inzerce, prodej, prodám, bazar

Balanční sedlo PESKA ERGO FLEX L/XL s područkami

Kategorie: Židle

Prodám zdravotní balanční židli ERGO FLEX českého výrobce Peška.
- balanční mechanismus STOP&GO, lze zaaretovat do pevné pozice, takže je použitelná i na celodenní sezení) + výškově i šířkově nastavitelné područky
- píst L/XL (pro postavy nad 180cm)
- zelené polstrování, černý mat
- tvarovaný sedák, výškově nastavitelný opěrák

Balanční židle je plnohodnotná balanční židle pro celodenní sezení. Určená pro všechny kdo preferují zdravý životní styl. Má unikátní uchycení sedáku, který je výkyvný na všechny strany a ergonomické nastavení opěrky zad.
Přinutí Vaše tělo sedět vzpřímeně, podobně jako na rehabilitačním míči. Toto aktivní sezení Vám umožní předejít nepříjemné bolesti zad. Vaše záda si uleví a Vy konečně přestanete hledat pohodlnou polohu a budete se moci soustředit na svoji práci.
Křeslo je rok staré, jako nové.

Více informací na cena této konfigurace 14990 Kč, prodejce .
Ideálně předání v Brně. Lze se domluvit i na předání v Hradci Králové nebo ve Zlíně.

Nyní cena 9990 Kč.
Kontak telefonicky na , nebo e-mailem na
Balanční sedlo PESKA ERGO FLEX L/XL s područkami
Podobné inzeráty
Zdravotní kancelářská židle Peška Reflex Airsoft S (CR+P)
Prodám kvalitní zdravotní kancelářskou židli zn. Peška (česká výroba). Speciální podsedák pro osoby se sedacími potížemi - vyndavací klín pro přístup vzduchu. Model ve vysoké výbavě (možno dohledat na webu výrobce pod novým názvem V ceně druhý standardní podsedák (měkčí) po odeznění obtíží (viz poslední fotka). POUZE osobní odběr, případně do 60 km dovezu.
[ 3690] Židle, křesílko s područkami TON, A. Šuman
VÝROBCE: n.p. TON AUTOR : A. Šuman STÁŘÍ : kolem roku 1963 KOSTRA : bukový profil bez prasklin v ohybech LAKOVÁNÍ : originální, pouze bežné známky používání SEDÁKY : po celkové renovaci, nové stylové čalounění Stylové retro křesílko s područkami vyráběné firmou TON v 60-tých letech. Nové luxusní čalounění s motivem ptáků. CENA : 2.200 Kč / kus KUSŮ : 1 ks PŘEPRAVA: zasíláme přes Toptrans, cena na vyžádání dle váhy a vzdálenosti. BALNÉ : cena 100 Kč za 1 balík BALÍK: pevná 3 vrstvá lepenka + strečová folie. PLATBA : dobírkou při převzetí nebo předem na účet OSOBNÍ ODBĚR : zboží si lze odebrat i osobně prohlédnout v Prostějově. Specializujeme se na český sedací nábytek 20. století TON, THONET, FISCHEL, MUNDUS, JACOB&KOHN, TATRA, BERNKOP, HALABALA, VANĚK, UP ZÁVODY, JITONA, ÚLUV, KOVONA, SLEZÁK, WICHR, GOTTWALD, MUCKE MELDER.
Židle kovová, čalouněná látkou s područkami, křesílka za 199
Prodám po párech tyto 4 pěkné použité kovové, látkou čalouněné židle s područkami, křesílka. Vždy dvě a dvě stejné - za kus 199 kč.. Povšimněte si odlišností v kovové konstrukci a v područkách. Mám na prodej i jiné použité židle a spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné
levná kancelářská židle s područkami
prodám kancelářskou židli. S područkami. Dobrý stav, levná cena. Původně 1290 Kč. DOPRAVA je možná po Praze, případně po zaplacení na účet zaslání po celé ČR (poštovné 180 Kč). Prodám jen za 290 Kč. SMS prosím neposílat, děkuji.
Kancelářská židle Ikea s područkami
Kancelářská židle FLINTAN od Ikea s područkami, v perfektním stavu. Také spolu s tímto máme podložku na ochranu podlahy. Osobní vyzvednutí z Kladna, bydlíme na okraji Kladna, což je 25 minut od Prahy.
Kancelářská židle s područkami
Prodám kancelářské židle s područkami, možnost nastavení výšky sedáku a polohy opěrky. K prodeji 2 ks, je možné i jednotlivě. Cena 550 Kč za 1 ks.