inzerce, prodej, prodám, bazar

Babydan – zábrana Premier (mont. bez vrtání, stříbrná, top)

Kategorie: Ostatní

BABYDAN Premier zábrana pro otvory v rozměru 73–80 cm. Tlakově upevněná (bez vrtání) s indikátorem tlaku a správného uzavření. Vč. originálního balení.

Zábrana je v bezvadném stavu s kompletním montážním příslušenstvím, stříbrné provedení s tmavými plasty.

Zábrana Premier je určena pro otvory o rozměrech 73,5–79,6 cm:

Po dokoupení prodloužení až do 120 cm.
Samotná zábrana 73,5–79,6 cm
S 1 prodloužením 79,6–86,5 cm
Se 2 prodlouženími 86–93,3 cm
Se 3 prodlouženími 92,5–99,8 cm
Se 4 prodlouženími 99–106,3 cm
S 5 prodlouženími 105,5–112,8 cm
S 6 prodlouženími 112–119,3 cm

Prodloužení je možné dokoupit. Nabízím v jiném inzerátu.

2ks nabízím za 1500,-

Možnost i zaslat
Babydan – zábrana Premier (mont. bez vrtání, stříbrná, top)
Podobné inzeráty
Prostorová zábrana BabyDan Flex XL
Prodám prostorovou zábranu BabyDan Flex XL na schodiště nebo před krb. Materiál zábrany: kov. Zábrana Flex XL pasuje do otvorů od 90 do 270 cm. Flex XL se skládá z extra široké dveřní sekce, dvou širokých sekcí a dvou úzkých sekcí, součástí je i nástěnné kování. Zábrana je kompatibilní s dětskou ohrádkou BabyDan Park a Kid, což využijete pro zvětšení prostoru ohrádky pro dítě. Ohrádku prodávám zvlášť za 2300 Kč. V případě koupě obou kusů nabídnu slevu. Preferují osobní odběr.
Prodám BabyDan zábranu 67-105,5cm POUZE ROZBALENO
Prodám dětskou zábranu BabyDan, pouze rozbalená. Ideálně osobní předání Vlašim, Kolín BabyDan Zábrana Flexi Fit kov: Pro rozšíření nepotřebujete dokupovat žádné další díly. Díky jedinečnému a velmi flexibilnímu instalačnímu systému se hodí pro téměř jakýkoliv otvor. Nástěnné kování lze otočit, a zábrana tedy může být namontována buď uvnitř rámu dveří nebo zvenku. Dvířka lze otevřít v obou směrech. K otevření Vám postačí jen jedna ruka. V dolní části není potřeba zábranu překračovat. Důležité údaje: Určeno pro otvory od 67–105,5 cm. Při montáži uvnitř dveřního rámu vejde zábrana do otvorů od 67 do 105,5 cm. Při montáži vně rámu dveří bude maximální rozměr asi o 5 cm menší. Výška 74 cm Odpovídá nejnovější normě EN1930:2011 Vyrobeno v Dánsku Návod
Dětská zábrana
Dětská prostorová zábrana bílé barvy dánské značky BabyDan. Jedná se o 3 samostatné produkty, které lze kombinovat, a to: - PROSTOROVÁ ZÁBRANA FLEX L BÍLÁ 90-225 CM (2x modul 72cm + 1 dvířka 72cm + 2 úchyty do zdi ) původní cena 2700,- - PROSTOROVÁ ZÁBRANA FLEX L BÍLÁ 90-225 CM (2x modul 72cm + 1 dvířka 72cm + 2 úchyty do zdi) původní cena 2700,- (jedná se o stejný produkt jako předchozí) - PRODLOUŽENÍ PRO PROSTOROVOU ZÁBRANU BÍLÉ 72 CM (1x modul 72 cm) původní cena 1200 Lze různě skládat dle vašich potřeb - viz foto do různých tvarů kolem televize, krbu, a zároveň vytvoření dětského koutku a pod. Výhoda tohoto setu jsou 2 dvířka, kdy lze mít přístup zvlášť např. do dětského koutku a zvlášť např. ke schodům. Lze samozřejmě využít jako 2 samostatné zábrany na různých místech v domě, nemusí být ve spojení (mají zvlášť uchycení do zdi). Blokovací systém otevření dvířek je chytře vymyšlen - je potřeba síla v prstech k překonání pružiny což malé dítě nezvládne. Neprodávam po dílech ani po částech, pouze vše najednou za uvedenou celkovou cenu, která vychází o 1600,- lépe než kupovat nové.
BabyDan Prostorová zábrana New Flex XXL
Prodam prostorovou zabranu, nova, prakticky nepouzita. Preferuji osobny odber Zlin a okoli.
Držák květinových truhlíků BV - Instalace bez vrtání
Přáli byste si mít na oknech spolehlivě upevněné květinové truhlíky, které nepadají z parapetů, ale nechcete kvůli tomu vrtat do fasády nebo si poškodit zateplenou omítku rozpěrnou tyčí? Originální konstrukce spolehlivě celoročně zabraňuje pádu květinových truhlíků z parapetů. Instalace nevyžaduje vrtání a je jednoduchá bez použití nářadí. Zábranu snadno nasadíme na okapničku kovového parapetu a rukou dotáhneme oba jistící šrouby. Potom za upevněnou zábranu vsuneme truhlík s květinami. Zábrana je vhodná pro běžné šířky truhlíků a pro všechny kovové parapety s přesahem minimálně 2,5 cm. Po vzrůstu převislých květin zábrana není vidět. Rozměry v cm: 43,0 x 15,5 x 2,5. Zábrana není vhodná pro plastové parapety. Tato kovová zábrana je dodávána v obvyklých barvách plastových truhlíků: hnědá, terakota a antracit. Poštovné a balné 179,- Kč za objednávku. Od 4 ks zasílám na Výdejní místo Zásilkovny zdarma. Při objednání uveďte prosím adresu, mobilní telefon a adresu pro Vás vhodného Výdejního místa. Zasílám na dobírku.
Zábrana na schody/dveří
Kovová praktická zábrana na schodiště, do dveří či průchodů. Snadná instalace bez šroubů, pouze přítlakem. Jednoduché otevření jednou rukou, stisknete na dvou místech a nadzvednete. Zábrana se otevírá na obě strany. Při zavírání stačí přitlačit, zámek se zaklapne a zábrana zůstane bezpečně uzavřená. Zábranu je možné použít v otvoru mezi 73cm až 99cm. Se samostatně prodávanými nástavci je možné použít bránu v otvorech až do 237cm. Nabízena zabrana je včetně prodloužení 14 Cm tudíž do maximálního rozměru 96cm.Po domluvě možné přivést do Plzně