inzerce, prodej, prodám, bazar

Barová židle PEDRALI Arod 500

Kategorie: Židle

Prodám barovou židli Pedrali. Konstrukce je celochromová. Arod se díky svému minimalistickému vzhledu hodí do industriálních i moderních prostor.
Mírně poškrábaný povrch sedadla- viz foto 4

Původní cena: 6.945 Kč
Kategorie: barové židle
Materiál: kov
Barva: stříbrná
Opěradlo: ne
Výška sedu: do 67 cm
Výška: 70 cm
Šířka: 48 cm
Hloubka: 46 cm
Výška sedu: 65 cm
Materiál: lakovaný kov (chrom)
Max. nosnost: 100 kg
Barva: stříbrná kovová

Zboží vystaveno na showroomu.
Osobní předání ve Zlíně nebo doručení po dohodě.
Barová židle  PEDRALI Arod 500
Podobné inzeráty
Pedrali barová židle MALMÖ 236 PC:12.488,- k dispozici 3ks
Dřevěný nábytek nikdy nevyjde z módy a zajímavě řešená barová stolička MALMÖ ve skandinávském stylu nezůstane bez povšimnutí. Tento nadčasový kousek je vyroben z masivního jasanu.
Barové zidle. původní cena za jednu 6572 nyní za obě 2200
Dobrý den prodam dvě barové židle skoro vůbec nepoužívané a neodrene skoro jako nové Výška 98 cm Výška sedáku 80 cm Šířka 41 cm Hloubka 43 cm Materiál opěráku Dřevěný Materiál sedáku Dřevěný + panel sedáku Typ kostry 4 nohy Hmotnost 6 kg Zařazení Dřevěná barová židle s čalouněným sedákem bez područek Dřevěná čalouněná barová židle. Dřevěná barová židle s čalouněným sedákem bez područek Barová židle Netradiční vzhled barové židle STRING C zaujme na první pohled. Sedák a opěrák je tvořen z tvarované bukové překližky, která je v bederní oblasti zesílena a slouží jako opěrák. Panel sedáku je čalouněný v mnoha barevných provedeních. Podnož je celokovová, pod sedákem překřížená. Židle je komfortní a svoje místo najde jak v moderním tak klasickém interiéru.
Vitra Hal kancelářské židle & stůl Pedrali Ypsilon
Prodám židle Vitra Hal 4ks a stůl Pedrali Ypsilon. Lze prodat i zvlášť. Krásný stav jak židlí tak stolu, bez poškození. Ceny: židle Vitra Hal - 3500,- Kč/ks Stůl Pedrali Ypsilon - 3000,- Kč K dispozici popř. i další kancelářský nábytek kontejnery, skříně, židle a další, které je možno vidět na místě. Možná sleva po domluvě na místě. Možná i doprava k vám na adresu. K vidění na adrese: Štěpánovská 330 Praha 9 Vinoř Po-Pá 8:00-16:30 Prosím volejte!!!
Pedrali Antracitově šedá barová židle Nolita 3658 PC:5.550,-
3ks k dispozici Barová židle Nolita 3658 hledá inspiraci u židlí vyrobených v polovině 20. století. Přejímá některé historizující prvky a v decentní minimalistické formě je přetváří do moderního designu, který má nádech retro stylu. Použitý materiál umožňuje umístit židli do každého interiéru, zejména venkovního prostředí – zahrady, terasy, altány, apod. Pevná a odolná kovová konstrukce zaručuje dostatečnou stabilitu. Příjemným bonusem je možnost židle stohovat a to až do celkového počtu 10 kusů.
Židle PEDRALI Trend  440 - celkem 4 ks
Prodám 4 ks židlí značky PEDRALI Trend 440. Trendová, pohodlná a ergonomická židle. Dýhovaná vícevrstvá skořepina je sladěna s matně chromovaným ocelovým trubkovým rámem Ø 16 mm. Cena se odvíjí od počtu odebraných kusů: Původní cena za kus: 3.693 Kč Cena za 2 ks: 1.990 Kč Cena za 4 ks: 3.300 Kč Občas drobné poškození- viz fota. Design: Claudio Dondoli & Marco Pocci / O.M: Pedrali Délka: 56 cm Šířka: 49 cm Výška: 83 cm Stohovatelné: Ano Zboží vystaveno na showroomu. Osobní předání ve Zlíně nebo doručení po dohodě.
Barová židle PEDRALI Happy 492
Prodám barovou židli HAPPY 492 Pedrali. Centrální otočná podnož je vyrobena z nerezové oceli a zajišťuje židli stoprocentní stabilitu. Sedák je vyroben z vysoce odolného polypropylenu. Původní cena: 10.253 Kč Designér Christian Gori. Materiál: polypropylen, nerezová ocel Rozměry: 400 x 420 x 820 mm Výška sedáku: 770 cm Hmotnost: 16 kg Zboží vystaveno na showroomu. Osobní předání ve Zlíně nebo doručení po dohodě.