inzerce, prodej, prodám, bazar

Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD Dokovací Stanice

Kategorie: Ostatní

Nabízím stanici pro Apple MacBook a další PC s Thunderbolt (USB-C) portem.

Pro více informací:

Belkin Thunderbolt 3 Express Dock HD Dokovací Stanice
Podobné inzeráty
Belkin Thunderbolt Express Dock + Thunderbolt 2 kabel
Typicky používané pro Apple. Jedním kabelem TB se tímto data rozbočí na TB/DP, HDMI, 1Gb Ethernet a 3x USB 3 je k tomu originální napajeci zdroj a originál kabel Thunderbird 2. Originál krabice. Nese pár škrábanců od běžného používání viz. foto, ale funguje na 100%. Cena za dock+zdroj+kabel. Pošlu poštou +200 Kč. Cena: 3800 CZK
Corsair TBT200 Thunderbolt 4 Dock - Nové
Nová dokovací stanice Corsair s nejnovější technologii propojení Thunderbolt 4 Dokovací stanice má HDMI/Display port kabel + LAN 2.5Gbit. USB3 rychlé porty s 10Gbps, Thunderbolt pak s rychlostí 40Gbps Skrze dokovací stanici neniu problém připojit 2x 4K monitory a dokovací stanice je schopná dobíjet notebook výkonem až 96W Jedná se tedy o jednu z nejlepších TB4 dokovacích stanic na trhu... cena na Huerece 9999,- s DPH Moje cena: 5999,- (sleva 4000,-)
HP Thunderbolt Dock G2 120W
Použitá dokovací stanice HP Thunderbolt Dock G2 s 120W adaptérem. Připojení k počítači pomocí USB-C/TB - dock má nový kabel. Dockovací stanice má aktivní chlazení. Konektory: 2x DisplayPort, 1x D-Sub (VGA), 1xRJ-45 , 3x USB-A, 1x USB-C, 1x Jack 3.5 mm Lze poslat Zásilkovnou nebo na Balíkovnu. Osobní předání možné v Kladně nebo Praze.
Dokovací stanice Dell D-dock
--- English/German version below --- Dokovací stanice Dell D-dock Cena k jednání. Doprava na vyžádání. Doprava na vyžádání, jinak k vyzvednutí na Praze 5. Obrázky jsou součástí popisu prodávaného předmětu. Soukromý prodej: bez záruky, bez zodpovědnosti za škodu, bez možnosti vrácení. Nicméně Vaše spokojenost je pro mě důležitá, pokud nebudete spokojeni s produktem, kontaktujte mě prosím, pokusíme se spolu nalézt řešení. --- English version --- Docking station Dell D-dock Price is negotiable. Shipping on request, otherwise pick-up in Prague 5. Pictures are part of the auction description. Private auction/sale, no warranty or liability, no right to return! Nevertheless, your satisfaction is important to me, if you are not satisfied with your product contact me please, we will find a satisfying solution together. --- Deutsche Version --- Docking station Dell D-dock Preis ist Verhandlungsbasis. Versand auf Anfrage, sonst Abholung in Prag 5. Die Bilder sind Teil der Angebotsbeschreibung. Privatverkauf, Garantie und Gewährleistung ausgeschlossen, kein Widerrufsrecht! Dennoch ist mir Ihre Zufriedenheit sehr wichtig, sollten Sie also mit dem Produkt nicht zufrieden sein, kontaktieren Sie mich bitte, wir werden sicher gemeinsam eine gute Lösung finden.
I-tec Dokovací stanice USB-C power delivery 100W, 112W zdroj
Detailní popis níže, stručný zde: USB-C power delivery 100W, 2x display port + nějaká usb + 112W zdroj. Rád poradím, pokud předchozímu nerozumíte. - Kompatibilní s notebooky a tablety s rozhraním USB-C a Thunderbolt (musí podporovat režim DisplayPort Alt). - 2x DisplayPort podporující až dva externí monitory 4K/60Hz nebo jeden monitor 5K/60Hz (závisí na výkonu notebooku či tabletu). macOS podporuje pouze jeden externí monitor. - 6x USB-port (5x USB-A, 1x USB-C) pro snadné připojení USB zařízení a periferií. - Až 100 W Power Delivery pro kompatibilní notebooky a tablety s rozhraním USB-C a Thunderbolt (musí podporovat USB-C Power Delivery). - GLAN Ethernet podporuje síťové rychlosti 10/100/1000 Mb/s, což poskytuje robustní a vysokorychlostní připojení k internetu. - Kombinovaný 3,5mm audio vstup/výstup pro snadné připojení sluchátek nebo reproduktorů. - Volitelný držák VESA pro instalaci za (VESA kompatibilní) monitor; a slot K-lock pro větší bezpečnost proti odcizení. - Tlačítko napájení pro maximální úsporu, když se dokovací stanice nepoužívá. - 100W napájecí zdroj JE součástí. Dokovací stanici lze používat také s napájecím zdrojem USB-C dodávaným s notebookem. stránka výrobce: stav: použitý, bez jakýchkoli známek opotřebení, bez originálního obalu. poznámka: Možnost prodeje i bez zrdoje (dokovací stanice se prodává i bez něj ( ) a onen 112W zdroj má razantní vliv na cenu), na druhou stranu doporučuji originální 100W zdroj pro možnost připojení i hladovějších laptopů či periferií.
Lenovo ThinkPad Ultra Dock - více ks
Lenovo ThinkPad Ultra Dock - více ks Tento port replikator neboli dokovací stanice vám usnadní práci doma i v kanceláři. Overview The docking station Lenovo ThinkPad Ultra Dock 40A2 extends the connectivity of your laptop while you're at the office. This model is equipped with a wide range of connectors: USB 2, USB 3, Ethernet, DisplayPort, HDMI, DVI-D, VGA, Sound. Features : Brand : Lenovo original, Model : 40A2 - P/N SD20F82750 / FRU 00HM917, Ports USB 2 : 2, Ports USB 3 : 3, Port Ethernet : Yes, DisplayPort : 2 HDMI : 1 DVI-D : 1 VGA : 1 Audio output : Yes Key : Yes A/C adapter : Not included Compatible machine (non-exhaustive list) Lenovo L Series : L450, L460, L470, L560, L570 Lenovo T Series : T440, T440s, T440p, T450, T450p, T450s, T460, T460p, T460s, T470, T470p, T470s, T550, T560,T570 Lenovo X Series : X250, X260, X270 Documentation and drivers to download on the manufacturer's website. Zdroj není součástí balení, je možno jej přikoupit. Mám více ks tohoto typu dokovací stanice, více ks = lepší cena. Je možno vybrat dokovací stanici i se zámečkem a klíčem. Mám na prodej další vybavení, počítače, notebooky, monitory, LCD displaye, kabely. Podívejte se na moje další inzeráty. Osobní odběr možný na Praze 5, pošta možná.