inzerce, prodej, prodám, bazar

Azyl pro milence

Kategorie: Ubytování

Azyl pro milence 1000 Kč

Děčín
Azyl pro milence
Podobné inzeráty
Milenecký azyl České Budějovice
Milenecký azyl České Budějovice, ve výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokalitě města, můžete si zde užít a zapomenout na starosti všedních dnů, diskrétní parkování uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti zdarma. Azyl pro milence České Budějovice není prioritně určen jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli sexuální orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry. Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte kvalitních služeb diskrétního ubytování v mileneckém azylu. Milenecké ubytování České Budějovice je to pravé co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější erotické sny v příjemném intimním prostředí. Azyl pro milence a zamilované České Budějovice nabízí 3 hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.
Milenecký azyl - Azyl pro milence, apartmány v Praze
Luxusní apartmány na Praze 8 k dlouhodobému pronájmu i krátkodobému ubytování.Vhodné ke krátkodobé relaxaci, k rekreaci, pracovní pobyty i pro klienty nemocnice Bulovka a protonového centra. Blízko pro návštěvníky O2 Arény, výstaviště Letňany, výstaviště Holešovice. Umístění v bytovém domě s výhledem na Prahu i do zahrady. Přístup do domu non-stop. Parkování zdarma na ulici před domem. Luxusně vybavené moderní apartmány se vstupní halou s kuchyní (chladnička, minibar nádobí, sklokeramická varná deska, varná konvice, mikrovlnná trouba, kávovar), jídelní kout. Koupelna, sprchový kout, vysoušeč vlasů, WC. Pokoj - široké dvojlůžko, sedací souprava, digitální TV. Možnost praní v pračce.Wi-fi. Možné snídaně na objednávku. cena 1-5 hodin= 900,-Kč/2 os. noc 1890,-Kč/ 2 os. V nabídce i apartmány pro více osob.
Garsonka pro milence Praha 8-Libeň
Mini Garsonka pro milence Studio - byt 13 m2 pro 2 osoby Umístění v bytovém domě s výhledem do zahrady ke krátkodobému pronájmu.Vhodné i na služební jednání, Home Office, zdravotní účel,blízko protonového centra Bulovka.Nedaleko O2 Aréna, výstaviště Letňany,výstaviště Holešovice. Přístup do domu non-stop. Parkování zdarma na ulici před domem. Vybavení: Byt s vlastním samostatným sociálním zařízením se sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů, mini. kuchyňka s vybavením pro dvě osoby (varná konvice, chladnička, mikrovlnná trouba, nádobí), jídelní kout, TV,WI-FI,dvojlůžko, chladnička s minibarem. Možnost praní v pračce. Možné snídaně na objednávku s donáškou na studio. 1-5 hodin = 750,-Kč/2 osoby, noc 1490,-Kč/2 os.
Soukromí azyl pro milnece
Chcete si pronajmout plně vybavený a luxusní, romantický byt 2+kk na noc? nebo pár hodin či jenom hodinu? Zaručujeme plnou diskrétnost. 1h- 800Kč / celá noc- 1700Kč Volejte na tel. Budu se na vás těšit, hezký den. Jana
Ubytování pod  PUSTEVNAMI v Beskydech pro 10 OSOB.
Nabízíme ubytování až pro 10 osob, v RD ve Frenštátě p. , min.pobyt na 2noci.. Dům je u hlavního tahu na Pustevny s výhledem na Radhošť a Veľkým Javorník..V zimě cesty 24hod odhrnuté.Za domem je kopec na sáňkování pro děti.od jara do podzimu jsou vidět končící. Lanovka na Pustevny je 6min autem. Cena je za noc /objekt . KAUCE JE NUTNÁ 10.000KČ.Rekreační poplatek 20kč /den dospělý, 6kč/dítě den. Poplatek za spotřebovanou energii, dle aktuální sazby.,energie 10kč/kw,plyn20kč/m3,voda 1m3-100kč,vzájemně si stavy nafotíme.Použití infra sauny 500kč/víkend, 1000kč /týden. použití krbu 500kč/víkend, 1000kč /týden .Silvestr cena 39.000kč za objekt(28.12-1.1.2023), Jarní prazdniny 700kč/osoba na noc. Velikonoce-700kč/osoba na noc..Ložnice a pokoje: 4 samostatné pokoje+obývák, velká jídelna, Plně vybavená kuchyň s myčkou a terasa., Parkování pro 4 auta. Sociální zařízení: 2x WC+2x koupelna. Vytápění: Plyn, krb. Ceník pronájmu (kapacita 2 až 10osob - 4 ložnice)Dům má dvě patra - v horním patře jsou 3 samostatné pokoje, v každém z nich jsou 2 postele. dále samostatné WC a samostatná koupelna s velkým sprchovým koutem pro 3, infra sauna. V dolním patře je samostatná ložnice s letištěm pro 2 a v obýváku rozkládací sedačka na spaní pro 3.Dále je ve spodním patře další samostatné WC + koupelna s rohovou vanou. V obývacím pokoji je i funkční krb na dřevo, a sedací souprava pro 6lidí, vedle je jídelní kout s velkým dubovým stolem pro 9 lidí a naproti bar pult pro 6.Vedle bar pultu je východ na terasu ze sezením pro 8lidí.Dům není novostavba, tudíž nečekejte vše nové, postupně míníme vylepšovat a dovybavovat např. vířivkou. Dům má výhodnou polohu 5.min pěšky k vlakovému a autobusovému nádraží, vhodné i pro ty kteří nevlastní auto, navíc je to u hlavního tahu , takže v zimě dojedete... V létě venkovní bazének prům 3,6m pískoviště mušle, velká trampolína, skluzavka pro děti,. Máme spoustu hraček a her pro děti i dospělé.Ložní prádlo, ručníky a osušky vše vyprané a zahrnuto v ceně..PŘISNY ZÁKAZ KOUŘENÍ VE VNITŘNÍCH PROSTORÁCH, VÝJIMKU MÁ VELKÁ TERASA. ZÁKAZ DOMÁCÍCH MAZLÍČKŮ. O cenách v případě neobsazenosti objektu 3dny předem možno jednat.
Ubytování U Bačmana / hora Říp
Nabízíme Vám stylové celoroční ubytování k rekreačním účelům, které se nachází v malebné vesničce Ctiněves pod úpatím hory Říp. Místo je vhodné nejen pro sportovní aktivity jako je např. turistika (stezka Praotce Čecha), cykloturistika, paragliding, ale i pro kulturní zážitky, které si odnesete z návštěv blízkých zámků Mělník, Nelahozeves, Veltrusy a Roudnice n/L. Ubytovací zařízení se nachází mezi Mělnickou a Litoměřickou vinařskou podoblastí. Pro labužníky regionálních piv je v obci pivovar, kde se točí Podřipské pivo. Ubytování U Bačmana se nachází také 6 kilometrů od jezdeckého střediska Straškov. Ubytování je vhodné pro velké skupiny lidí, pro oslavy, pro pořádání meetingů, pro rodiny s dětmi, pro ubytování pracovní síly, ale i třeba pro samotný pár, který chce strávit příjemnou dovolenou ve vesnickém prostředí. Dům se nachází v centru obce - hospůdka U Praotce Čecha, pivovar Podřipské pivo a místní obchod je ve vzdálenosti do 100 m. Ubytování v samostatných pokojích, ubytovací kapacita činní 13 osob (až 16 osob při využití přistýlek a rozkládacích pohovek). Dům disponuje obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou, dvěma koupelnami, krytou verandou s krbem, parkovacím místem ve dvoře (3 auta), pískovištěm a houpačkou se skluzavkou. Sauna, hydromasážní vana a odpočívárna - jako externí služba dle ceníku na web. stránkách. V případě většího počtu ubytovaných se lze prostřídat. Součástí služby je zprostředkování 2x osušky, prostěradla, županu, pantoflí. Při rezervaci je požadována úhrada zálohy ve výši 10-30% z celkové ceny - stanovuje vždy provozovatel a následně budete informováni prostřednictvím e-mailové zprávy. V případě zrušení rezervace 10 dní před příjezdem je Vám záloha vrácena. Pokud je vše v pořádku, zálohu Vám při odjezdu vrátíme. Host je povinen uhradit zálohu nejpozději do 3 dnů od provedení rezervace. Záloha se platí převodem na účet: 1536302001/2700 Do poznámky prosím uveďte: "Jméno a Příjmení - záloha" Minimální cena pro ubytování je 2800 Kč. (osoba/noc: 4x1 nebo 2x2) Těšíme se na Váš pobyt pod Řípem v rekreačním objektu U Bačmana. V případě zájmu volejte na tel. č. nebo Další informace: Kontaktní osoba: Markéta Nováková