inzerce, prodej, prodám, bazar

barefoot Koel4Kids - Fila Khaki vel.42

Kategorie: Boty

barefoot Koel4Kids - Fila Khaki vel.42, stelka 27cm, kotnikova obuv z brousene kuze, nosene, ale v poradku, jsou pohodlne, vhodne i na vyssi nart, bohuzel mi sedi jinak nez pred rokem, "zhubly" mi nohy, bohuzel jenom ty od kotniku dolu :-D, rozmery mate na fotkach mam nohu sirokou 10,5cm a paradne sedly, vice si prectete v odkaze:
barefoot Koel4Kids - Fila Khaki vel.42
Podobné inzeráty
Dámské pánské unisex Barefoot boty ponožky ve stylu Skinners
Dámské pánské unisex Barefoot boty ponožky ve stylu Skinners černé zelené khaki Prodám NOVÉ NENOŠENÉ Barefoot boty ponožky ve stylu Skinners. Velikost: 41 V případě zájmu mě kontaktujte přes e-mail nebo SMS. Na svém profilu na Vinted (noelianoe12) mám 100% hodnocení a nabízím SLEVY NA SETY (při výběru 3 a více zboží automaticky nastavená sleva). Osobní předání Praha nebo zaslání zásilkovnou.
FILA SKELE-TOES TRIFIT modré vel.41
Prstové boty FILA SKELE-TOES TRIFIT modré vel.41 Raritní boty od značky FILA, která se snažila na trh prosadit prstové boty (se 4 prsty - 4a5 prst jsou v jedné kapse). Jelikož ale v USA prohrála s firmou FIVEFINGERS soud o patentové právo, nejsou již vyráběny. Tedy vhodné jako sbírka pro nadšence nebo pokud chcete mít jistotu originální a jedinečné boty, v ČR a možná už i na světě tyto boty nenajdete.
FILA V94M Low vel. 43
Prodám boty FILA V94M Low vel. 43. Boty jsou minimálně nošené, maximálně třikrát. Nesedí mi. Pořizovací cena: 2299,- na Queens. Již nejsou v záruce. Vlastnosti podle výrobce: Sportovní obuv od renomované značky Fila, vyrobená z přírodní kůže, semiše a síťoviny. Pohodlné ploché šněrování. Výrazné kontrastní barvy. Logo zvýrazněné na jazyku, zadní části a na boku boty. Univerzální použití – pro trénink, procházky nebo každodenní použití. Pohodlné a stylové. Materiál: kůže
Zimní dámské/dětské barefoot boty-kožené
Prodám kožené boty, 1x nošené,vel.37, délka boty 240mm,šířka 86mm.PC 3000,- .Doprava zdarma. (Koel4kids Fina Cognac)
Barefoot boty homemade
Barefoot boty homemade Prodám doma dělané barefoot boty vel. cca 37. Délka stélky 23,5 cm. Červená barva - použit jednoduchý základní úvaz. Žlutá barva - zdobný úvaz. Podrážky pravděpodobně Adidas, šňůry asi Paracord. Málo nošené. Cena je uvedena za jeden pár, v případě koupi obou možná sleva.
Barefoot boty
Prodám dětské barefoot botičky. Vel.21 značky Bobux. Bobuxy Go Seashell v krásné světle růžové barvě jsou ideální na první krůčky. Lehké měkké ohebné barefoot první botičky.