inzerce, prodej, prodám, bazar

Bambusová roleta

Kategorie: Ostatní

Bambusová roleta šířka 2,23m výška 1,5m žádná kopie, ale opravdový kvalitní bambus. záruka 2 roky.
Bambusová roleta
Podobné inzeráty
Osuška bambusová T-tomi
Prodám málo používanou osušku T-tomi ze 70 % bambusová viskóza, 30 % Bio bavlna, vel. 88 cm x 93 cm. V top stavu, bez fleků. Osobní odběr v Brně. Posílám přes Zásilkovnu, po převodu částky vč. ceny za dopravu na můj účet. Podívejte se na mé další inzeráty a ušetřete na poštovném.
Bambusová pracovní, kuchyňská deska.
Krásný den, vyprodávám sklady! Prodám zcela nový produkt, který je ještě v původním obalu a zabalen. Záruka se na tento produkt nevztahuje. (pouze na vyzkoušení) Je možné předat osobně v Sezemicích, nebo zaslat přes PPL (120Kč). Platba je ideální přímo na účet, nebo na dobírku (30Kč). -PRAKTICKÁ A KOMPAKTNÍ BAMBUSOVÁ PRACOVNÍ DESKA. -Tvar Z umožňuje desce pevně přilnout k vaší pracovní desce a můžete ji také použít ze dvou stran. Díky odšťavňovacímu kanálu je deska vhodná i pro krájení masa. -EKOLOGICKÁ VOLBA. Bambus je nejrychleji rostoucí rostlina na světě, za den může vyrůst až o jeden metr. Není tedy nutné kácet stromy. Bambus má tvrdou strukturu, stěží absorbuje vlhkost a bakterie se rychle rozkládají, takže je velmi vhodný pro vaření. -MILUJTE SVÉ NOŽE. Bambus je ideální řezná plocha pro vaše nože s charakteristickým znakem, že nedochází k poškození čepelí vašich nožů. -ROZMĚRY: 60 x 40 x 7 cm.
Olejová bambusová lampa
Olejová bambusová lampa, 3ks nepoužité. Jako bonus přidám zdarma 1 poškozenou. Uvedena cena za všechny lampy dohromady
Bambusová roleta hneda
Nová, nerozbalena, nehodi se nám barevně. 180 x 220 cm (šířka x výška)
Bambusová roleta
Dobrý den, prodám zatemňovací bambusovou roletu, hnědé barvy 160cm. K dispozici 2ks. Cena za kus 600,-kč Stáří rok, nijak nevyužiji. Nejlépe osobní odběr - Smiřice.
Látkové pleny POP IN
Plenky jsou v chlapeckých barvách. Používané, ale bez vad. Čisté! Plenkování mi nevyhovovalo. Stav na fotkách. Rostoucí plenky 3-15 kg! Cena celkem za 4ks. Látková plena značky POP IN. -plena "vše v jednom" pro nejjednodušší přebalování -jedna velikost od narození po nočník 3-15 kg -velikost se reguluje pomocí třech řad patentek -plena se zapíná pomocí pružných suchých zipů -dvojité gumičky dokonale utěsní okolí nožiček, tak aby vše zůstalo uvnitř pleny -skládá se ze tří části: 1, vnější nepropustná vrstva, 2, sací vrstva 3. extrasací plena - celý systém je sepnut pomocí patentek -vnější nepropustná vrstva je prodyšná a voděodolná -na plenu se již nepoužívají svrchní kalhotky -pro noční použití doplňte plenu o Pop-in noční plenu, kterou navlečete na extrasací plenu -náš tip... vložíte-li extrasací plenu pod sací vrstvu- plena bude velmi štíhlá vnější vrstva : 100% polyester s PUL vrstvou vnitřní vrstva - bamboo : 70% bambusová viskóza, 30% biobavlna