inzerce, prodej, prodám, bazar

Banánové krabice (rozvoz)

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
říkají mi Banánový Joe a nabízím Vám své banánové krabice.
Dovoz zakoupených banánovek na Vaši adresu.
Možnost odstěhování pomocí krabic dodávkou zvládnu hravě sám.
Neváhejte mne kontaktovat i pokud se použitých banánovek chcete zbavit.
Děkuji s pozdravem Váš Banánový Joe.)
Banánové krabice (rozvoz)
Podobné inzeráty
Prodám 274 ks knih - MIX(detektivky,trilery,romantika,bele)
Prodám knihy - některé nové, 1x čtené nebo užívané. Min odběr 1 krabice. Krabice číslo 1 - 36 ks - cena1300 Kč Krabice číslo 2 - 30 ks - cena 1100 Kč Krabice číslo 3 - 34 ks- cena 1700 Kč Krabice číslo 4 - 38 ks - cena 1800 Kč Krabice číslo 5 - 54 ks - cena 1500 Kč Krabice číslo 6 - 44 ks - cena 1600 Kč Krabice číslo 7 - 38 ks - cena 2700 Kč Jedná se o banánové krabice. Pouze osobní odběr. Cena při odběru všech je 7999 Kč. Důvod prodeje - stěhování. Po kusech neprodávám.
Banánové krabice (rozvoz)
Dobrý den, říkají mi Banánový JAN a nabízím Vám své banánové krabice. Dovoz zakoupených banánovek na Vaši adresu. Možnost odstěhování pomocí krabic dodávkou zvládnu hravě sám. Neváhejte mne kontaktovat i pokud se použitých banánovek chcete zbavit. Děkuji s pozdravem Váš Banánový JAN.)
Banánové Krabice 10 Ks + další Krabice Zdarma
Banánové Krabice 10 Ks + další Krabice Zdarma
BANÁNOVÉ KRABICE, BANÁNOVKY PRÁZDNÉ
Stěhujete se? Potřebuje vyklidit sklep? Uskladnit archiv? A potřebujete pevné krabice, co něco vydrží? Máme pro Vás prázdné BANÁNOVÉ KRABICE na prodej. Rozměr d 50 x h 40 x v 22 cm. Nosnost cca 18 kg. Použití opakované nebo jednorázové. Jednotná cena 10 Kč / ks. Odběr: VITAMIX, s.r.o., Plzeň, Jateční 12, velkoobchod s ovocem a zeleninou. Pracovní doba: pondělí až pátek 5-15 a neděle 6-12. NUTNO PŘED REZERVOVAT - volejte 377 260 222 nebo !! Aktuální info k 23.02.2023 - aktuálně 34 ks k dispozici.
Banánové krabice, zcela nové, zaskládané pro úsporu místa
Nabízím odběr čistých banánových krabic určených ke stěhování, či dlouhodobému skladování věcí. Krabice se skládají ze dna, vršku a papírové tvarovací výstelky, která se může využít jako další vrstva dna, například při skladování drobných předmětů. Krabice nabízím buď jako samostatně nesložené, nebo jako složené pro lepší manipulaci během přepravy a úsporu místa, je to jen na vás, jakou variantu si vyberete. Osobní odběr je možný na území Prahy Zličín, (vyjímečně Praha Kbely) každý den po domluvě. Nabízím také možnost domluvit se na možnosti dovezení krabic přímo až k Vám domů. Cena za kus jedné banánové bedny odpovídá 30 Kč. Parametry: VELIKOST 520 x 390 x 240 mm NOSNOST cca 30 kg SKLADNOST Pro představu do osobního vozidla Škoda Octavia se Vám vejde něco okolo 15 až 20 kusů. V případě zájmu mne neváhejte kdykoliv kontaktovat Děkuji a budu se těšit na shledanou
banánové krabice /rezervováno/
Daruji za odvoz banánové krabice viz. foto. Celkem 4 ks plus 2 samostatné dna/víka, která do sebe ale nepasují. Krabice jsou již v horším stavu, ale čisté, třeba na stěhování ještě určitě poslouží. Pouze osobní odběr Brandýs nad Labem.