inzerce, prodej, prodám, bazar

Bailey Pageant Moselle - ZIMNÍ CENA

Kategorie: Karavany, vozíky


Karavan Bailey Pageant Moselle-ANGLICKÝ KARAVAN
Maximální váha: 1356 kg
Pohotovostní váha: 1154 kg
 
Výbava:Bojler plyn a elektřina, umyvadlo, WC, lednice plyn- el. 22OV a 12V, topení plyn a elektřina, dřez, stabilizátor.
Rozložení karavanu:Rozkládací sezení v přední části pro 2 osoby, rozkládací palanda v prostřední části, velká koupelna v zadní části.

Služby zdarma:
1. Revize plynu a eletřiny
2. STK
3. Záruka na původ karavanu
4. Při předání předvedeme funkčnost spotřebičů a seznámíme vás s karavanem :)

Osobní prohlídka:
Na adrese Trubín 26701, Tovární 150. Nutno volat předem.
Bailey Pageant Moselle - ZIMNÍ CENA
Podobné inzeráty
Prodám karavan Bailey Pageant r.v.2005, pro 4-5 osob
Prodám anglický obytný přívěs Bailey Pageant r.v. 2005, pro 4-5 osob, velké sezení do L rozložitelné na spaní až pro 3 osoby, v druhé části karavanu velká ložnice pro 2 osoby, samostatné wc, sprcha a umyvadlo. Výbava: ohřev vody, topení plyn s el. rozfukem po celém karavanu, velké střešní okno, střešní ventilátor, sítě proti hmyzu a termo rolety ve všech oknech, lednice trojkombinace /12/220/plyn), plyn. sporák, plyn. trouba, stabilizátor na oji. Největší technicky přípustná hmotnost 1250kg. Provozní hmotnost 1100kg. České doklady. Nová . 732738 259000,-
Karavan Bailey Pageant Burgundy
Obytný přívěs Bailey Pageant Burgundy, rok výroby 2009, 4 lůžka, délka celkem 7 194 mm, celková šířka 2 280 mm, provozní hmotnost 1 225 kg, nevyšší technicky přípustná hmotnost 1 430 kg. Topení na plyn, topení na 230V, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, ohřev vody na 230V, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, venkovní dvířka k úložnému prostoru, rezerva v držáku pod karavanem, venkovní kastlík na trakční baterii, přípojka na vodu z řádu, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, trezor, elektrický pojezd, AL-KO ATC elektronický stabilizační systém, stabilizátor. Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko. Toto sezení lze využít i jako dvě samostatná lůžka. K sezení je k dispozici stolek. V oddělitelné ložnici v zadní částí karavanu se nachází francouzské lůžko. Kuchyně s absorpční chladničkou, plynovými sporáky, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem a pracovní plochou. Kompaktní koupelna se sprchou a chemickou toaletou Thetford. Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.
Prodám obytný karavan Bailey Pageant Majestic
Prodám obytný karavan Bailey Pegant Majestic r.vyroby 2001,barva bílá , celková délka 5 781mm,výška 2650mm,šířka 2 170mm Topení na 220V,Topení na Plyn,rozvody a rozfuk vzduchu,ohřev vody na elektriku, ohřev vody na Plyn,dvojitá okna,televizní anténa, na střeše sítě proti hmyzu na všech oknech,síť proti hmyzu na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, ovládací panel 12V,CEE kabel,spaní pro 2-3osoby,velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště toto sezení je možné využít jako dvě samostatná lůžka k sezení je k dispozici stolek. Kuchyně s chladničkou 220,12 plyn,plynové sporáky, plynová trouba,dřez, odkapávací plocha,pracovní plocha.Kompaktni koupelna 3v1 s chemickou toaletou, toaleta má splachování a venkovní vynášení septiku, umyvadlo a úložné prostory. Karavan je v dobrém stavu. Všechny soucasti jsou funkční a odzkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu predvedena funkčnost všech součástí. Baterie je nová. Karavan pracuje tak jak má i bez baterie, karavan má na každém kole pojezd součástí je ovladačka na pojezd karavanu snadné umístnění na místo. Více info po tel
prodám chladničku Thetford- plyn,230 V,12 V
Prodám demontovanou chladničku z karavanu Bailey Pageant serie 5 Provance rok 2005 -k renovaci, chladila slabě-doplnit chladivo, ulomený kryt dveří. Cena cca 2 500 Kč
Bailey Pageant SOLÁR, velká koupelna, plyn. bojler, MOVER
Prodám tento kvalitní a zachovalý obytný přívěs pro 2 - 3 osoby. Rok výroby 2007 Váhy: 1062/1239kg Rozměry karavanu: šířka 219cm, výška 258cm, celková délka 656cm. Přívěs je čistý, podlaha pevná!!! Nabízí velmi příjemně barevně sladěný interiér, který je krásně prostorný. Aquaroll, rádio, TV anténa, stropní ventilátor s funkcí odsávání, lednice Dometic v trojkombinaci (plyn, 12V, 230V), sporák 4x plotýnka, trouba a gril na plyn, teplá voda (Kombinovaný bojler 230V - plyn, velké střešní Heki okno nad obývací místností, malé střešní okno v koupelně, topení s rozfukem teplého vzduchu, vchodové dveře samozřejmě dělené a s moskytiérou, všechna okna jsou vybavena termožaluzií a moskytiérou. Samostatný sprchový kout, chemické WC a umyvadlo. Přívěs je vybaven solárním systémem - je absolutně soběstačný a k provozu nepotřebuje být připojen na 230V. Součástí je i měnič napětí z 12 V na 230V. Mover pro pohodlné zaparkování na "centimetry" + vlastní baterie, vše funguje na 12V, není třeba být připojen na 230V a přesto máte všechen komfort při ruce. Přívěs je absolutně suchý, po nekuřácich bez domácích mazlíčků. Platnost tk: 7/2024 Povolená rychlost 100km/h Karavan je ve velmi dobrém stavu, šasí a podvozek pěkné a zachovalé. LP okno je opravované (svařená prasklina). Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.
Anglický karavan Bailey Pegasus Ancona
Anglický karavan Bailey Pegasus Ancona r.v. 2018, 5 lůžek, ve velmi dobrém stavu s nadstandardní výbavou. Je plně soběstačný díky trakční baterii, plynu a vnitřní nádrži. Má velkou prostornou oddělenou koupelnu se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickým WC. Celková délka 7377 mm, celková šířka 2230 mm, provozní hmotnost 1296 kg, nejvyšší technická přípustná hmotnost 1500 kg. Spaní pro 5 osob, sezení v přední části s rozkládáním na dvoulůžko. V zadní oddělitelné ložnici jsou 2 palandy a sezení pro 2 lidi, které se rozkládá na 1 lůžko. Výbava: - Klimatizace Klarstein (Chlazení/Ohřev) - Kombinovaný kotel Truma, digitální ovládání - Vytápění pomocí rozfuků po celém karavanu - Ohřev vody na plyn nebo 230V - Velká lednice včetné mrazáku na plyn, 230V nebo trakční baterii - Možnost připojení na vodu a nebo extérní plnení z barelu - Mover (pojezdy) s dálkovým ovládáním - DuoControl s přípojkama pro ČR, samostatný prostor pro 2 plynové bomby - LED TV 24” - Rádio Kenwood s Bluetooth a na USB s reproduktory - Rezerva v držáku pod karavanem - Stabilizátor Al-Ko - Termorolety a sítě proti hmyzu na všech oknech - Síť proti hmyzu ve dveřích - Skládací stůl pro sezení v přední části - 45L Barel na úžitkovou vodu včetně madla - 45L Barel na šedou vodu - Kazeta na chemické WC - Vnitřní nádrž na úžitkovou vodu na 70L, ukazatel stavu nádrže - Venkovní ponorní čerpadlo pro přetankování vody z barelu do vnitřní nádrže - Mechanický zámek na oj a mechanický zámek na kolo nápravy - 2ks nájezdy - Detektor úniku plynu a detektor kouře - Vnitřní rozvody a zásuvky RJ45 pro PC síť - Všechny elektrické zásuvky předělané na EU konektor - Venkovní koberec Kampa - 20 m kabel na připojení k elektrice - Schůdek - Trační baterie - Kuchyně s plynovým sporákem a elektrickou plotýnkou, plynová trouba, vestavěný grill, mikrovlnná trouba, dřez a pracovní plocha - Alu kola 14” - původní cena 740 000 Kč Možnost dokoupit ke karavanu taky Markýzu Thule Omnistore 1200 4,5m x 2,5m včetně 2 ks bočných panelů za celkovou cenu 10.000 CZK. Vic fotek na email :)