inzerce, prodej, prodám, bazar

Baterie BLANCO- Granitová černá-nerez

Kategorie: Ostatní

Prodám použitou dřezovou baterii se sprchou BLANCO, provedení Granitová černá-nerez. Používaná cca 5let. Jako bonus při rychlém jednání přidám zdarma nerezovou umyvadlovou baterii Opera, též použitá. Baterie jsou plně funkční a kompletní k montáži. Cena 1000,- Kč.
Baterie BLANCO- Granitová černá-nerez
Podobné inzeráty
Odkapávací rohová miska Blanco
Prodám odkapávací rohovou misku Blanco do dřezu. Je nová, nikdy nepoužitá. Nehodí se mi. Po dohodě možnost předání: Litovel, Mohelnice,Olomouc, Brno, Praha, Hradec Králové, Pardubice, Ostrava, případně někde po trase mezi těmito městy.
Trubky kruhové z nerezové oceli.
Prodám: - trubka 16x1,5-228, nerez, (5,-Kč) - trubka 17,5x1,5-1710, nerez, (57,-Kč) - trubka 25x2,5-449, nerez, 23,-Kč) - trubka 30x2-1699, 1.4301-nerez leštěná, (132,-Kč) - trubka 32x4-437, nerez, (45,-Kč) - trubka 32x4,5-170, nerez (20,-) - trubka 38x3-177, nerez, (30,-Kč) - trubka 38x3,5-667, 3 ks, nerez, (112,-Kč/ks) - trubka 38x3,5-177, nerez, (30,-Kč)
Granitová bílá baterie Alveus - AKCE
Granitová bílá baterie zn. Alveus. Nová!
Granitovy drez BLANCO Metra 45 S compact - NOVY
Prodam novy granitovy drez BLANCO Metra 45 S compact. Vyriznuty otvor na baterii. Rozmery 48x66cm. Puvodni cena 6700,-
Dřezová baterie se sprchou Blanco černá
Na prodej kuchynska baterie s vytahovaci sprchou Blanco Linus-S v barve antracit / cerna. Baterie je nova nepouzita, pouze rozbalena. Cena na Heurece od 7tis. Nabidnete.
Výkonný 950W UPS APC Pro1400i-bez baterií
Jedná se o prvotřídní nejvýkonnější ve své třídě UPS pro PC,oběhová čerpadla ÚT,Alarmy i výkonnou elektroniku-prémiová ochrana napájení !! Výstupní výkon 950Wattů/1,4 kVA-dnes již srovnatelné UPS nemají tak velký výkon !!! Výstupní napětí-230V Inteligentní správa baterie maximalizuje vysoký výkon,životnost a spolehlivost baterie díky inteligentnímu a přesnému nabíjení. Chrání zařízení pomocí vstupních transformátorových bloků bez blokování přístupu k jiným zásuvkám. Automatický autotest baterie zajišťuje včasnou detekci baterie, kterou je třeba vyměnit.Přizpůsobitelné body přenosu napětí, kde se ups přenáší na baterii, abyste maximalizovali životnost baterie a chránili citlivou elektroniku.Poskytuje včasnou analýzu-indikaci poruch na bateriích, která umožňuje včasnou preventivní údržbu. Patentovaný provozní režim, který obchází nepoužívané elektrické součásti v dobrých podmínkách napájení, aby bylo dosaženo velmi vysoké provozní účinnosti bez obětování jakékoli ochrany.Přepínejte mezi předem určenými body přenosu napětí v závislosti na kvalitě napájení, maximalizace životnosti baterie a ochraně citlivé elektroniky. Schopnost studeného startu-Poskytuje dočasné napájení z baterie, když je napájení z veřejných zařízení mimo provoz. (AVR)-Opravuje podmínky nízkého a vysokého napětí bez použití baterie (není k dispozici u všech modelů). Umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie. Má jistič pro snadné zotavení z přetížení-není třeba vyměnit pojistku. Rezervuje kapacitu energie a dobu provozu pro připojená zařízení, která vyžadují zálohování baterie UPS a zároveň poskytují pouze ochranu proti přepětí pro méně kritická zařízení (AVR)-Zachovává životnost baterie a maximalizuje dobu provozu tím,že opravuje nízké napětí bez vybíjení baterie. Pomocí PC můžete získat přístup k dalším funkcím ochrany a správy napájení UPS prostřednictvím portu USB. Poskytuje oznámení o změně stavu napájení a napájení UPS. Varuje,když není k dispozici baterie pro napájení zálohy. Poskytuje ochranu připojeného zařízení před přepětím na datových linkách.Chraňte sekundární elektroniku před přepětím a špičkami,aniž byste snížili spotřebu energie baterie používanou ke spuštění primární elektroniky během výpadku. Zásuvky chráněné proti přepětí a přepětí-Zálohujte a chraňte hardware a data během výpadků napájení,přepětí a špiček. UPS chrání PC proti výpadku proudu a přepětí v síti,je po kontrole servisu plně funkční a nyní ji plně nevyužiji(mám jen ntb), proto prodávám někomu,kdo by využil její mimořádné výkonové vlastnosti(950W)