inzerce, prodej, prodám, bazar

Batůžek loap

Kategorie: Turistika, horolezectví

Velmi pěkný stav.
Jen k němu nemám ten zásobník na vodu.

Batůžek loap
Podobné inzeráty
Outdoor batoh Loap, Daikine, Lonsdale, SunSing, fotobrašna H
Stylový batoh Burton 650kč Brno, Pošta 130, dobírka 180 *** Kapsička přes rameno AlpinePro červená. 500kč *** Nový turistický batůžek AlpinePro (max 8kg) fialovočerný. 450kč. *** Turistický batoh modrý Explorer 450 *** Batůžek Lonsdale Mini Backpack černo-modrý fungl nový Neneošený (nepoužitý) malý sport batoh LONSDALE v barvě modro-černá. Ještě má originální cedulku z obchodu a nákončí zipů potažené papírem :) Skvělý Lonsdale Mini batoh má dva zipy s prostory pro vaše věci, nastavitelné popruhy a perektní vzhled značky Lonsdale. Batoh má 2 kapsy se zipem. Nastavitelné a polstrované popruhy. Výška: 33cm, Šířka: 30cm, Hloubka: 9cm. Koupeno v Anglii za 12 liber :) Cena 300kč. *** Fotobrašna na foťák HAMA modročerná. Použitá brašnička na fotoaparát s dělitelnou komorou. Hodí se na kompakt nebo videokameru. Zrcadlovka už je tam dost natěsno - viz foto. Cena 250 *** Bamelback bez rezervoáru: Cyklobatoh SunSing (bez rezervoáru - neobsahuje hydrovak) a Daikine kus za 500kč
Batůžek nový za symbolickou cenu
Prodám nový nepoužitý batůžek za symbolickou cenu (dostal jsem jako dárek, ale nevyužiji jej). Polstrovaná záda, 3 kapsy - do tělocvičny, na výlet,.. Osobní odběr v Brně
Batůžek Oriflame
Značkový batůžek kosmetické firmy ORIFLAME, bleděmodrý, 1 velká kapsa, 1 menší kapsa s vnitřní kapsičkou, gumový upínací systém, zkracovací popruhy. Nový, nepoužitý.
Batoh Loap 50+10 litru
Prodám turistický batoh Loap, plně funkční, v zachovalem stavu. Posloužil mi během cestování na vícedenních trecich. Možnost uchycení hulek na batoh, ale i spacáku a stanu, postranního piti atd.
Samonafukovací karimatka LOAP
Prodám samonafukovací karimatku od značky LOAP. Karimatka je v dobrém stavu, používaná byla jen příležitostně. Rozměry rozložené karimatky jsou 188x55x3,8 cm a v zabaleném stavu 29x17 cm. Zasilám poštou při platbě předem. Kontaktujte mě prosím pouze pomocí SMS, děkuji.
Turistický batoh Loap
Prodám turistický batoh značky Loap. Batoh je téměř nepoužitý, jako nový, má jednu velkou vnitřní kapsu a mnoho menších kapes z venku. Batoh má páteřní výztuhu, bederní pás.