inzerce, prodej, prodám, bazar

Baldachýn HARMONIKA

Kategorie: Ostatní

Prodám Baldachýn HARMONIKA od firmy Nesling.
Rozměr: šířka 2,9 x délka 3 m.
Baldachýn HARMONIKA slouží jako variabilní zastínění terasy nebo pergoly. Oproti plachtám má výhodu, že se dá ručně stahovat, což oceníte hlavně v oblačné dny, kdy si ji můžete na terase stáhnout a do domu vám bude proudit přirozené světlo.
Sluneční Harmonika je vyrobena z velmi odolného tkaného polyetylénu HDPE (High-Density PolyEthylen). Slouží jako ochrana proti slunci pro vytvoření stínu, ne proti dešti!
Baldachýn HARMONIKA
Podobné inzeráty
Baldachýn a hnízdečko
Nabízím krásný, velký, bavlněný baldachýn Soft Maxi, Powder pink, světle růžový a hnízdečko pro malou princeznu. Kvalitní provedení od českého výrobce. TOP stav, měli jsme jen chvíli, z důvodu stěhování posílám do světa. Čisté, vyprané. PC-8000,-KČ. Prachatice a okolí.Spěchá z důvodu atěhování.
Baldachýn s motorovým pohonem 5x3,5m - BEZ DŘEVĚNÉ PERGOLY
Prodávám baldachýn Andalucia s motorovým ovládání. Parametry: - rozměry: 4800 x 3550 - Motorové ovládání: Andalucia 96 - Zakoupeno 24.3.2020 ve spol. ARCO interier - Dálkové ovládání - Původní cena 59.489,-
Baldachýn nad postýlku
Prodám baldachýn nad postýlku. Cena dohodou.
Baldachyn
Baldachyn nad dětskou postel.
Harmonika Hohner club
Prodám dvouhlasou harmoniku Hohner club v ladění b es. Harmonika ladí, těsní, vše ok. Zinkové hlasy, stoják jako heligonka.
Harmonika heligonka Hlaváček
Stará harmonika, povrchová úprava fládr, k renovaci, stav viz foto. Osobní převzetí nebo mohu zaslat.