inzerce, prodej, prodám, bazar

Bedny valečné

Kategorie: Veteráni

Bedny valečné
Bedny valečné
Podobné inzeráty
Prodám Chevrolet Blazer Half Cabrio K5 Hummer H1 Motor
Auto má vypadat jako Sheriff nebo Highway Patrol .. stačí dat samolepky Prodám K5 se sundavací nástavbou , motor 6.2 D 4x4 , po novém laku bez koroze , plně kompletní auto , motor běží , řadí , brzdí , interier kompletní výbava silverado , tedy klima , el okna .. cena tak jak je na dostrojení cca 280 tis pevná cena ,možná výměna za Pontiac Firebird .. rok 1983 - 1999 , na prodej je jen z důvodů : že tu mám 10 amerik na udělaní a naše galerie / Muzeum už má 30 exponátů hotových .. pěkný k5 stojí 500 tis ,motor jde krásně nekouří!! ani černě a je tichý neřechtá !! podobný vůz krásný zvuk v8 jak u benzína . Je v originálním stavu nebo k předělání na monster truck , je to fakt velké auto !!! slevomati nevolat , nepotřebuju to nutně prodat , slušny k5 Blazer za slušné peníze totální hniloby stoji 200 tis kč .. K vozu jsou 2 bedny nových dílů tlumiče světla atd.. dále 3 bedny dílů z podobných modelů a náhradní dveře , na korbu je hrazda a plachta při požití jako cabrio , takhle kompletní vůz nenajdete 1. foto vozu na prodej ostatní ilustrační
Železné bedny ze skříňové V3S
Železné bedny ze skříňové V3S, počet: 3, stav podle fotek cena je za všechny. V případě zájmu je možné osobní převzetí(Most). Pro další informace pište na email nebo volejte děkuji Slapnička.
kanystr Wehrmacht WD SSSR ČSLA
originál válečné kanystry 20 litrů Anglie WD , německý Wehrmacht. Dále ČSLA CCCP ... netečou. pro klub vojenské historie, či sběratele, dekorace , výbava veteránů , sběratelství , WW2 , vojsko , nafta , benzín , olej , PHM , GAZ volha škoda lada žigul fiat jeep tatra praga auto automobil . Možnost dopravy na trase UH Ol Svitavy HK Praha Plzeň Rozvadov. kontakt: nejlépe email karambaa@ popř. tel. , Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Pokud není inzerát smazán - JE AKTUÁLNÍ !!!
Jawa 350
Prodám jawu 350 354 1961 motocykl byl odstaven v 90.letech je v započaté renovaci bez tp orig. Štítek čísla sedí a krom krytu řetězu zcela kompletní v současné době rozebrán opískován balotinou a v základu více info na tel.možná výměna za enduro -cross nebo díly a doplňky na něm. Válečné motocykly pouze volat
Prodám originální německý válečný Notek
Prodám originální Notek z německé válečné techniky. Pevná cena. Bližší informace na tel. .
Zadní + Přední kolo na NSU 251 OSL Veterána
Prodám Zadní + Přední kolo na veterána pro motorky z před válečné doby ,pro motorku NSU 251 OSL kola osazená rozetou i dokonce náhon tachometru. Prodám pouze komplet celou sadu. Kola jsou v perfektním stavu na to že jejich stáří je více jak 80-100let. IHNED k odběru/zasílám i poštou + cena poštovného.