inzerce, prodej, prodám, bazar

Barkas B 1000

Kategorie: Veteráni

Barkas B1000 - prodám kompletní přední blatníčky, levý+pravý, přední sklo a drobné náhradní díly. Prodej pouze komplet.
Barkas B 1000
Podobné inzeráty
Polomotor Barkas
Prodám polomotor dle foto na Barkas 900. Mám i některé ND na Barkas 1000 (přední dveře P+L,motor, chladič,starter a různé drobnosti
Starter,Alternator,Dynamo,12V,6V,WARTBURG,TRABANT,BARKAS,IFA
Pozdravujem Vas, predam original a nove Štartéry a Dynamá: Dynamo/Štartér 12V, dynamo/štartér 6V na: Wartburg, Trabant, Barkas, Ifa, Framo, pripadne Multikar, Multicar a ine... MAM AJ NOVY ALTERNATOR ;) Poprosim sms, alebo mail cez portal, vdaka! Mám aj iné ND na vozidlá: Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 (skoro vsetko...), ...a LADA, SKODA, FIAT, TATRA, DACIA, VAZ, ARO, PRAGA a ine... moto JAWA a Prípadne: Multicar, DKW, AUTO UNION, Multikar, AUTOUNION, Multikara a iné. Mrknite aj na moje ostatne inzeraty cez: Všetky inzeráty... alebo aj na:
ORIGINAL A NOVÉ ZADNÉ SVETLÁ WARTBURG, BARKAS a iné
Pozdravujem Vas, predam !!! poctive, original a nove !!! zadne svetla a ine nd... Za skutocne korektnu ponuku vopred dakujem! Poprosim sms, alebo mail cez portal, vdaka! Na Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 mame skoro vsetko... Mám aj iné ND na JAWA, ČZ, MZ... a hlavne na vozidlá: Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 (skoro vsetko...), ...a LADA, SKODA, FIAT a ine... Prípadne: Multicar, DKW, AUTO UNION, Multikar, AUTOUNION, Multikara a iné. Mrknite aj na moje ostatne inzeraty cez: Všetky inzeráty... alebo aj na:
Barkas 1000 r.v.68
Prodám nákladní barkas 1000,s TP a SPZ.Cena 75 tis.
BARKAS 1000 - ND
Prodám na na Barkas 1000 tachometr cena 980,-Kč, spodní část zadní lampy 499,-Kč a přerušovač DDR Ruhla 12 V 2(4) x 21 W 299,-Kč.
Barkas 1000
Tachometr pro Barkas 1000, nebo Wartburk. Pouze volat.