inzerce, prodej, prodám, bazar

Bavlněné polstrování na rostoucí židli

Kategorie: Ostatní

Látková výplň do všech typů židliček firmy Geuther. Extra silné polstrování.

Výplň polstru: fleece.

Výplň je pratelná - potah je ze 100 % bavlny.
Bavlněné polstrování na rostoucí židli
Podobné inzeráty
Polstrování na dětskou rostoucí židli
2 dílný potah = rozměry 25x40, 36x18 cm Polstrování na dětskou rostoucí židli - modré nové, nepoužité za 160. Předání Praha-Prosek, případně na metru C. Lze zaslat i poštou, Zásilkovnou.
Sluchátka Logitech vícero variant a polstrování
1, Logitech Headset H390 usb. Hrají velice hezky, pro volání, hraní her, poslech hudby, sledování videa. kvůli kvalitnímu zvuku. Stav perfektní: 100% funkční, nové krytí/molitany/náušníky/nástavce/polštářky pro sluchátka i náhlaví. Vysoké hodnocení, neunaví ani po 4hod neustálého používání. Sluchátka s mikrofonem, USB-A, ovládání hlasitosti a funkci mute (úplné vypnutí mikrofonu, led červeně bliká) na dálkovém ovládání se sponou, která umožňuje připnou DO např. na košili, aby byl po ruce. Frekvenční rozsah 20 Hz-20000 Hz, citlivost 94 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 30 mm, kabel 2,3m. PC 1100,-Kč, teď 799,-Kč. --- 2, Logitech headset 960 usb, Stav velice dobrý (100% funkční, malé známky užívání, nové polstrování/krytí/molitany/náušníky pro sluchátka). Vysoké hodnocení, kvalitní zvuk i mikrofon. Velice lehká otevřená sluchátka s vlastním dálkovým ovládáním se sponou (+/- hlasitost a úplné vypnutí mikrofonu „mute“ – svítí led). Spona umožňuje připnout DO např. na košili, aby byl po ruce. Mikrofon umožňuje odfiltrování nežádoucích zvuků z okolí. Sluchátka s hlavovým mostem lze přizpůsobit prakticky každé velikosti hlavy. Frekvenční rozsah sluchátek 20 Hz až 20 kHz, frekvenční rozsah mikrofonu 100Hz do 16kHz a nabízí citlivost -44 dB. USB kábel 2,4m. PC 799,-Kč, teď 499,-Kč. --- 3, Logitech obdoba H110, Sluchátka s mikrofonem za uši, otevřená konstrukce, 2x3,5 mm Jack na repro a mikrofon, kábel 2,1m, docela hezký hrají, možnost použit na volání/konference, sledování videa, atd. Kabel 1,8 m. Velice dobrý stav, 100% fuknční, nové polstrování/molitany/nástavce na sluchátka, stav viď foto. PC 499,-Kč, teď 249,-Kč. --- 4, nové polstrování/krytí pro nahlávní sluchátka. Nalepovací z jedné strany, pěna uvnitř. Rozměry dxšxv 154x27,4x14mm. Cena 150,-kč. --- Dodání: Praha 9 Hloubětín, Praha – Plzeň 3x/týden, Praha-Brno-Uh. Brod nebo Zlín 1x/měsíčně, případně pošta/zásilkovna/dobírka kdykoliv (50Kč plus záloha poštovní na účet předem, mám zlé zkušenosti s dobírkou).
podsedák na rostoucí židli
Prodám podsedák na rostoucí židli, nový, my nakonec nevyužili.
Bavlněné sedátko na rostoucí židli
Látková výplň do všech typů židliček firmy Geuther. Výplň polstru: fleece. Výplň je pratelná - potah je ze 100 % bavlny.
Oboustranné bavlněné povlečení 140x200
Oboustranné bavlněné povlečení na jednu postel. Licenční, na bavlněné knoflíky. Na povlaku peřiny se objevil malý rezavý flíček asi v polovině, vypadá to,že je od prořezané prádelní šňůry, nějak jsem musela při vedení přehlédnout. PC 690,- Vzhledem k vladě nabízím za symbolickou cenu Osobní odběr Ostrava Jih/ Hrabová nebo zasilkovnou 80
Šicí potřeby a bavlněné látky
Prodám šicí potřeby a zbytky prostěradel, bavlněných látek s různými motivy. Zakoupeno na začátku pandemie za účelem šití roušek, dále nevyužiju. Detaily a přesné rozměry můžu poslat, příp. rada vyfotím. Obsah: CRELANDO CRELANDO Overlocková nit černá, 4 kusy CRELANDO CRELANDO Overlocková nit bílá, 4 kusy CRELANDO CRELANDO Sada šicích potřeb 43dílná / 231dílná BAVLNĚNÉ PLÁTNA Stuha kostka 10 mm svazek 10 m, 3 kusy různé barvy BAVLNĚNÉ PROSTĚRADLO LUX BÍLÉ (100 % bavlna, gramáž 150 g/m) a další (jehly, špendlíky, nitě atd.), viz foto. Zásilkovna + 69 Kč nebo osobní odběr v Praze.