inzerce, prodej, prodám, bazar

Autosedačka JOIE i-Gemm 2

Kategorie: Příslušenství

Prodám autosedačku JOIE i-Gemm 2 2021(pavement) + isofix. Zakoupená 29.9.2021, ve velmi dobrém stavu. Novorozenecká vložka je součástí (0-13kg)
Autosedačka JOIE i-Gemm 2
Podobné inzeráty
Maxi cosi Coral 360
Top stav, po jednom dítěti, pouzivano 3 měsíce. V cene kompletni autosedacka + pas na noseni - vyborna vec K vyzvednuti Jesenice u Prahy nebo Praha Průhonice, Praha Chodov, po domluvě možné předat v Pardubicích První modulární dětská autosedačka na světě Maxi-Cosi Coral 360 nabízí zcela originální řešení problému přenášení dítěte v autosedačce. Díky odnímatelnému měkkému nosiči vážícímu pouze 1,7 kg se přenášení dítěte v autosedačce pro vás stane zásadním způsobem jednodušší a pohodlnější. Autosedačka, splňující velmi přísné požadavky bezpečnostní normy i-Size zároveň nabízí nejvyšší úroveň bezpečnosti pro děti od narození do 12 měsíců (0-12 kg, do 75 cm). Autosedačka je kompatibilní s otočnou základnou Maxi-Cosi FamilyFix 360. Technické parametry hmotnost měkkého nosiče: 1,70 kg hmotnost kompletní autosedačky: 5,5 kg rozměry včetně skořepiny (V x H x Š): 58 x 68 x 44 cm
Autosedačka BESAFE Izi Kid X2 i-size black cab 64
Autosedačka BESAFE Izi Kid X2 i-size black cab 64 Protisměrná autosedačka kategorie 61-105 cm (6m-4 roky), max. 18kg. Je bez vad, nehavarovaná, vyčištěná. Z nekuřáckého auta. Vypadá opravdu jako nová. Jedna z nejbezpečnějších značek. Původní cena cca 11500,- Osobní odběr v Brně-Řečkovicích, příp. dle domluvy i jinde po Brně.
Autosedačka detská
Autosedačka detska Maxi-Cosi (15-38 Kg) Bezpečnostní prvky, polohovatelná (2 pozice), operku hlavy lze vysunout dle potreby (velikosti dítete), instalace pomoci "Isofix", potah lze snadno sundat a vyprat. Pouze osobni odber!
Autosedačka
V rámci probíhajícího insolvenčního řízení se nabízí k prodeji autosedačka, číslo majetkové podstaty 44. Při výběru osoby, se kterou bude kupní smlouva uzavřena, bude zohledňována nejvyšší nabídková cena. Nabídky k odkoupení mohou zájemci činit pouze písemně poštou na adresu Lechovský & Backa, v.o.s., Hládkov 701/4, Praha 6, 169 00, kdy takové nabídky je třeba doručit (nikoliv odeslat) nejpozději do 24.3.2023 s uvedením údajů o zájemci o koupi, včetně kontaktních údajů s uvedením adresy i telefonického či e mailového nebo dalšího spojení. Obálku označte slovem „neotvírat – výběrové řízení – DREAMCARS “.
Autosedačka dětská SPARCO
Autosedačka dětská SPARCO F700i ISOFIX (15-36 kg) červená, použita asi 15x.
Maxi-Cosi Cabriofix Blue Nomad
Nabízím tuto autosedačku Maxi Cosi CabrioFix (0-13Kg) Nomad Blue včetně vnitřní výplně. Používaná krátce, rychle jsme vyrostli. Z nekuřáckého prostředí. Jako nová, běžné opotřebení způsobené pokládáním autosedačky na zem. Upřednostňuji osobní odběr Roudnice nad labem. Tato autosedačka pro nejmenší děti je vybavena zvýšenou ochranou při bočním nárazu. Jako první na světě získala v nezávislých testech společnosti ADAC pět hvězdiček. Maxi-Cosi CabrioFix je extra prostorná autosedačka vybavená regulátorem úhlu sezení. Tuto výplň lze použít pro nejmenší děti. Jakmile začnou růst, lze ji z autosedačky vyndat a zvětšit prostor pro větší dítě.