inzerce, prodej, prodám, bazar

BBB BHE-37 Boogy - helma žlutá

Kategorie: Ostatní cyklistika

12 ventilačních otvorů pro optimální proudění vzduchu.
Nastavitelné popruhy pro perfektní a pohodlné upevnění.
Pratelná antibakteriální vložka.
Síťka proti hmyzu, reflexní proužky, in-mold technologie.
Velikosti: S(48-54cm) a M(52-56cm)
Barvy: (S) rocket animal,(M) camouflage,(S) fantasy,(M) heart
BBB BHE-37 Boogy - helma žlutá
Podobné inzeráty
Cyklistická helma BBB BHE-34
Helma na kolo BBB. Velikost M ( 52-58 cm )
Brašnička BBB BSB-19 TopTank X
Dobrý den, nabízím k prodeji novou brašničku značky BBB BSB-19 TopTank X, na horní rámovou trubku jízdního kola. Brašnička má malou středovou kapsu na dva zipy a dvě postraní. Uchycení je pomocí dvou suchých zipů. Viz odkaz: Viz mé ostatní inzeráty
BBB BHE-29 Kite - helma černo-červená
14 ventilačních otvorů. Otvory v zadní části pro optimální proudění vzduchu. Odjímatelný štítek. Reflexní prvky vzadu. TwistClose nastavitelný systém. Antibakteriální pratelné výstelky. Síťka proti hmyzu. Nastavitelné popruhy. In-mold technologie. Velikosti: M(52-58cm) a L(58-61.5cm)
Dětská helma BBB
Prodám dětskou helmu BBB. Skořepina vyrobená In mold technologií. 8 ventilačních otvorů. Ventilační otvory na temeni pro optimální proudění vzduchu. Nastavitelné popruhy pro perfektní a pohodlné upevnění. Snadný TwistClose upevňovací systém, nastavitelný jednou rukou. Pratelná antibakteriální vložka. Reflexní proužek na zadní straně. Velikost M (52-57cm). Váha 241-267 g. Helma použitá.
cyklistická přilba
Prodám novou cyklistickou přilbu, nenošenou, typ BBB BHE-34 Elbrus, vel. M 52-58 cm, 20,5 - 22,8 ". Barva modro-černá. Lze zaslat přes zásilkovnu. Přeloučsko.
Dětská helma na kolo ABUS Smiley 2.0 rose horse vel.M - NOVÁ
Prodám novou dětskou cyklistickou helmu ABUS Smiley 2.0 rose horse M pro obvod hlavy 50-55 cm. Běžná cena 1.200,- Kč. Dětská cyklistická helma Abus Smiley 2.0 rose horse je velmi bezpečná helma i díky in-mold technologii. Helma také nadchne vaše nejmenší cyklisty svým hravým designem s moderním designem. Není třeba dodávat, že dobře padnoucí přilba je pro bezpečnost vašich dětí na kole zásadní. Ovšem stejně důležité je i to, aby se líbila. A to vše tato helma vašim dětem splní. První cyklistické zkušenosti Přilby Smiley 2.0 nejlépe využijí ti nejmenší. Hodí se pro děti v sedačkách, cyklovozících nebo i pro získávání prvních vlastních zkušeností na odrážedle či prvním kole. Svým tvarem lépe kryje citlivé oblasti na hlavě dítěte, což napomáhá maximální bezpečnosti. Promyšlené detaily Přední větrací otvory pokrývá síťka proti hmyzu. Zalétnutí bodavého hmyzu pod helmu může totiž být velmi nebezpečné. 8 větracích otvorů zaručují odvětrání a tepelný komfort, aby se mladý cyklista v přilbě nepotil. Předsunutý kšilt lépe ochrání vaše děti před zraněním obličeje. Dokonale padnoucí helma je základ Obvod helmy jednoduše nastavíte pomocí kolečka na zadní straně. Nemusíte se tedy obávat, že by helma vašemu dítěti nepadla. Přesně padnoucí a dobře zapnutá helma je zásadní pro to, aby dobře chránila při případném pádu. Velikost M: obvod hlavy 50 - 55 cm, hmotnost 240 g