inzerce, prodej, prodám, bazar

Baleriny zn.Gabor vel. 39 a baleriny vel.38 nové

Kategorie: Boty

Prodám ve super stavu značkové boty Gabor ve vel.39 neboli 6. Délka stélky je 25,5cm.Boty jsou kožené, kvalitní.Dále nabízím nové baleriny z CCC ve vel.38.
Baleriny zn.Gabor vel. 39  a baleriny vel.38 nové
Podobné inzeráty
Luxusní kožené kvalitni botky GABOR VEL. 4 ½ 4,5 37 ½ 37,5
Prodám nové nepoužité velmi kvalitni kožené značkový botky značky GABOR velikost 4 ½ 4,5 37 ½ 37,5. Lehké, skvelý moderní vzhled. Na vrchu je pravá kůže, vevnitř pravá kůže. A obuv GABOR navíc i velmi dobře vypadá. Podpatek výška asi 4,8 cm. Značka GABOR je synonymem pro módní, pohodlnou a kvalitní obuv. Pro výrobu jsou používány ty nejkvalitnější ekologicky zpracované usně, je využíván tzv.flexibilový způsob výroby (tzn. obuv je vysoce ohebná a poddajná), dbá se na maximální vnitřní výbavu a komfort během nošení. Na základě zásadních principů výroby a nashromážděných využitelných poznatků je značka Gabor celosvětově vnímána jako značka vysoce komfortní. Dámská obuv GABOR je velice komfortní kožená obuv pro ženy, které vědí, že kvalitní, pohodlná, dobře padnoucí a nikde netlačící bota je v běžném životě velmi důležitá. Jsou nové, nepoužitý - nevhodný dárek! Je opravdu úžasný! Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce. Cena 1590,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!
Luxusní nové kožené kvalitni botky GABOR VEL. 7 40 ½ 40,5
Prodám nové nepoužité velmi kvalitni kožené značkový botky značky GABOR velikost 7 40 ½ 40,5. Lehké, skvelý moderní vzhled. Na vrchu je pravá kůže, vevnitř pravá kůže. A obuv GABOR navíc i velmi dobře vypadá. Podpatek výška asi 1,5 cm. Značka GABOR je synonymem pro módní, pohodlnou a kvalitní obuv. Pro výrobu jsou používány ty nejkvalitnější ekologicky zpracované usně, je využíván tzv.flexibilový způsob výroby (tzn. obuv je vysoce ohebná a poddajná), dbá se na maximální vnitřní výbavu a komfort během nošení. Na základě zásadních principů výroby a nashromážděných využitelných poznatků je značka Bama celosvětově vnímána jako značka vysoce komfortní. Dámská obuv GABOR je velice komfortní kožená obuv pro ženy, které vědí, že kvalitní, pohodlná, dobře padnoucí a nikde netlačící bota je v běžném životě velmi důležitá. Jsou nové, nepoužitý - nevhodný dárek! Je opravdu úžasný! Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce. Cena 1590,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!
Dámské boty GEOX,GABOR,PIKOLINOS,PAT CALVIN vel.37
Prodám dámské kožené boty vel.37, nošené na střídačku s dalšími, všechny v pěkném stavu, některé skoro nové. 1) bílé - GEOX vel.37 - 500Kč 2) černé - PIKOLINOS vel.37 - 700Kč 3) tmavě hnědé - GABOR VEL.37,5 - 700Kč 4) koňakově hnědé - PAT CALVIN - vel.37 - 500Kč - PRODÁNO Dále prodám: 1) kvalitní černou koženou kabelku crossbody zn. LeCredi - 700Kč 2) metalickou hnědou kabelku zn.GABOR - 500Kč obě v TOP stavu. Cena za kus + poštovné při platbě předem na účet. Při odběru 2 a více kusů poštovné ZDARMA při platbě předem na účet přes Zásilkovnu na výdejní místo.
Dámské baleríny Gabor
Nové,kožené baleríny zn. GABOR v černé barvě,velikost 5,5,stélka 25 cm. Špatně zvolená velikost,PC 2490
Baleríny Gabor a 2x pantofle, vel. 40
Baleríny Gabor jsou celokožené, oboje letní pantofle jsou nenošené. Stélka 26-26,5 cm. Cena 500,- za všechny troje boty.
Gabor baleriny
Prodám nepoškozené gabor baleriny vel.39, původní cena 1600, prodám za 850kc