inzerce, prodej, prodám, bazar

aviváž Eurona Cerny: Magical Dawn

Kategorie: Ostatní

aviváž Eurona Cerny: Magical Dawn
Podobné inzeráty
Balíček na přání se vzorky přípravků Eurona ZDARMA
Sestavím Vám balíček se vzorky výrobků Eurona (5-6 ks). Kdo uvažuje o používání těchto výrobků v domácnosti a chce nejprve vyzkoušet, ráda Vám vzorky zašlu. Jedná se o českého výrobce širokého sortimentu bytové kosmetiky, dále pracích prostředků a v neposlední řadě i tělové, vlasové a pleťové kosmetiky. Produkty jsou bez fosfátů, chlóru, formaldehydu a perborátů. Produkty s označením Natural product jsou bez SLS/SLES, parabenů, alergenů a bez syntetických barviv. Pro více informací pište. Platíte pouze Zásilkovnu 79,-Kč.
Yankee Candle Magical Unicorn svíčka
Yankee Candle Magical Unicorn svíčka.Zbývá pouze jeden kus - svíčka vlevo.Vonné vosky na fotografii jsou také již vyprodané. V případě zájmu kontakt do odkazu pro prodejce,tel.zde není aktuální.Nejlépe osobní předání nebo Zásilkovna.Inzerát je do smazání platný.
Aviváž
Krásně voňavá aviváž německé značky 1l. Ušetřete na poštovném, doprava je v ceně, osobní odběr v Břeclavě a okolí. Uvedená cena je za jeden kus. Nekuřácké prostředí. Možnost kontaktování e-mailem nebo Whats App +4917626129008:)
Aviváž Active 1l = 30 dávek
Nabízím aviváže o objemu 1 litr / 30 pracích dávek. Aviváž zjemní vaše prádlo, usnadní žehlení a zanechá příjemnou vůni. Cena je za jeden kus. K dispozici vůně Levandule nebo citrus. Osobně Poděbrady nebo zaslání.
Sonett aviváž
Nová, nepoužívaná. Přešla jsem na jinou aviváž, nevyhovuje mi. Zakoupeno v srpnu 2022.
Eurona černy
Chtěla bych nabídnout k prodeji české čisticí prostředky a kosmetiku.Jedná se o kvalitní koncentrované prostředky na praní, mytí nádobí a péči o celou domácnost, autokosmetiku a hnojiva. Nabízíme dětskou kosmetiku.