inzerce, prodej, prodám, bazar

Balička, samonakládací AWID F-2

Kategorie: Ostatní

Balička, samonakládací AWID F-2
Prodám novou taženou samonakládcí baličku AWID typ F-2 na podvozku s okem S40,kola 10,75-R15,3 ,hydraulicky ovládaná z kabiny traktoru,samonavádění a řezání folie,počítadlo,boční hydraulické nakládací rameno.Vyklápí přez stavěcí rameno.Velmi šetrné a precizní zabalení senáže.Balí i při nakládání druhého balíku, velmi rychlé a kvalitní ovíjení folií o šíři 75 cm.
Více info na tel.!!!Výhradní zastoupení do ČR.
Balička, samonakládací AWID F-2
Podobné inzeráty
sypač Agrometall VS 1500
prodám několikrát použitý samonakládací sypač Agrometall VS 1500. Cena včetně příplatkové výbavy: - samonakládací rám, - plachta, - manuální regulace dávky - osvětlení Cena nového sypače je 139 tisíc bez DPH. Cena skladového kusu 109 tisíc Kč bez DPH. Záruka rok
Balička,ovíječka kulatých balíků
Balička,ovíječka kulatých balíků Prodám baličku Strumyk na senáž,siláž pro folie 75 i 50 cm. Počítá,vyklápí.jednoduchý stroj. Více info na tel.
mechanická balička cigret
Pěkná chromovaná balička cigret - OCB mikromatic. Použití zde Ukazují tam jak udělat 20 cgret za 3 minuty. Trvá to trochu víc, pokud se vezme i příprava, úklid a trochu pohrání si s gramáží a rozložením tabáku. Ale cca 6minut na krabičku je pěkný čas. Dá se balit u televize/youtube.. Cenově to vychází cca na 60% ceny krabičky. Já kupoval pytel 537kč Viceroy Modré 105g 45kč dutinky Gizeh Silver tip extra (Extra mají normálně široký filtr po celé délce žluté plochy - neplníte tak filtr z poloviny tabákem jako u ostatních) Aktuálně cca 79,77 Kč za krabičku. Chce to přikoupit tabatěrku. Elektronické jsem nezkoušel, volil jsem mechaniku, tady je síla páky distribuována do krátkého intenzivního pohybu a trvá to zlomek sekundy. Jedním pohybem se děje seříznutí přebytečného tabáku, stlačení, zastrčení do dutinky, uvolnění a odhození naplněné cigarety. Nečeká se než to tam slabý motorek natlačí.. Vzal bych si za ní 750Kč, asi 70% z ceny nové. Možno vyzkoušet, ale potřeba dovést si vlastní tabák (stačí malé balení za 150). Dutinky mám a přenechám. Kdybych ještě kouřil, nechal bych si ji.
Kombajn se jménem Marie, balíčka, zapalovač, Zippo benzin
Nabizim Kombajn se jménem Marie, balička, zapalovače, Zippo benzin. Dle fotek.
Rozmetadlo písku 1,1m Kellfri
Rozmetadlo písku 1,1, m s servomotorem a hadicí Samonakládací rozmetadlo na traktor o objemu 200 l Pracovní šířka 1,1 m Objem zásobníku na písek 200 l Rozmetadlo písku je standardně vybaveno hydraulickým válcem umožňujícím samonakládání. Pevná konstrukce Spodní klapky vybavené pružinami s nastavitelným tlakem zaručují bezpečný provoz Plynulé nastavení množství rozmetaného materiálu zajišťuje hospodárnou a efektivní práci Stroj je vybaven hřídelem míchadla, aby se zabránilo spékání písku Funkce rychlého vyprázdnění Tříbodové zavěšení 2 silné podpěrné nohy Ruční nastavení spodních klapek. Pevná konstrukce, promyšlené detaily a různé pracovní šířky za dostupnou cenu. Vyžaduje jednočinný, zpětný a dvojčinný zámek na traktoru. Dodává se se čtyřma hydraulickými hadicemi s rychlospojkou ½”, hydraulickým servomotorem a tříbodovým zavěšením. Rozmetadlo písku Kellfri namontované na traktoru má širokou škálu použití. Je vhodné nejen k boji proti námraze, ale také k rozmetání hoblin, pilin atd. na běžeckých stezkách a k pokrytí zelených povrchů různými materiály. Stroj je standardně vybaven samonakládacím systémem včetně hydraulického válce a pružných hadic, což umožňuje přímé nakládání písku z hromady. Namontujte rozmetadlo písku na traktor a poté jej jednoduše a efektivně naplňte ze sedadla řidiče spuštěním rozmetače písku dolů. Po nastavení rozmetadla do snížené polohy najeďte na hromadu písku a zvedněte je zpět do pracovní polohy - nádrž je plná a můžete začít pracovat.
Prodej samonakládacího vozu na 14 kulatých balíků do 150cm
Prodám samonakládací vůz na 14 až 15 balíků sena či slámy. Lyžiny pro vytlačení balíků proti rozkutálení. Osvědčení pro provoz na komunikacích. Dvě kompletní nové pneu s diskem. Výborný stav, neocenitelný pomocník pro rychlou sklizeň bez poškození balíků.