inzerce, prodej, prodám, bazar

Belle Delphine herní set

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám jeden ze 2000 herních setů Belle Delphine.. Sám set používám, prodávám druhý, nerozbalený..
Volně k prodeji je edice K1, vyrobena z plastu..
limitovaná edice je A1, vyrobena z hliníku, bylo jich pouze 2000..
K1 nevím kolik bylo nebo nebylo vyrobených :D

Prosím první kontakt na Whatsapp nebo SMS, ozvu se.. Děkuji :)
Belle Delphine herní set
Podobné inzeráty
Vánoční závěsné dekorace - zn. Sass & Belle
Prodám nové vlněné závěsné dekorace zn. Sass & Belle - vánoční myšky:) Každá s originální cedulkou. Ceny: 1) Myška se sněhovou koulí: 120,- Kč 2) Myška na houpačce: 120,- Kč 3) Dvě myšky: 150,- Kč 4) Myšky na žebříku: 180,- Kč Všechny dohromady za zvýhodněnou cenu 400,- Kč (+ zásilkovna, balíkovna). Osobní předání Kroměříž, Liberec, Jablonec n. Nisou.
Květinová výzdoba - svatba - slunečnice
Prodám nádherně zhotovený set květinové výzdoby vyrobený na míru do odstínů barev modré a žluté. Květiny byly použity pouze 1x na naší svatbě, a jsou v neporušeném stavu. Set je zhotoven z kvalitních umělých a látkových květin. Set obsahuje: - 1 Ozdobu slavobrány - 6 Menších kytiček do vázičky - 1 Kytici pro nevěstu - kulatá vazba - 1 korsáž pro ženicha - 1 spona do vlasů (francozská spona) V případě zájmu ráda pomeřím, pošlu více fotografií. V případě potřeby vyrobit i další předměty ve stejném dekoru (ozdoby na auto, náramek pro družičky atd.) mohu též zaslat kontakt na paní, která set vyráběla. Pořizovací cena byla vysoká - 5800,- Nyní prodám celý set za 5400,- (prodávám pouze set dohromady) + cena za dopravce. Možnost odobního předání v Havířově.
Olejomalba podle Leonardo Da Vinci.
La Belle Ferronière. Olej na plátně. Přes 100 let starý dřevěný zlacený leštěný rám. Celkový rozměr: 38.5 x 32.5 cm. Osobní odběr Jižní Čechy nebo poštou.
Set - vhodné jako dárek
Set - vhodné jako dárek Dámský set z chirurgické oceli, náhrdelník 45, náramek 19 cm.
Dřevěný set
Prodám dřevěný vzorovaný set k servírování.obsahuje 6 lžic,talíř a tác. Výborný stav.Osobní předání Praha-chuchle nebo zaslání na adresu.
Staré kovové knoflíky - set
Set starožitných kovových knoflíků v top stavu. Některé vojenské, cena za vše (viz. poslední foto). Pouze volat, na sms a emaily nereaguji.