inzerce, prodej, prodám, bazar

Baseus držák mobilu na kolo

Kategorie: Ostatní

Prodám Baseus držák mobilu na kolo, oba jsou pouze 1x použité - zakoupil jsem větší telefony a tudíž je nemám k ničemu. K dispozici 2 kusy - možno i jednotlivě. Vlastnosti: pro velikost telefonu 4-5.5"
rozměry 130 x 65 mm. Cena uvedena za kus.
Odkaz: se na mé další inzeráty.
Baseus držák mobilu na kolo
Podobné inzeráty
Baseus -Stylus
Baseus Square Line Capacitive Stylus pen (koupeno 22.11.) Zvyšte efektivitu své práce na vašem oblíbeném tabletu o úroveň výše pomocí dotykové tužky, tzv. stylusem Baseus. Prostřednictvím tohoto příslušenství bude ovládání zařízení preciznější a také se vám již nebudou tvořit šmouhy na displeji. Tento model se vám bude hodit, vlastníte-li dotykové zařízení s operačním systémem iOS. Před výběrem toho správného stylusu je třeba myslet i na to, že umí fungovat na principu aktivní technologie. Tím je myšleno, že na kompatibilních displejích využijete i přítlaku s dalšími funkcemi. Při práci budete pracovat s hrotem o tloušťce 1 mm. Hrot byl vytvořen z materiálu, jímž je hliník. Model Baseus Square Line Capacitive Stylus pen nabídne výdrž baterie až 18 h, což vystačí i na celotýdenní používání. Malovat různě tlusté čáry vám umožní rozpoznání přítlaku. Opotřebený hrot snadno vyměníte. O stavu baterie budete mít okamžitý přehled díky indikátoru. Zajímáte-li se o délku, tak ta dosahuje 180 mm. Je důležité počítat s jeho průměrem 9,6 mm. Tento model disponuje hmotností 21000 g.
Držák na tablet - Baseus Otaku life nastavovací
prodám nastavitelný držák na tablet Baseus Otaku life rotary - párkrát použité - pro 4,7 - 12,9 palcový smartphone a tablet - materiál hliníková slitina + plast Zásilkovna
Držák mobilu Celly
Prodám značkový držák mobilu Celly pro mobilní telefony do auta. Jedná se o další držák z velmi oblíbené řady FLEX. Držák lze roztáhnout až do velikosti 90 mm. Přichycení je díky 8 cm dlouhému ramenu na sklo velmi snadné. Je možné jej díky adhesivnímu disku přichytit i na palubní desku. Úchyty jsou opatřeny jemným umělým potahem, a tak je přístroj velmi pevně sevřen a zároveň mu nehrozí poškrábání. Jedná se o velmi chytře řešený držák. Jak je již u italské značky Celly zvykem, tak i FLEX14 je vyroben z kvalitního materiálu.  Držák je plně otočný o 360 stupňů. Použitelný pro telefony až do 9 cm. Uchycený na přední sklo nebo na palubní desku. Možno poslat. Cena 400,- Kč.
Držák na telefon Baseus
Teleskopický stojánek na telefon tablet Baseus
Baseus Hub
Prodam za 1099kč DOPRAVA ZDARMA !!! Baseus hub s konektorem USB-C a 11 porty - USB 3.0 / SD / micro SD / 3,5 mm jack / RJ45 / 4KHD / VGA / USB-C - šedý Model - C-C3UE2HVMS01 Pristroj je novy Za 1099kč, dporava zdarma k vam do zasilkovni….
Držáky do auta, nabíječky - BASEUS - různé dru
Nabízím k prodeji celou řadu držáků a USB nabíječek do auta. Vše od výrobce BASEUS. Originální zboží. Jedná se o doprodej skladu z našeho již uzavřeného eshopu. Uvedená cena za 1ks jakéhokoliv produktu v této nabídce - viz foto. Skladem velké množství