inzerce, prodej, prodám, bazar

Balzám a emulze na kůži BANG

Kategorie: Ostatní

Přírodní balzám na kůži pro celkovou regeneraci a ošetření kůže, i té lidské. Český přírodní výrobek, testován STÚ. Ze včelího vosku a několika přísad vhodných pro konzervaci kůže, pro ošetření veškerých kožených výrobků (např.oblečení, obuv, motobrašny, sedla, doplňky),ale i třeba využití pro domácnost jakou jsou sedačky a pod., automobilový průmysl (sedačky, volanty). Vhodný i na semišové a jelenicové kůže,vyžadována větší odolnost proti vodě.
Trvanlivost: X let.Vlastnosti: vysoká odolnost proti vlhkosti a vodě, kůže po aplikaci tzv. ožije, změkne, nepraská, neodírá se a neošoupává, zlepší celkový vzhled, prodlouží životnost, částečně odstraní drobná poškození lícové strany kůže úspěšně používaný i na regeneraci a ošetření pokožky rukou a nohou, zvířecích tlapek.
Obsahem balení:
balzám 200g + houbička na nanášení = 189,-
balzám 40g + houbička na nanášení = 69,-
emulze 1 litr + houbička na nanášení = 189,-
emulze 0,5 litr + houbička na nanášení = 159,-

Nevolejte, nepište SMS. Komunikuji pouze přes mejl.
Balzám a emulze na kůži BANG
Podobné inzeráty
Dvd Big Bang Theory 1. série nová
Nová sada DVD seriál Big Bang Theory série 1. CZ titulky. Nové, rozbalené. 1 Osobní odběr v Praze 1 u Bílé labutě nebo u Palladia. Zásilkovna nebo česká pošta.
Dvd Big Bang Theory série 2 nová
Nová sada DVD seriál Big Bang Theory série 2. CZ titulky a dabing. Nové, rozbalené. Osobní odběr v Praze 1 u Bílé labutě nebo u Palladia. Zásilkovna nebo česká pošta.
Sběratelský kus
Prodám Samsung Bang & Olufsen Serenata. Funkční, ale na displeji běhají čáry. K tomu originál dobíječka a originál sluchátka Bang Olufsen, ušníky již pryč, jeden kanál zlobí (nutná opravit nebo vyměnit drátek).
Deskové hry monopoly , jožin,cacassonne, zombici
Prodam různé deskové hry ,bang prodane Kachny prodané Pictureka cena 149 kranicka poničena Bang karty prodané activity 289 Jožin cena 149
Samolepky Big Bang Theory, Geek, OdKarla...
Nemáte zájem o tyhle samolepky? Je tu Powered by ASUS, The Big Bang Theory, Geek, Geekshop, Skaut, Deploy or Die, "I don't have birthdays. I level up!", "I watch port for soundtrack in HD", "I need change", různé reklamní atp.
HUBLOT BIG BANG KING ALL BLACK
Hublot Big Bang King All Black s originální krabičkou a doklady,lehce nošené,prohlídka možná v Praze a okolí,ideálně v Hublot monobrand butique v Široké ulici.Volejte kdykoliv