inzerce, prodej, prodám, bazar

Berwick 8491 Tassel Loafers - 6 UK/sedí na EU 41

Kategorie: Boty

Dnes tu mám k prodeji jedny pěkné semišové mokasíny (tassel loafers) od Berwick, model 8491. Kupované z druhé ruky, bohužel prodejce uváděl menší velikost, než skutečně jsou. Velikost bot je uvedena 6 UK ale sedí jako velikost 41EU. Já mám 40 a jsou mi bohužel alespoň o číslo větší. Délka vnitřní stélky je 26 cm. Boty jsou v dobrém stavu, mají koženou podrážku, která je ale momentálně podlepená gumou, aby se podrážka neničila. Patníky jsou též ve velmi dobrém stavu. Cenu bych viděl tak na 1700,- PC asi 5500. Krabice ani napínáky nejsou součástí prodeje, pouze jsem to potřeboval na něco postavit:)



#Loake #Carmina #Allen Edmonds #SuitSupply #Trickers #Meermin #Berwick #Barker #Shoepassion #Churchs
Berwick 8491 Tassel Loafers - 6 UK/sedí na EU 41
Podobné inzeráty
Högl dámské polobotky (loafers), vel 37.5
Černé kožené loafers s platformou od značky Högl, velikost 37.5 (UK 4.5). Nošené jen dva krát.
Pánské boty Berwick vel. 42
Prodám pánské kotníkové boty od španělské firmy Berwick, která vyrábí kvalitní, rámové boty pro formální i neformální příležitosti. Boty jsou úplně zánovní, na noze jsem je měl jen jednou, protože jsou mi o půl čísla menší. Je to relativně všestraná obuv která se hodí na méně i více formální příležitosti. Velkým bonusem je bytelná rámová konstrukce, díky které Vám každý švec boty bez problému znovu podrazí. Velikost UK odpovídá evropské 42. V případě potřeby rád zodpovím veškeré dotazy. Posílám do Čech a na Slovensko, po dohodě i jinam do zahraničí. Pište prosím e-maily nebo SMS.
Prodám Boty Berwick
Prodám boty Berwick, kotníkové, světlá kůže, kožená stélka i kožená podrážka. Velikost 9,5 palce Jedná se o rámové boty, tzn. dají se opravit/přišít novou podrážku. Součástí i cedrové napínáky. Několikrát nošeny (viz foto) ale velikost nesedí.
Pánské polobotky NFS - Made in England velikost 41
Krásné hnědé brogue od NPS model WIlson Walnut Brown, vyrobené v Anglii. Podrážka je ITSHIDE Commando. Díky ní jsou dobré nositelné od podzimu do jara, a bezproblémů zvládnou kamínky, štěrk, bláto apod. Velikost uvedena 6UK (G) , nicméně sedí jako 7 UK/41EU. Odpovídá tomu i délka vnitřní stélky, která je cca 26.5-7 cm. Já mám 40 EU a měl jsem je na sobě dvakrát s tlustou ponozkou, a stejně jsou mi větší, potřeboval bych o číslo menší boty.Kupoval jsem je před rokem na podzim, a krome dvou nošení byly v botníku na napínácích. Cena nových je cca 210 Euro + poštovné z UK, nechal bych je za 2800,-. Prodávám bez napínáků. #Carmina #Loake #Trickers #Berwick #Alden #Meermin #Cheaney #Carlos Santos #Grenson #Yanko #SuitSupply #Made in England Poszetka #Ralph #Solovair #Marteens #Vintage
Loake Caine Made in England - 6F/26.5/40,5 EU
Pěkné nízké semišové rámové boty - Chelsea od Loake, hand made in England. Málo nošené , velmi dobrý stav. Velikost je uvedena 6F, ale fittují na trošku větší velikost oproti jiným Loake boram v této velikosti. Sedí minimálně jako 6.5-7UK. Prodávám bez napínáků. Grenson #Barker #Loake #Trickers #Crockett Jones #Churchs #Alden #Berwick #Meermin #Cheaney #Carmina #SuitSupply
Dámské pudrové mokasínky Will's Vegan Shoes, vel. 41
Původní cena 2.390 Kč. Skvělý stav, nošené párkrát. Popis