cab 64
Autosedačka BESAFE Izi Kid X2 i-size black cab 64 Protisměrná autosedačka kategorie 61-105 cm (6m-4 roky), max. 18kg. Je bez vad, nehavarovaná, vyčištěná. Z nekuřáckého auta. Vypadá opravdu jako nová. Jedna z nejbezpečnějších značek. Původní cena cca 11500,- Osobní odběr v Brně-Řečkovicích, příp. dle domluvy i jinde po Brně.
Bezpečnostní pás samonavíjecí- Fasching 3001
Prodám úplně nový, nepoužitý samonavíjecí pás Fasching 3001. Kompletní univerzální samonavíjecí 3 bodový bezpečnostní pás, ECE R16, homologace E8 0416307 - šíře popruhu je 47 mm, kabelový zámek 450 mm
těhotenský pás do auta
plně funkční , používaný , dobrý stav
Mechanický bezpečnostní pás do auta
Prodám pravý přední mechanický bezpečnostní pás na Renault Clio r.v. 2002. Možno zaslat i na dobírku.