inzerce, prodej, prodám, bazar

Barový pult

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám barový pult. Bar je připravený k montáži ke stěně nebo je možné dodělání bočnice.
Rozměry :
Výška brové desky 125 cm
Šířka baru 170 cm
Hloubka baru 59 cm

15cm přesah barové desky
Pracovní plocha 40cm
Výška pracovní plochy 100cm
Výšká spodní police 50cm
Barový pult
Podobné inzeráty
Barový stoleček a hokr
Prodám barový stoječek i s hokrem. Stav je pěkný. Míry: Výška barový stoleček: 112cm Délka barový stoleček: 110cm Průměr pravá část: 68cm Průměr levá část: 38cm Výška hokr: 73cm Vyzvednutí jen osobně.
Barový pult
Prodam barový pult šedobílý. Délka 95 Cm Šířka 60 Cm Výška 110 Cm Pouze osobní odběr v Lounech
Barový pult
Barový pult byl vyroben na zakázku a nyní prodáváme z důvodu rekonstrukce. Bar má osvětlení (jedno ze tří nutno vyměnit), mnoho prostoru a pár drobných vad. Bar je možný demontovat na menší části. Nutný osobní odběr. Výška: 210cm Délka: 210cm Šířka: 51cm
Barový stůl, jedna noha / pult
Dobry den, prodam barovy stolek s jednou nohou, ktery se pridelava ke zdi, kvalitni drevo. neposkozene, jako nove. na fotkach “delka” stolu, oba stejne 90 cm je na Vas, jaky druh dreva byste si vzali, je na vyber - cena stejna, muzete si vzit klidne oba a vyzkouset, jaky padne lepe ;-) (prvni foto -> ukazka, jak to muze vypadat v praxi) osobni odvoz pri rychlem jednani mozna sleva volejte/piste 061416 ! :-)) nebo mail husek888@
Barový pult stolek
Nabízím barový stolek s židličkami, viz. foto vhodné do malých prostor kde ní dostatek místa. Bez poškození v perfektním stavu, odběr Brno.
Prodejní pult / prodejní stůl
Prodejní pult / prodejní stůl / pult do provozovny.. Top stav! Velmi kvalitní, těžký. Dřevo. Barva: bílá Rozměry: doplním POLICE SE POUZE VYSUNULA Z DRÁŽKY. Lze jednoduše nasunout zpět. Pult je 100% ok. Je možné zařídit i dovoz k vám. Po Brně cena symbolická.