inzerce, prodej, prodám, bazar

Autounion IFA F9 DKW

Kategorie: Veteráni

Zadní blatníky. Pouze volat !
Autounion IFA F9 DKW
Podobné inzeráty
Starter,Alternator,Dynamo,12V,6V,WARTBURG,TRABANT,BARKAS,IFA
Pozdravujem Vas, predam original a nove Štartéry a Dynamá: Dynamo/Štartér 12V, dynamo/štartér 6V na: Wartburg, Trabant, Barkas, Ifa, Framo, pripadne Multikar, Multicar a ine... MAM AJ NOVY ALTERNATOR ;) Poprosim sms, alebo mail cez portal, vdaka! Mám aj iné ND na vozidlá: Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 (skoro vsetko...), ...a LADA, SKODA, FIAT, TATRA, DACIA, VAZ, ARO, PRAGA a ine... moto JAWA a Prípadne: Multicar, DKW, AUTO UNION, Multikar, AUTOUNION, Multikara a iné. Mrknite aj na moje ostatne inzeraty cez: Všetky inzeráty... alebo aj na:
ORIGINAL A NOVÉ ZADNÉ SVETLÁ WARTBURG, BARKAS a iné
Pozdravujem Vas, predam !!! poctive, original a nove !!! zadne svetla a ine nd... Za skutocne korektnu ponuku vopred dakujem! Poprosim sms, alebo mail cez portal, vdaka! Na Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 mame skoro vsetko... Mám aj iné ND na JAWA, ČZ, MZ... a hlavne na vozidlá: Wartburg, Barkas, Framo, Trabant, IFA, IFA F9 (skoro vsetko...), ...a LADA, SKODA, FIAT a ine... Prípadne: Multicar, DKW, AUTO UNION, Multikar, AUTOUNION, Multikara a iné. Mrknite aj na moje ostatne inzeraty cez: Všetky inzeráty... alebo aj na:
DKW-Autounion De-lux
Prodám zrenovovaný DKW Autounion De Lux Rok výroby 1960 Cena dohodou Tel. 00 385 23 393 199 Angela 36tis eur
DKW 200 SB  r.v.1938
Prodám DKW SB 200 r.v.1938 v započaté renovaci,dovezeno z Belgie. K motocyklu je originální výrobní štítek- čísla Motoru a Rámu jsou originální a shodné. Motor je již po GO - chybí pouze zapalování, které koupíte celé, kompletní a bezkontaktní na a nebo K motocyklu je kompletní tištěný seznam dílu, servisní manuály a ještě krabice dílu z renovace. Možnost Výměna - Jawa pérak nebo torza a díly na Jawa ČZ před valečna. Dohoda na ceně je možná. V případě zájmu a dalších informací mě kontaktujte. Dkw 200 , DKW 200 sb , výměna, Dkw SB 200
ND Škoda Tatra IFA RTO
Nabízím nález náhradních dílů Aero, Tatra, Octavia, Spartak, Tudor, Polular, Minor, IFA, TV41. Mlhovky žluté kruhové (průměr skla 10cm) včetně hrnců na IMV, Bucegi Carpati. Koncové světlo SPZky asi Zetor ursus, velorex. Oranžové zadní světlo asi na autobus Robur LO 2500. Gumové poziční světlo uloženka. Slza nárazníku Chrom s plastovým čelem. Slza na blatník nerezová bez šroubů. Couvací obdelníkové světlo bílé Optilux Germany. Oválné chromované rámečky předních lamp asi IFA, nebo Minor. Znak křídla na kapotu asi IFA F9. Zámečky dveří (ke každému jeden klíč) RTO, či Karosa 700. Garant, Framo, Minor. Po dohodě mohu poslat.
Dkw 350 1941
Dkw 350 1941. Předválečné moto, plně kompletní, vhodná k renovaci. + Moped DKW + Zdarma motor Dkw 350